Ποντένσε τέλος για τον Ολυμπιακό – Φεύγει για Αγγλία

Κοινοποίηση:
daniel_podence-2

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες Ολυμπιακός και Γουλβς έφτασαν σε συμφωνία και ο Ντανιέλ Ποντένσε ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την πλευρά της Γουλβς και φυσικά στα οικονομικά δεδομένα προκειμένου να γίνει άμεσα η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλησπέρα Στέφανε,

    Ήταν Αναμενόμενη η Μεταγραφή του Ποντένσε. Σε Ένα Προηγούμενο Σχολιασμό μου, Όπου Εξηγούσα στους Φιλάθλους του ΠΑΟΚ γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Έχει Ξεφύγει από τα Ελληνικά Δεδομένα, και Όχι Μόνο Είναι σε Θέση να Κάνει Καλές Μεταγραφές ( Βέβαια Είχα Επίσης Αναφέρει Ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εάν Θέλει να Λογίζεται ως Μεγάλη Ευρωπαική Ομάδα θα Πρέπει να Αγοράζει Παίκτες σε Σταθερή Βάση από το Πάνω Ράφι Όπως Λέγεται, Αυτό που Κάνουν Δηλαδή Ομάδες του Βεληνεκούς της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ, της Λίβερπουλ, της Γιουβέντους, …, και Όχι Μόνο Παίκτες με Μικρή Σχετικά Αξία Αναμένοντας την Εκτόξευση της Αξίας των Ποδοσφαιριστών Ώστε να Πωληθούν σε Άλλες Ομάδες του Εξωτερικού ), Αλλά Είναι σε Θέση και να Πωλεί Ποδοσφαιριστές σε Άλλες Ομάδες του Εξωτερικού με Μεγάλη Χρηματιστηριακή Αξία.

    Ειδικά για τον Ποντένσε, Είχα Αναφέρει Ότι Ενδεχομένως να Πωληθεί είτε στη Μεταγραφική Περίοδο του Ιανουαρίου με Ένα Ποσό στα 30.000.000 Ευρώ ( Πράγμα το Οποίο Συμβαίνει Τελικά ), είτε το Καλοκαίρι Όπου η Αξία του Ποντένσε θα Εκτοξευθεί στα 50.000.000 Ευρώ.

    Εντάξει ο Ποντένσε Φεύγει και Πηγαίνει σε Ένα Σαφώς πιο Ποιοτικό Πρωτάθλημα Όπως Είναι η Premier League, και Εύχομαι Ότι Καλύτερο για τη Συνέχεια της Σταδιοδρομίας του, και Μακάρι να Κάνει και Μεταγραφή σε Μεγαλύτερη Ομάδα από το Γούλβς, για παράδειγμα στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, που Είναι και η Ομάδα που Υποστηρίζω από την Αγγλία.

    Από Ότι Διαβάζουμε τα Νέα από Ελλάδα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Συζητά την Επιστροφή του Χασάν, από τη Μπράγκα με Οπσιόν Αγοράς για το Καλοκαίρι. Κατά τη Γνώμη μου ΔΕΝ Είναι Σοβαρά Πράγματα Αυτά. Για να Κατακτήσεις Ένα Ευρωπαικό Κύπελλο, και να Θεωρείσαι ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Ομάδα, στο Σημερινό Ποδόσφαιρο, Χρειάζονται Ποδοσφαιριστές της Χρηματιστηριακής Αξίας του Ποντένσε, Δηλαδή να Έχεις στο Ρόστερ Αρκετούς Ποδοσφαιριστές Αξίας από 10.000.000 Ευρώ και Άνω.

    Ο Μαρινάκης Έχει την Οικονομική Επιφάνεια να Προβαίνει σε Ανάλογες Κινήσεις, αν Επιθυμεί, Όπως Όλοι οι Ολυμπιακοί, να Δούμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ΚΑΤΑΚΤΑ Ένα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, Αυτή Είναι η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

    Σε Διαφορετική Περίπτωση, η Ιστορία θα Συνεχίζεται, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα Αγωνίζεται στην Ευρώπη έως το Φεβρουάριο, και στη Συνέχεια θα Καλλιεργούνται οι Προσδοκίες για την Επόμενη Αγωνιστική Περίοδο, Ότι ο Στόχος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα Είναι να Πάρει το Πρωτάθλημα, και να Έχει μία Καλή Πορεία στην Ευρώπη. Ναι, Συμφωνούμε, Όμως με τον Τρόπο Αυτό ΔΕΝ Λογίζεσαι ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Ομάδα, Αλλά Απλά μία ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.