Πορτοσάλτε για ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Τι φοβάται το χρυσό μου μην πονέσει το μπρατσάκι;;;» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
portosalte-1

Νέο σόου Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΙ.
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκαν οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Κύριε Πορτοσάλτε, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και μέχρι 1995 μερικοί ρομαντικοί (10-15 άτομα) έφτιαξαν την ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση στην Ελλάδα (όταν το τόλμησαν οι τότε δήμαρχοι Αθηνών-Πειραιώς-Θεσσαλονίκης) πιστεύοντας πως ήταν ένα παράθυρο ελευθερίας στο κρατικό μονοπώλιο, χωρίς να περνάει από το μυαλό τους ότι αυτό που έφτιαξαν τότε σχεδόν δωρεάν θα μεγάλωνε και θα γίνονταν ένα τέρας, που θα έκανε μάγκες και εκατομμυριούχους κάποιους δημοσιογράφους που αν είχαν μείνει στις εφημερίδες που εργαζόντουσαν, σήμερα θα έγραφαν ακόμα μόνο τις κηδείες, ή ότι θα έδινε βήμα σε κάθε προπαγανδιστή σαν και σένα για να κάνεις γκρίζα διαφήμιση του εκάστοτε προϊόντος που πλουτίζει το αφεντικό σου.
    Μάθε λοιπόν από έναν που έφτιαξε αυτό το έκτρωμα που σήμερα λέγεται προπαγανδιστική τηλεόραση για να δουλεύεις εσύ και να έχεις και αστυνομία που την πληρώνω εγώ για να σε προσέχει, πως κάποιος δεν κάνει το εμβόλιο για να μην του πονέσει το μπρατσάκι, αλλά απλά γιατί ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους, που μπορεί να είναι: Η φασιστική νοοτροπία και οι εκβιασμοί αυτών που κυβερνούν, η ατελείωτη καθημερινή τρομοκράτηση του πληθυσμού, ο λάθος επικοινωνιακός τρόπος πλασαρίσματος του θαυματουργού ζουμιού, η δυσπιστία των πολιτών που οφείλεται στη μη συνεννόηση του πολιτικού προσωπικού της Χώρας αφού άλλα
    λένε στο ένα κανάλι και άλλα στο άλλο, ή στο φινάλε να έχουν πρόβλημα υγείας που δεν τους επιτρέπει να το κάνουν….
    Και κάτι εκτός εμβολίου τώρα…. γνωρίζεις καλά, πως κάποιοι γνωστοί ψήνουν το ψάρι και από τις δυο μεριές, ή τους αρέσει μόνο η πίσω πόρτα ! ! !
    Αλήθεια γιατί δεν το δοκιμάζεις και εσύ; … «Τι φοβάται το χρυσό μου μην πονέσει το πωπουδάκι σου;;;»
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  2. Αυτόν σίγουρα τον φυλάνε αστυνομικοί και αυτός τους ειρωνεύεται. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα να τον βαρεσει κάποιος γιατί σίγουρα θα γίνει αυτό , τότε φίλοι μου αστυνομικοί μην μπείτε μπροστά πείτε του με πονάει το μπρατσακι!!!!

  3. Aντί να ειρωνεύεσαι τους λογικούς ανθρώπους που έχουν ενστάσεις, θα έπρεπε να αναγνωρίζεις το δικαίωμα στην επιλογή. Οι ίδιες οι εταιρίες ζητάνε να βγούν τα συστατικά τη δημοσιότητα μετά απο 50 χρόνια.. Οι Αστυνομικοί θα είναι οι βλάκες που θα το βαρέσουν στα κουτουρού ???

  4. Εσυ πορτοσαλταρισμενε χρειάζεσαι ψυχίατρο και όχι αστυνομικό.

  5. Παναγιά μου τι ατρόμητος άντρακλας είναι αυτός ????? Ούτε βελόνες φοβάται, ούτε Τούρκους , ούτε εμβόλια…… Τίποτα λέμε……..Μόνο τη μάσκα φοράει στην μουτσούνα του μπας και κολλήσει τίποτα , ακόμα και στον ύπνο του…….

  6. Χμμμμ! Βερα, στο αριστερο! Καραε.β.ραιλα, μυριζομαι! Κατα τα αλλα πειτε στον Κουασιμοδο, οτι οι Αστυνομικοι μας κινδυνευουν, απο τους Λαθρομεταναστες (ΣτΕ)! Οποτε, ας εμβολιασουν πρωτα τα Λαθρα και μετα να μιλαει, ο χολερικος! Γκεγκε;

    * Προσβλήθηκαν από φυματίωση αστυνομικοί στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών!

    * ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ! Δύο αστυνομικοί στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών Ξάνθης με φυματιωση!

    * Στους 19 οι αστυνομικοί με το μικρόβιο της φυματίωσης!

    * Κρούσματα φυματίωσης σε κρατούμενους στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων!

    * Διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. για αιματολογικές εξετάσεις αστυνομικών στη Μόρια έπειτα από κρούσμα μεταδοτικής ασθένειας!

    * Πάτρα: Κρούσματα φυματίωσης σε αστυνομικούς – Ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

    * Κρούσμα φυματίωσης στην Αμυγδαλέζα!

    * Κρούσματα ψώρας και δυσωδία στα αστυνομικά τμήματα Ρέντη και Μοσχάτου!

    1. Γενικά μακριά από αστυνομικούς.
      Κορωνοϊό δεν είχε κανένας;; Μόνο ψώρα έχουν;;

  7. Δέν φοβόμαστε τό “εμβολιάκι στό μπράτσο”……ηλίθιέ φασίστα δημοσιοκάφρε….!!!! Φοβόμαστε τό τί μπορούμε νά πάθουμε από τό “εμβολιάκι” πού διαφημίζεις..!!! Αν είσαι μάγκας βγές καί πές…ότι όποιος κάνει τό εμβόλιο καί πάθει τό παραμικρό στήν υγεία του αναλαμβάνω εγώ τήν ευθύνη καί πληρώνω καί αποζημίωση….ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΒΛΑΚΑ ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ…!!!!

  8. Ρε γελοίο υποκείμενο ευτυχώς που φοράς μάσκα και δεν βλέπουμε το απαίσιο σου πρόσωπο.

  9. καλα να τους κανει, να ξεσηκωθουν αν δεν θελουν τον υποχρεωτικο εμβολιασμο.

  10. Ασε κατω την ΕΛΑΣ Πορδοσαλτε! Κατω τα κουλα σου απο ανθρωπους που παιζουνε τη ζωη τους κορωνα γραμματα για 800 ευρω!

  11. αυτόν να δούμε ποιος υποψήφιος θα το πυροβολήσει, ξεφτιλίζει κάθε μέρα ο ξεφτιλισμένος το ξεφτιλισμένο σκαϊ

  12. α ρε μπάτσοι που καταντήσατε…. κάθομαι τον βλέπω και γελάω ακόμα. Καλύτερος από τον Σεφερλή ο τύπος.

  13. Εγώ θέλω να μου πει ο πορτοσάλτε αν έχει κάνει κάποιο συμβόλαιο από πίσω με καμιά φαρμακευτική και προωθεί τα εμβόλια με τέτοιο τρόπο ,γελοιοποιώντας την ελεύθερη βούληση των αστυνομικών.

  14. ΟΤΑΝ ΤΟ 60 % ΘΕΛΕΙ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ……. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ….. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ……. ΧΩΝΕΨΤΕ,ΤΟ.

  15. Άιντε στον αγύριστο , τσιράκι της κυβέρνησης, δεν φταίει κανείς , ο κόσμος φταίει που δεν σας παίρνει με τις πέτρες καθίκια!!!

Comments are closed.