Πράκτορες του Πούτιν πίσω από την απαγωγή της θωρακισμένης Mercedes;

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ένα πρωτοφανές κατασκοπευτικό θρίλερ εκτυλίσσεται έπειτα από την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό. Πρόκειται για μία σκοτεινή υπόθεση η οποία πιθανότατα να σχετίζεται με την απόπειρα του Κρεμλίνου να εμπλακεί στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, με στόχο να τεθεί σε κίνδυνο η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το κουβάρι φαίνεται να ξετυλίγεται έπειτα από την ξεκάθαρη ανακοίνωση του Σκάι αναφορικά με την θωρακισμένη Μερσεντές η οποία βρέθηκε στα χέρια ενός δολοφόνου, ο οποίος δολοφονήθηκε.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Ουδείς φυσικά αμφισβητεί την ειλικρίνεια της ανακοίνωσης του κορυφαίου ενημερωτικού σταθμού της χώρας.

Πως θα μπορούσε άλλωστε ένας πρόεδρος του Παναθηναϊκού να παρέχει θωρακισμένο όχημα σε έναν οπαδό του Ολυμπιακού ο οποίος καταδικάστηκε για την φρικτή δολοφονία του φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου;

«Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Κολομβία», μου εξομολογήθηκε έμπειρο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών που εδρεύει στην Κουάλα Λουμπούρ.

«Πρόκειται για μία εξόφθαλμη απόπειρα, πιθανότατα του Κρεμλίνου, να ενοχοποιήσει τους δύο κορυφαίους εφοπλιστές – μιντιάρχες υποστηρικτές του Κυριάκου, με απώτερο στόχο να πληγεί το προφίλ του ίδιου του τ. πρωθυπουργού. Ώστε να παρουσιαστεί η ψευδής εικόνα ότι τον Κυριάκο τον στηρίζουν άνθρωποι του υποκόσμου και του οργανωμένου εγκλήματος, γεγονός που φυσικά δεν ισχύει».

Το έμπειρο στέλεχος δεν απέκλεισε την πιθανότητα η θωρακισμένη Μερσεντές του Σκάι να απήχθη από Ρώσο πράκτορα, υπό την καθοδήγηση της διαβόητης Μαρίας – Σβετλάνα που διατηρούσε κατάστημα πλεκτών στο Παγκράτι και σήμερα αναζητείται.

πηγή:.newsbreak.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Γαμηστε την κουλα μαλακες πριν σας ξεσχισει πολυ ονειρευεστε σφαξιμο ολη τη συμορια

  2. Το Ανεκδοτο της ημερας! Γιατι Βλαδιμηρε Γιατι ωιμε? ! Ο κυρ Αλαφουζος κουβαλαει ακομα ρωσικα πετρελαια και του τη βγαινεις ετσι στεγνα? !

  3. ο πούτιν έβαλε να δοκιμάσουν τα καλάσνικωφ εναντίον του θωρακισμένου γερμανικού αυτοκινήτου που χρησιμοποιείται ευρέως στην Ουκρανία σε επιθέσεις κατά των εκτοξευτών κινζαλ. Tην εντολή να προχωρήσει η δοκιμή την έδωσε ο πούτιν μέσω εξωγήινων που συνάντησαν μυστικά την Κούλα στον Λυκαβητό

  4. ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (λεγε με Ντογιακο) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ ΟΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ …..ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ …..ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ …..ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ …..ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΟ ΠΙΡΟΣΚΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟΥ ΠΙΡΟΣΚΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

  5. Σωστά , είχα πληροφορίες και εγώ από έναν πράκτορα του Πούτιν. Μου εμπιστεύτηκαν ότι όταν ο Πούτιν είχε φάει φασολάδα ένα βράδυ και καθώς έβλεπε τον Κούλη στην τηλεόραση του είπε ,,,, αυτός ο ηγέτης Κούλης δεν πρέπει να κερδίσει τις εκλογές γιατί θα φέρει το σκότος σε όλο τον κόσμο. Και έτσι με την βοήθεια του πράκτορα Παπαρι από την Καμπούλ και βέβαια με την βοήθεια των εξωγήινων επιβιβάστηκαν σε ένα σκάφος και ήρθαν εδώ στο κουλισταν και έπραξαν ότι έγινε. Έπειτα ο Πούτιν όπως ανέφερα στην αρχή με την φασολάδα που είχε φάει άρχισαν τα έντονα συμπτώματα… κλανιές.. ναι πολλές κλανιές στην υγεία του Κούλη

  6. Καλυτερο και απο Σεφερλη στο δελφιναριο. Οντως πολυ γελιο.

  7. Νομίζω ότι οι Ρώσοι φταίνε και για τη λεκάνη του Ρωσοποντιου Πιλάτου. Αν δεν είχε νιψει τα βρωμοχερα του ο Ιησούς θα την είχε βγάλει καθαρή ελλείψει αποφανσεως του Επάρχου.

  8. Για όλα φταίει ο Πούτιν!Τι εύκολο να τα ρίχνεις στον άλλο όταν είσαι ευθυνόφοβος και δειλός .

  9. 😂😅😄😃😆😂😅
    Αν δεν ειχαμε χιουμορ θα ειχαμε αυτοκτονησει ομαδικως με αυτα τα ανωμαλα, ανισορροπα και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΕΙΑΣ, τσογλανια!

  10. Σύμφωνα με πρσκτορες της Κοάλα 🐨 Λουμπούρ σίγουρα εκτος των Ρώσων θα φταίνε και τα Νεφελιμ….Η μαφία σε Κολομβία και Μεξικό θα μοιάζει με Πρόσκοπους σε σχέση με το Συνδικάτο Δολοφόνων του Μαξίμου

  11. ΑΝ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

  12. Να είναι καλά όποιος έγραψε το άρθρο και οι πράκτορες στην Κουάλα Λουμπούρ. Τέτοιο γέλιο καιρό είχα να ρίξω. Επίσης μη γράφετε συνεχώς ότι γίναμε Κολομβία, γιατί θα μας μηνύσουν οι Κολομβιανοί για προσβολή. Τελικά όλοι λάδι θα βγουν και πάλι….

Comments are closed.