Πού είναι ο Ελπιδοφόρος να σημάνει ξεσηκωμό παντού για τη μεγάλη βεβήλωση της Μονής της Χώρας; Πού είναι τα Τάγματα των Αρχόντων με τα κρεμασμένα λιλιά στο λαιμό και το πέτο;

Κοινοποίηση:
ELPIDOPHOROS

Το απέδειξε άλλη μία φορά ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με τη μετατροπή σε τζαμί ενός ακόμα σεμνώματος της Ορθοδοξίας και του Γένους, της ιστορικής Μονής της Χώρας με τα μοναδικά στον κόσμο και αμίμητης τέχνης και αξίας ψηφιδωτά της, ότι είναι ο βέβηλος των ιερών και των οσίων μας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Λεπιδοφορος κοιταει μονο και μονο τον εαυτο του για να γινη πατριαρχης.δεν του καιγεται καρφι για την ομογενεια παρα μονο για την προσωπικη του ανελιξη.ο δε φαδερ Καρλουτσος ειναι μασωνος οπως κι ο λεπιδοφορος και κορυφαιος πρακτορας της CIA

  2. Ας όψετε ο προδότης Μπενίν Σελός που δεν πήραμε την Πόλη τότε που έπρεπε, τώρα είναι αργά.

  3. ΤΙ να περιμένει κανείς από τον ΑΠ-ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ …??

    Με αυτόν θα τελειώσει η ορθοδοξία και και η πίστη μας στις εθνικές αξίες…..λόγω υποταγής στις αξιώσεις των αφεντικών του στις ΗΠΑ…όπως υπακούει και ο Πατριάρχης τον Σουλτάνο και δεν βγάλει άχνα για τον εξευτελισμό των ορθόδοξων βυζαντινών εκκλησιών στην Τουρκία …..

    Τελικά μόνο με την αυτοκέφαλη και ανεξάρτητη από την υποτελεια ορθοδοξία, και την ανεξαρτησία της Ελλάδας από τους προστάτες της, θα σωθεί η χώρα μας…..

Leave a Response