“Που είναι ο Χρήστος Παππάς;”: Έβαλαν τον Πλεύρη απέναντι στον Ζαχαριάδη για το Πολυτεχνείο και…στήθηκε άγριος καυγάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δείτε τι έγινε:

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά ανέφερε: «Από τους τρεις που βλέπουμε, βλέπουμε και έναν που δεν έχει πάει ποτέ σε πορεία του Πολυτεχνείου και δεν πιστεύει στην πορεία του Πολυτεχνείου».

Τότε ξεκίνησε μία λογομαχία ανάμεσα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που απάντησε: «Να δώσω κανένα πιστοποιητικό φρονημάτων. Πιστεύω στους αγώνες της Δημοκρατίας και όχι σε αυτούς που κάνουν καριέρα με το Πολυτεχνείο».

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ(NEW LEFT) ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ-ΣΟΡΟΣ-ΟΜΠΑΜΑ ! ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ !

  2. Γιατι φτιαξανε τζαμι και το λειτουργησατε εσεις! Παραιτηθειτε! Αλλα σας αρκει να παιρνετε τον βουλευτικο μισθο! Και ξεχασατε την απειλη με τους λαθρομεταναστες που λεγατε προεκλογικα. Ιδιοι ειστε με τους εθνομηδενιστες, μην μας δουλευεις. Η παραιτησου η πες για το τζαμι!

  3. ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΑΣΧΟΛΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥς ΠΟΥ ΕΙΠΕΡΑΣΠΙΖΩΣΑΣΤΑΝ ΤΗ 17 Ν

  4. ζαχαριαδη γιατι να παει στο σουλατσο για το ψευτοπολυτεχνειο και ασε τον παπα στην ησυχια του ψαξε μην σου πω πανω σου και θα τον βρεις εσυ το πας τι κανεις γιαννη κουκια σπερνω τι κανει η κορη σου τρυπα εχει στον κωλο της αντε να χαθειτε παρασιτα ορφανα ξυπνησατε τωρα και τα τουβλα και σφυριζουν απο τις τρυπες

  5. Δυο ηλιθιοι μαλωνανε σε ξενο αχειρωνα. Εξω ρε!!!

  6. Βγάλτε τον Κ.Πλεύρη σε κανα πάνελ να τρέχουν όλοι τους σα τις κατσαρίδες να κρυφτούν.

  7. ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ…..ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ Ή ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Comments are closed.