Πού είναι οι 9χρονες δίδυμες; – Νεκρές ή περιφέρονται στην Ραφήνα; – Ακόμα και ο… Α.Τσίπρας να βγει να τις ψάξει!

Κοινοποίηση:
didima2

Η αγωνία των γονέων, της ελληνικής κοινωνίας και όπως φαίνεται και της διεθνούς κοινής γνώμης για την τύχη των δύο 9χρονων δίδυμων κοριτσιών μεγαλώνει καθώς οι μέρες περνούν και δεν έχουν βρεθεί ακόμα:

Είναι νεκρές; Ή περιφέρονται στην πόλη της Ραφήνας όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές; Το ζήτημα είναι ότι ούτε και ο πρωθυπουργός που εισπράττει 10.000 ευρώ το μήνα, που πληρώνονται από τους φόρους των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι είναι είτε άνεργοι είτε χαμηλόσμισθοι μεταξύ 500-800 ευρώ το μήνα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ το δικαίωμα να κάθεται στο ασφαλές άνετο και καθαρό γραφείο του στο Μαξίμου και οφείλει να έρθει στην Ραφήνα και να ψάχνει τους δρόμους έναν-έναν μέχρι να βρεθούν τα κοριτσάκια.

Και μαζί του οφείλουν να έρθουν και οι άλλοι υπουργοί οι οποίοι επίσης πληρώνονται παχυλές απολαβές χιλιάδων ευρώ το μήνα , επίσης από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών και ενώ κανείς από αυτούς δεν καταφέρνει να αντεπεξέλθει στις φορολογικές υποχρεώσεις που του έχει επιβάλει αυτή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις .

Επίσης οφείλουν να έρθουν και οι στρατιές των συμβούλων του πρωθυπουργού και των υπουργών του και των βουλευτών του για να ψάξουν και αυτοί.

Μισθοί χιλιάδων ευρώ τον μήνα αξίζουν να «σπάσει» και κάνα νύχι, ή να λερωθεί και κάνα παπούτσι, ή να γυαλίσει ο ιδρώτας στο μέτωπο ή να λερωθεί κάνα ακριβό μπλουζάκι ή πουκαμισάκι.

Αξίζει να γίνει και λίγο «λάτζα», τόσα λεφτά είναι και εν τέλει για αυτό δίνονται τόσα λεφτά σε κάποιους ανθρώπους «για να καθαρίζουν την μπουγάδα».

Οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί, οι αστυνομικοί και οι κάτοικοι τα κάνουν αυτά δωρεάν και ενώ τους «γδέρνει» το κράτος καθημερινά χωρίς να τους προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ.

Όλοι τους το κάνουν με κίνδυνο της ζωής τους. Δώσαν μάχες με τις φλόγες, πέσαν στην θάλασσα να σώσουν ανρθώπους, μπήκαν σε σπίτια φλεγόμενα ή έτοιμα να γκρεμιστούν για να βρουν επιζόντες.

Αν νομίζουν στην κυβέρνηση και γενικότερα σε όλο το πολιτικό σύστημα ότι οι Έλληνες πολίτες δεν σκέφτονται έτσι, ας βγουν να τους ρωτήσουν, όχι με «δημοσκοπήσεις» αλλά δια ζώσης.

Μετά από την έκκληση του Γιάννη Φιλιππόπουλου για τον εντοπισμό των δύο δίδυμων κοριτσιών του, τη Σοφία και τη Βασιλική, τα οποία φαίνονται σε βίντεο να επιβιβάζονται σε σκάφος μετά τη φωτιά στο Μάτι, αλλά ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί άπαντες έχουν κινητοποιηθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπόρτερ του Star, Βάιου Σύρου και όπως αναδημοσιεύει το τοπικό irafina.gr η αστυνομία εκτιμά ότι τα δύο κοριτσάκια που έκαναν διακοπές στο Μάτι μαζί με τον παππού και τη γιαγιά, έφτασαν στη Ραφήνα με αλιευτικό σκάφος, ασυνόδευτα.

Οι πρώτες σκηνές, ήταν σκηνές πανικού. Ενδεχομένως λοιπόν να μην υπήρχε η σωστή καταγραφή των διασωθέντων, καθώς οι λιμενικοί και όσοι βρίσκονταν στη Ραφήνα τις πρώτες εκείνες στιγμές είχαν δώσει την προσοχή τους στην παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πιθανόν να θεώρησαν ότι τα δύο κοριτσάκια συνοδεύονταν από ενήλικες στο αλιευτικό σκάφος, ενώ ενδεικτικό είναι, σύμφωνα με τον Βάιο Σύρο ότι γινόταν καταγραφή των ενηλίκων και όχι των παιδιών.

Η αστυνομία εκτιμά τώρα ότι οι ενήλικες που βρίσκονταν στον αλιευτικό συνέχιζαν τον δρόμο τους, θεωρώντας ότι τα παιδιά συνοδεύονται και τα κοριτσάκια σε κατάσταση σοκ περιφέρονται κάπου ολομόναχα στη Ραφήνα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ δύσκολο να απομακρύνθηκαν από την περιοχή που τους άφησε το αλιευτικό και ήδη σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη γύρω περιοχή.

Τουλάχιστον 25 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και επτά περιπολικά με 14 αστυνομικούς, έχοντας μαζί τους φωτογραφίες της Σοφίας και της Βασιλικής «χτενίζουν» όλη την περιοχή από το λιμάνι της Ραφήνας μέχρι την περιοχή πίσω στο γήπεδο και σε περιοχές όπου κινείται πολύς κόσμος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: