Που πραγματικά αποσκοπεί ο Μητσοτάκης με το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Κοινοποίηση:
κουλης

Το σκεπτικό πίσω από την πρόταση του πρωθυπουργού στην Κομισιόν περί χορήγησης πιστοποιητικού εμβολιασμού στους πολίτες των κρατών-μελών της ΕΕ εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Χρήστος Ταραντίλης επανέλαβε πως μετά το δεύτερο εμβόλιο θα χορηγείται στους εμβολιασμένους το εν λόγω πιστοποιητικό.

«Αυτό -όπως εισηγείται ο Πρωθυπουργός με επιστολές του προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τους Αρχηγούς κρατών και Κυβερνήσεων της Ε.Ε.- είναι σημαντικό να καθιερωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Είναι -όπως υπογραμμίζει-ένας τρόπος για να διασφαλιστεί η ταχύτερη δυνατή επανέναρξη της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων μεταξύ των Κρατών-Μελών αλλά και σε τρίτες χώρες μειώνοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, που ισχύουν αυτή τη στιγμή» σημείωσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε πως αν καθιερωθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού πανευρωπαϊκά τότε δεν θα χρειάζεται οι πολίτες να μπαίνουν σε καραντίνα κάθε φορά που ταξιδεύουν από τη μία χώρα στην άλλη, ενώ θα αποφύγουν και μια σειρά γραφειοκρατικών διαδικασιών. «Είναι σίγουρο πως αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ στο θέμα του τουρισμού, ενόψει καλοκαιριού» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Επειδή οι αεροπορικές εταιρίες δεν μπορούν να νομοθετήσουν -όπως και καμιά άλλη εταιρεία- και επειδή τώρα ποια, μετά τα αντιφατικά λεγόμενα και το θέατρο του παραλόγου που ζούμε σε αυτή την Χώρα όλους αυτούς τους μήνες, ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ! ! !
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, -όπως γνωρίζει και η ανιψούλα μου που είναι τριών ετών- το Μητσοτακέϊκο έχει φιλικές σχέσεις (οι κακές γλώσσες λένε, πως οι σχέσεις δεν παραμένουν στο φιλικό επίπεδο αλλά στο επίπεδο των μετοχών) ΕΓΩ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ (κανείς δεν μπορεί να μου πει γιατί το βλέπω) πως το πανευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού που προτείνει ο μέγιστος των μεγίστων πρωθυπουργός μας, γίνεται για τους Βασιλάκιδες που τους δώσαμε ενίσχυση εκατομμυρίων και ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ.
    Και ρωτάω ξανά στον ύπνο μου, εγώ που δεν θέλω να κάνω εμβόλιο γιατί μπορεί να με ενοχλεί στους κάλους μου, γιατί για να ταξιδέψω πρέπει να έχω με το ζόρι το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αφού ο διπλανός μου ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΙΘΕΛΩΣ θα έχει γίνει δυνατός και γερός, σαν τον Σοκολάτα carnation που έσωσε την Λόλα από την φωτιά, οπότε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΛΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ.
    Θα ρωτήσω τον γιατρό μου…. ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ;
    β. τεζάρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  2. O Μητσοτάκης είναι ένας βλάκας και μισός σε βαθμό παθολογικό….Αυτήν δεν είναι δική του ιδέα..Δεν έχει μυαλό για να έχει ιδέες ο κρετίνος αυτός….Η Γερμανία τον έβαλε για να κάνει τον ‘”λαγό”. Επειδή η Μέρκελ δεν θέλει να εκτίθεται και να κάνει την κακιά βρήκε τον χρήσιμο μαλάκα…
    Η Γερμανία των ναζιστών θέλει να εφαρμοστεί αυτήν η πολιτική γιατί αυτό βολεύει την Νέα Τάξη.
    Εκεί “συναντιούνται” η ναζίστρια Μέρκελ με το δικό μας το χαϊβάνι.

  3. Αφου έκανε την μαλακία το καλοκαίρι να ανοίξει και να μπει ο κάθε άρωστος μέσα. Και πιστοποιητικό από τον Θεό να έχουν η κατάσταση δεν σώζεται.

Comments are closed.