Προειδοποίηση Σαλβίνι: Aνοίγουν πάλι τα λιμάνια – Θα βγάλουν εκατομμύρια από το “προσφυγικό”

Κοινοποίηση:
5d70e95e48fbef3cab2b5600

Ο εξερχόμενος Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Matteo Salvini επιτέθηκε χθες μέσω του Facebook στη νέα κυβέρνηση των πέντε αστέρων και των Σοσιαλδημοκρατών.

Οι υπουργικές θέσεις θα στελεχώνονται από άτομα με “μηδενικές ικανότητες και μηδενική εμπειρία”, ανέφερε και το άνοιγμα των λιμένων στη μαζική μετανάστευση “προφανώς ήδη προετοιμασμένο να κάνει εκατομμύρια με μαζική μετανάστευση”.

Ήδη, δέκα πλοία ΜΚΟ επέστρεψαν στη Μεσόγειο και αυτό δεν είναι σύμπτωση”, λέει ο Σαλβίνι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Ψυχραιμία Παιδιά. Δεν Τελείωσε Τίποτα με το Σαλβίνι. Η Lega Nord αυτή τη Στιγμή στην Ιταλία Έχει 40%, Είναι ο Μεγαλύτερος Πολιτικός Σχηματισμός. Για αυτό και ο Σαλβίνι Έκανε την Κίνηση με την Πρόταση Μομφής Κατά της Κυβέρνησης που και ο Ίδιος Συμμετείχε.

    Είδε ο Άνθρωπος ότι η Ευρώπη όπως είναι Σήμερα Δομημένη δεν Μπορεί να Προχωρήσει το Πράγμα, η Κατασταση Έχει Φτάσει στο μη Περαιτέρω με το Μεταναστευικό.

    Κάποιος Λάθος Χειρισμός θα Γίνει στο Μεταναστευτικό, που δεν θα Ευνοεί την Ιταλία, όπως για παράδειγμα το Άνοιγμα των Λιμανιών, θα Υπάρξουν Εντονότατες Διαμαρτυρίες από τον Κόσμο σε Όλη την Ιταλία, και υπό το Φόβο Εκτροχιασμού της Κατάστασης, η Χώρα θα Οδηγηθεί σε Εκλογές και Τότε Είναι Σίγουρη η Αυτοδυναμία του Σαλβίνι και, κατά συνέπεια, το ITALEXIT, δηλαδή η Αποχώρηση της Ιταλίας από την Ευρωπαική Ένωση.

    Και τότε, με Αγγλία και Ιταλία ΕΚΤΟΣ Ευρωπαικής Ένωσης, Ακολουθεί και η Σουηδία, σε Πολύ Λίγο Διάστημα η Ευρωπαική Ένωση θα Διαλυθεί.

    Λίγο Υπομονή και Όλα θα Γίνουν όπως Πρέπει…

    Το Θέμα Είναι τι θα Κάνει η Ελλάδα. Θα Καταλάβει επιτέλους Ποιό Είναι το Συμφέρον της;

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Ναι ρε Αντζελο απ την ανω τραχανοπλαγια η την κατω???

      1. Τι Εννοείς Φίλε;

        Όσο για την Ιταλία, μην Ανησυχείς, ο Ιταλικός Λαός Επιτέλους Κατάλαβε τι Διακυβεύεται στην Ευρώπη, και για αυτό το Κόμμα του Σαλβίνι Έχει Φθάσει αυτή τη Στιγμή στο 40% με Διαρκώς Αυξητικές Τάσεις.

        Εγώ την Περίοδο που Ήμουν Φοιτητής, Είδα τα Προβλήματα που Δημιουργούν οι Λαθρο-Μετανάστες στις Τοπικές Κοινωνίες, στην Ιταλία οι Περισσότεροι Είναι από Αφρική, από Πακιστάν και τις Γύρω Εκεί Χώρες η Ιταλία δεν Είχε και δεν Έχει Πολλούς.

        Και τι Έκανε η Αστυνομία; Στις Φασαρίες που Δημιουργούσαν, Έκανε Συλλήψεις, τους Μετέφερε Εκτός Συνόρων, Κάθονταν για 2 Μήνες και Μετά Πάλι Ξανά Έρχονταν Μέσα στην Ιταλία, και Μετά Πάλι τους Έπιαναν, Μεταφορά Εκτός Συνόρων και Έτσι Συνεχίζονταν Αυτός ο Κύκλος. Αυτό Γινόταν Βάσει των Διακρατικών Συμφωνιών που Γίνονται. Τα Τελευταία Χρόνια όμως η Κατάσταση Έχει Φθάσει στο Απροχώρητο με Όλους Αυτούς που Έρχονται αλλά και με τους ΡΟΜΑ που Επίσης Δημιουργούσαν Προβλήματα..

        Και Κάπως Έτσι Εμφανίσθηκε ο Σαλβίνι, ο Οποίος Άγγιξε τον Κόσμο με τον Πατριωτικό Λόγο του και ότι Υποσχέθηκε Προεκλογικά το Έκανε Πράξη. Έκλεισε Όλους τους Καταυλισμούς ΡΟΜΑ και τους Απέλασε, και Ξεκίνησε να Απελαύνει από την Ιταλία όλους τους Παράνομες Μετανάστες ( Εννοούμε Πολίτες ΕΚΤΟΣ Ευρωπαικής Ένωσης ) με Επιστροφή στις Πατρίδες τους, και Έκλεισε και τα Σύνορα Φυσικά για τους Πολίτες ΕΚΤΟΣ Ευρωπαικής Ένωσης. Σήμερα που Μιλάμε, οι Πολίτες ΕΚΤΟΣ Ευρωπαικής Ένωσης Έρχονται μόνο με όλα τα Απαραίτητα Νόμιμα Έγγραφα, Βίζα, Διαβατήριο, κ.λ.π, και Μόλις Λήξει η Βίζα Πρέπει να Εγκαταλέιψουν Αμέσως την Ιταλία, στην Περίπτωση που δεν Υπάρξει Ανανέωση Βίζας, διότι εάν Συλληφθούν, που θα Συλληφθούν, δεν Υπάρχει Περίπτωση, οι Έλεγχοι Είναι Πολύ Αυστηροί, θα Έχουν Σοβαρές Συνέπειες.

        Ο Κόσμος αυτήν την Προσπάθεια την Εκτίμησε στο Έπακρο.

        Άγγελος από Μιλάνο

  2. Α ΡΕ ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣΠΑΣΟΚΟΥΣ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΡΟΥΠΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΟ Η ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ !!!!ΠΑΝΕ ΑΚΟΥ ΠΑΝΕ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Κ

    Α ΡΕ ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ~!!!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΙΤΑΛΟΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ Π@ΡΝΕΣ ΜΚΟ!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΒΙΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΟΙΦΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ Η ΛΕΞΗ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ Η ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΣ !!!!

    1. Τι λες ρε αγραμματε ,εγω να μαθω να γραφω ? δηλαδή σαν και σενα να γραφω λεξεις όπως ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ???!!!! εισαι για γελια ,κατ αρχας την χ.α κανενας δεν χρειαστηκε να την πολεμησει η οικογενεια μια χαρα τα καταφερε μονη της . Δευτερον μαθε τι είναι ο μιχαλολιακος που κλαις για αυτόν κρετινε , ξερεις τι αποψεις εχει ο Πλευρης για αυτόν και γιατι τον εδειωξε απ την 4η αυγουστου, ξερεις για της περιπτώσεις Καλεντζή και Περιανδρου? δεν εχεις ακουσει κατι? από τοτε συνεργαζοταν ο αρχηγος σου με την γενικη ασφαλεια αμορφωτε . ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ Η ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ,ανοιξε ρε τα ματια σου και κοιτα τι γινεται ρε παρα διπλα σου ,δεν πως λειτουργουν τα πατριωτικα αδκροδεξια κομματα όπως της Λεπεν,αυτη είναι σοβαρη και την χ.α. ουτε καν την ηθελε ,γιατι καταλαβε πως είναι ένα τσουρμο μπραβοι της νυχτας τουβλο χωρις τρυπες . Οσο για τον Σαλβινι ξερολα κανενας δεν τον εφαγε μονος του τα καταφερε ,αντε που θα μας κανεις και μαθηματα πατριωτισμου εσυ αστειο ανθρωπακι!!!!

  3. Σαλβίνι θα λέτε και θα κλαίτε ,αγαπητοί ”ούνα φάτσα ούνα ράτσα”…

  4. Τι να σου κανουμε και εμεις ,τα εκανες θαλασσα καβάλησες το καλαμι και την ειδες Ντουτσε,ππανε τωρα να το παιξεις ντι τζευ σε κανενα παραλιακο μπαρακι τρομαρα σου.

Comments are closed.