Που είναι να έρθει στην Ελλάδα το μέτρο; Η Σκοτλαντ Γιάρντ δεν αστειεύεται! Έτσι θα καταπολεμήσει τις κλοπές μοτοσικλετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
web-scotland-yard-getty

Μια νέα, εξαιρετική τακτική φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει η αστυνομία προκειμένου να σταματήσει τις κλοπές μοτοσικλετών και σκούτερ, κυρίως από πιτσιρικάδες που θέλουν να κάνουν μια βόλτα με «κλεμμένη μηχανή».

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιοποίησε η βρετανική αστυνομία, πλέον όταν κάποιο περιπολικό εντοπίσει κλέφτη πάνω σε κλεμμένο μηχανάκι, τον κυνηγά και εσκεμμένα τον χτυπά!

Όπως αναφέρει το Sky News, η Σκότλαντ Γιάρντ έχει υιοθετήσει αυτή την πολύ σκληρή τακτική προκειμένου να καταστήσει σαφές στους επίδοξους κλέφτες μοτοσικλετών ότι αν εντοπιστούν, όχι μόνο θα πάνε φυλακή, αλλά θα πονέσουν πολύ πριν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περιπολικά θα πέφτουν πάνω στις μοτοσικλέτες ακόμα κι αν οι κλέφτες βγάλουν το κράνος ή σηκώσουν τα χέρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αμήν και πότε να γίνει κι’ εδώ. Άντε με το κάθε τσογλάνι, που το “καμαρώνουν” οι “γονείς” του. Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω : θέλουμε αμερικάνικο τρόπο αστυνομίας για τέτοια μπουμπούκια :
    ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΑΩ – ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΩ.
    Και για να μη βιαστούν τα νεόκοπα προοδευτικά φρούτα των 0,60 € ανά σχόλιο, να με πουν “φασίστα”, “εθνίκι” κλπ κατευθυνόμενες ανοησίες, να προσθέσω ότι σαν Έλληνας νομοταγής πολίτης, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από κανένα αστυνομικό όργανο. Μπορούν να φοβούνται μόνο όσοι έχουν παρανομήσει. Όσοι έχουν λερωμένη τη φωλίτσα τους, παντί τρόπω.
    Ή μήπως κάνω λάθος ;;

Comments are closed.