Που πας έτσι κοπέλα μου; H εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού που “κόλασε” ακόμα και τον Λαζόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2020_01_14_13_34_06_5913_MARIA_SOLOMOY_1212020-900x676

Με το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά, του Στέλιου Ρόκκου και της Έλενας Παπαρίζου διασκέδασε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός αγαπά τις βραδινές εξορμήσεις στην Αθήνα και συχνά την συναντά ο φωτογραφικός φακός, με την παρέα της, σε κάποια από τα στέκια της πόλης. Επίσης, αγαπά πολύ τα μονόχρωμα σύνολα αλλά και το μαύρο χρώμα που πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις της. Σε μία από τις βραδινές εξόδους της επέλεξε το πιο σέξι κορμάκι που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η Μαράι Σολωμού λατρεύει αυτό το fashion item και έχει φροντίσει να έχει αρκετά στην ντουλάπα της και να τα συνδυάζει με κάποιο τζιν παντελόνι, ολοκληρώνοντας το look με σακάκι ή παλτό. Σε αυτή την περίπτωση προτίμησε ένα μαύρο πανωφόρι.

Η Μαρία Σολωμού διασκέδασε με την παρέα της

Με την Πένυ Αγοραστού και τον Λάκη Λαζόπουλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΑ ΚΟΡΗ ΜΑΣΟΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΗΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣΚΟΥΠΙΔΟ. ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΑΛΚΑΝΟΛΙΓΟΥΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

  2. Είναι στα μαύρα ο Λαζόπουλος; Θρηνεί στα μπουζουξίδικα; ΝΤΡΟΠΗ!

  3. Πού πας με το θάμνο στο κεφάλι ρε σούργελο…

  4. ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ, ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΘΕΑΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΒΟΛΟΔΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΦΩΦΗ Η ΕΣΧΑΤΟΓΡΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ SHOW BIZ;;;;;;;;;;;;

  5. O λαζοπουλος παντως κοιταει ψηλα.πιθανον να βλεπει τιποτε αλλα κρεμασταρια και οχι παντως της τρελιαρας.

  6. Ο Λαζόπουλος πιο πιθανό είναι να κολάστηκε με το διπλανό τεκνό παρά με τη Σολωμού.

  7. Αυτό που μου τη σπάει στη Σολωμού είναι ότι το παίζει και καλά τρέλα.Όλοι οι ρόλοι της είναι ιδιοι.Η τρελιάρα γκόμενα με τη δήθεν μαγκιά που τη πηδάνε όλοι οι μορφονιοί και μετά τους σουτάρει να ουμε.Έχει αφήσει και το μαλλί ίδιο εδώ και 10 χρόνια να είναι ταμαμ με την δήθεν τρέλα.

  8. Να κοξει το μαλλι της ο μπουφος..Ελα τωρα ,που κολασε το λαζοπουλο!..Ο λαζοπουλος θελει αλλα εργαλεια, για να παρει μπροστα..

  9. ρε την Ψωλομου.. μες το κεφι ειναι..

  10. Τι Σολωμου,ψω λομβρωμομουωου επρεπε να τη λεγανε τηνγκιοσα.

  11. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “ΗΘΟ ΠΟΙΟΙ”;
    ΑΝ ΠΟΙΟΥΝ ΗΘΟΣ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ.

  12. Ελληνική δικαιοσύνη …με το δ (δελτα) μικρό … εξευτελιστικά μικρό … που επιτρέπει οι δικαστικοί και οι οικογένειές τους να τα έχουν όλα , ενώ ο μέσος εργαζόμενος έχασε ή ποτέ δεν είχε τίποτε ….. Ου ρε σκατόψυχα λαμόγια …
    Γλέντα ρε ξέκωλο … που θα πάει … θα ξυπνήσουν μια μέρα τα κορόιδα και θα σου χώσουν τα λουλούδια μαζί με τον δίσκο εκεί που ξέρεις …

  13. Ααααααα Η αγαμη θυγατέρα των 1000€ Δείτε πως τα τρώει στην υγεία των ηλιθίων Ελλήνων βρε ουστ καργια που νομίζεις ότι είσαι γυναικα. παρδαλη ξεφτυλισμενο πορνιδιο μετριότητα.

Comments are closed.