Πουτ@να, Coca- Cola, εσύ τα κάνεις όλα. Ξέρεις γράμματα κύριε Λεβέντη για να διαβάζεις το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ή να σου στείλουμε τη μετάφραση;

Κοινοποίηση:
LEVENTIS- makeleio

Στα νιάτα μας, φωνάζαμε το σλόγκαν: “Πουτάνα Coca- Cola, εσύ τα κάνεις όλα”.

Τελικά δεν τα κάνει όλα η Coca- Cola αλλά οι εύποροι επίγονοι που ανεμίζουν τα μπαϊράκια των κατορθωμάτων τους ως τρόπαια της παραβατικής τους δράσης.

Δεν το έπιασαν καλά όσοι σχολίασαν τον κύριο Βασίλη Λεβέντη- όχι τον Πρόεδρα- της γνωστής οικογενείας και της φιλάνθρωπης μητέρας και των δύο αδερφών (από το κάδρο δεν εξαιρείται και ο Ευαγόρας Λεβέντης, ο οποίος θα κληθεί κι αυτός οσονούπω να δώσει εξηγήσεις), να προτάσσει την εφημερίδα μας, της 4ης Ιανουαρίου, που έβγαλε την αποκάλυψη των οργίων στις σουίτες των πάμπλουτων καννίβαλων που ένας Θεός ξέρει τι είχαν πιεί για να κάνουν όσα έκαναν πληρώνοντας 15- 20.000 ευρώ το κεφάλι.

Η χειρονομία του κυρίου κατηγορούμενου των εύπορων κληρονόμων που τρώνε από τα έτοιμα του αμερικανικού προϊόντος, δεν δείχνει μόνον αυτό που αναλύθηκε. Ότι γράφει τη Δικαιοσύνη στα παπάρια του. Είναι κι αυτή μία εξήγηση. Αλλά η πιο χονδροειδής είναι άλλη.

Αυτά τα ακατέργαστα “λυκόσκυλα” της νυχτερινής κραιπάλης, ζώντας έναν βίο που αγαπούν και σιχαίνονται, επιδιώκουν με αντικοινωνικές αλητείες, να ξεχωρίζουν στο πλήθος που το πληρώνουν μόνον για να τους χειροκροτεί, διαπράττοντας και ποινικά κολάσιμες πράξεις. Η παρουσία τους στον ανακριτή, τους έβγαλε προφανώς από την έκλυτη μονομέρια και ρουτίνα της ισοβίως- γι αυτούς- καθημερινής καλοπέρασης. Την οποία προφανώς θέλουν να τη διαλαλήσουν και εκτός κύκλου τους. Να την μάθουν όσοι περισσότεροι μπορούν. Οι τύποι χωμένοι στο χρήμα, νοσούν από ύπαρξη προσωπικότητος. Είναι όντα δίχως δημιουργία, ατομική καταξίωση, εεπαγγελματική προκοπή. Η μοναδική τους ταυτότητα είναι “είμαι και δηλώνω πλούσιος”. Ακόμα και στα ακριβά κολέγια, ανάθεμα αν μαθαίνουν τα γράμματα για να καταθέσουν τα γραμμάτια μιας ζωής με ονοματεπώνυμο. Βαθιά κομπλεξικοί, αισθάνονται “κάποιοι” με το να τους γράφει μια εφημερίδα ακόμα και για έναν βιασμό. Η παραβατικότητα, θεωρείται καταξίωση, η έκνομη ενέργεια διαφήμιση της αρρώστειας τους.

Γι αυτό και η φωτο με το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. “Ναι ρε μαλάκες, δεν είμαι μόνον πλούσιος, είμαι και βιαστής και με έκαναν εξώφυλλο. Τώρα σας γα…ω, γιατί είμαι και εξώφυλλο”. Νοσηρές καταστάσεις για πλουσιόπαιδα που ζουν με τον ίλιγγο μιας ανύπαρκτης προσωπικότητος.

Αντιληπτόν;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Τελικά κάτι τέτοια επώνυμα βγαίνουν ανάποδα. Λέγεται ο άλλος Νταής, και τρώει ξύλο από την γυναίκα του. Ε αυτός τώρα εδώ, τον κόβετε να έχει κάνει θητεία; Εξαγορά θα έχει κάνει. Η θα έχει υπηρετήσει στην παραμεθόριο του Λυκαβηττού και εκεί χωρίς να εμφανίζεται.

  2. Φανταστείτε στις οικογένειες Λεβέντη Δαυιδ και άλλων γνωστών εφοπλιστών και επιχειρηματιών που έκαμαν λεφτά με τραμπουκισμουσ και κλεψιες εκβιασμους από το 1940 και μετά ,πως φέρονται σπίτι τους με τους απατεωνες γονείς τους, που τους ανέθρεψαν να βλάπτουν τον κόσμο Όλοι αυτοί θεωρούν τους ανθρώπους αντικείμενα σκλάβους Τους βλέπουμε πως φέρονται όταν πάνε σε μαγαζιά εστιατορεια και ξενοδοχεία ,με χαρακτήρες απαίσιους αγενεις και είναι εκατοντάδες στην Ελλάδα σαν και αυτούς Και πως ξεπεφτουν οι νενεκοι δικηγόροι που τους υπερασπίζονται για το χρήμα Καλα κρασιά πέστε στη κυβέρνηση Χρυσού Μητσοτακη να δούμε πως θα τους βγάλουν λάδι Ειδαλως θα τους φάει η μαρμάγκα με τη σιωνιστική εβραίικη οικογένεια και τους γνωστούς φίλους τους

  3. ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ COCA COLA ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2022 ?
    ΒΙΚΟΣ COLA ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΘ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑ

  4. Ποιο είναι το όνομα του ξενοδοχείου που διέθετε δωμάτια για τέτοια παρτι;

      1. Το Αχίλλειον είναι καφετέρια. Το ξενοδοχείο έχει αναφερθεί σε όλες τις καταθέσεις, το ξέχασα όμως, ψάξτε το και θα το βρείτε.

  5. Αφήσατε τόσα χρόνια ανεξέλεγκτους όλους αυτούς τους υπανθρώπους να αλωνίζουν την κοινωνία και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
    Έχουν αποχαυνώσει τη νεολαία, της έδωσαν ναρκωτικά, λεφτά και πρόσκαιρη χαρά, αλλά από ουσία μηδέν.
    Μην αγοράζετε coc@ col@ καθόλου στην Ελλάδα να δούμε τι θα κάνουν μετά.ε; Μπορείτε;
    Για να σας δω…

    1. Καλά αυτό το έχουμε κάνει για λόγους υγείας εδώ και χρόνια

  6. Πόσα τέτοια πλουσιόπαιδα θα γ@μουσα ευχαρίστως στα μπουκέτα…Σε ένα ρίνγκ κλουβί να τα έχω και να δείχνει live μετάδοση….Να γελάσει το πανελλήνιο..

  7. ΑΥΤΟ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΟΥΤΕ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ . CANCEL COCA COLA . CANCEL THE RAPIST.

  8. Μπούρδες. Αυτό με το ίντερνετ , τα κανάλια κ τις χίλιες δυο παπαριές των καναλιών κ των κομμάτων να παριστάνουν τους δικαστές είναι μεγάλη κατάντια

  9. Μαζέψτε… τα π/τανάκια σας που κάνουν κρα για π/τσα και εύκολο χρήμα και αφήστε τα αναψυκτικά… Μόνη της πήγε να π/ρτουζωθεί στο πεντάστερο με τα πλουσιοκληρονόμια. Θέλει π/τσα στο πεντάστερο, που έλεγε και ο Madclip με τον Ypo!

    1. …Mια γυναίκα οταν σου λέει ΟΧΙ είναι ΌΧΙ…ακόμα και εκδηδώμενη γυναίκα να είναι….το ΟΧΙ σημάινει ΟΧΙ( το οτι μια γυναικα ειναι εκδηδωμενη δεν σημαινει οτι δεν εχει καρδια δεν εχει συναισθηματα)
      …ΑΚΌΜΑ και η γυναικα που έχεις παντρευτεί αμα σου πέι ΟΧΙ…είναι ΟΧΙ …
      Αλλα αμα πινεις την coca… cola….απο την μυτη τετοια λες!

    2. Είσαι το παιδί της coca cola η κανένα υπαλληλακι με 10ευρω το σχόλιο?

    3. Οτι και να πηγε να κανει ρε ΔΕ ΤΗ ΝΑΡΚΩΝΕΙΣ. Αντε πισω στο λαγούμι σου τωρα

  10. Και μόνο ρε μαλ@κα ηλίθιε που στα 24 σου θελεις χάπια για να σου σηκωθεί και να μπορείς να γ@μήσεις είσαι ανίκανος!!

  11. Κρατάει τη εφημερίδα μας επιδεικτικά σαν να θέλει να την αγοράσει κλωτσιές να πάρει.

  12. Ποτε θα επεμβει ο Σκερτσος με τον Μητσοτακη στην δικαιοσυνη?
    Τα ιδια δεν εκαναν με τον Νικο Γεωργιαδη και τον Λιγναδη και με τον καθηγητη της ΑΣΣΟΕ?

  13. Εμπαργκο στην κοκα. Εχει τοσα ελληνικα αναψυκτικα να πινετε

    1. Τι αναψυκτικα ….Ακόμα coca cola πινετε …που ζεις σε ρε μεγαλε στην δεακετια του 80 και του 90 με Στηβ Ντουζος και Σταματη Γαρδελη σε ταινια Ροδα Τσαντα και Κοπανα!

  14. Οι Εισαγγελείς με το να αφήσουν ελεύθερο αυτό το παρτάλι πέρασαν το μήνυμα γίνετε βιαστές ελεύθερα.
    Π@@στη άντρα κοροϊδεύεις το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά θα σου βγάλει πολλά στην φόρα.
    Θα σε ξεβρακωσει.Ακομα δεν είδες τίποτα.

Comments are closed.