Πορτοσάλτε: «Να λύεται η σύμβαση εργασίας» σε όσους γιατρούς και νοσηλευτές δεν εμβολιάζονται”

Κοινοποίηση:
111

Το υγειονομικό προσωπικό, που από την αρχή του κορωνοϊού, υπερβάλει εαυτόν, ακούν τα μύρια όσια από ΜΜΕ και όχι μόνο, επειδή σημαντικό κομμάτι του αρνείται, δεν θέλει ακόμα ή δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, εκφράζοντας ενδεχομένως επιφυλάξεις για ένα εμβόλιο, το οποίο, εκ των πραγμάτων, δεν έχει εξεταστεί επαρκώς.

Όπως μεταδίδεται, μεγάλος αριθμός νοσηλευτών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, με δημοσιογράφους να τους αποδίδουν «αμέλεια» αναφορικά με τον εμβολιασμό τους, να τους χρεώνουν την διασπορά του κορωνοϊού και να τους χαρακτηρίζουν «αρνητές».

Αρχικά η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου έκανε λόγο για ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε, μεταξύ των άλλων, γνωστός δημοσιογράφος, φτάνοντας στο σημείο να ζητά την απόλυση του προσωπικού που αρνήθηκε (κατά τον ίδιο) να εμβολιαστεί.

«Όταν το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό Κρατικού Νοσοκομείου εντός ΕΣΥ αρνείται εμβολιασμό για κορωνοϊό, Τότε, η Κεντρική Διοίκηση οφείλει να ρωτήσει άλλη μία φορά τους αρνητές. Κι αν η απάντηση παραμένει αρνητική λύεται η σύμβαση εργασίας. Μετά, απολαμβάνουν την ελευθερία τους» έγραψε στο twitter.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Ο “ανθρωπιστής” Πόρδοσάλτε:Αρνητική απάντηση:Λύεται ή σύμβαση Εργασίας.Πάλι καλά.Στήν Γερμανία τούς στέλνουν κατευθείαν στά στρατόπεδα συγκέντρωσης.Γιάννης Λάκων

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ , ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ , ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ & ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙΕΣ ΤΟ ΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΧΑΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΕ ΜΑΚΑΚΑ ΖΩΩΝ

  3. Αγαπητό μακελειό ο λαός απαιτει ενα ρεπορταζ με όλες τις διευθύνσεις αυτων των τύπων.

  4. Κύριε Πορτοσάλτε ,

    Τι θα λέγατε να λυθεί η δική σας σύμβαση εργασίας και να είστε ελεύθερος να εκφράζετε την – μη κατευθυνόμενη τότε – άποψή σας και να επιδοτείστε με 534 ευρώ για να ζείτε με αξιπρέπεια ?
    Με ποιο δικαίωμα προτείνετε την παύση εργασίας κάποιου που μέχρι τώρα παλεύει με ζήλο και αυταπάρνηση για να ιάσει κάποιον και να μη νοσήσει ο διπλανός μας ?
    Θα σας άρεσε μήπως να προτείναμε κι εμείς την λύση της σύμβασης εργασίας σας όταν σε κάποια γεγονότα γνωρίζετε αλήθειες αλλά είστε αρνητής των αποκαλύψεων ?

    Με εκτίμηση και στη διάθεσή σας αν διαφωνείτε !

  5. Πρώτα να εμβολιαστούν οι μεγάλο δημοσιογράφοι-παρουσιαστές μετά τα πολιτικά ανδρικελα και μετά βλέπουμε…

  6. Τι λες ρε άχρηστες τράβα κάνε το εμβόλιο να ησυχάσουμε από σένα !!!!!!!

  7. Σκατόψυχε Πορτοσάλτε, ακόμη κι αν δε πληρώσεις σε αυτή τη ζωή, στην επόμενη σε περιμένει αυστηρή τιμωρία. Δε θα τη γλιτώσεις, για αυτό να είσαι σίγουρος. Όσα και αν σε πληρώνουν δεν είναι αρκετά.

  8. Εσεις κ.πορτοσαλτε εκφραζεται την προσωπικη αποψη και προσπαθητε να πεισετε και εμας οτι αυτοι ειναι η σωστη!
    Αφηστε τους γιατρους, και το νοσηλευτικο προσωπικο να εχουν την αποψη τους μην πιεζετε προς μια κατευθυνση αλλωστε αυτοι το εχουν σπουδασει το θεμα.

  9. Πάει καλά το άτομο; Τι μας λέει το άτομο; Να απολυθούν γιατροί που σκοτώνονται στην δουλειά και σώζουν ζωές, επειδή δεν έκαναν ένα εμβόλιο που ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΝΟΣΙΑ στους εμβολιασμένους, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΙΟ αν νοσήσει και το μόνο που κάνει είναι να περνάς τον κορονωνοϊό -κολλήσεις- ευκολότερα, την στιγμή που το 80% των ανεμβολίαστων το περνάει ασυμπτωματικά, το 15% νοσεί ελαφρά και μόνο ένα 5% θα χρειαστεί νοσοκομείο. Ρε άει σιαπέρα από δω, που νομίζεις ότι κάτι είσαι.

  10. Ο τρόπος που εκφέρει τον λόγο του αυτός ο άνθρωπος, σου δίνει την εντύπωση ότι υποφέρει από κάποιο είδος μαζοχιστικής διαταραχής, η οποία του προκαλεί ηδονή από την εκδήλωση επιθετικότητας εναντίον του.

  11. Έγιναν πλέον κωμικοί…να ζήσεις Ψωλοψάλτη να χαρίζεις γέλιο…

  12. επειγόντος εμβολιο λυμάτων στον εγκέφαλο του παπαρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. σου χω μια σύριγγα κορδωμένη, έτοιμη για έγχυση, πρωκτοσάλτε

  14. Ο/Η «νιώθω σαν τους Εβραίους της γειτονιάς στη Γερμανία με τον Χίτλερ και τους ναζί» λέει:

    έλεγε αυτό το υποκείμενο το 2018. Μάλλον εννοούσε το αντίθετο, σαν τους ναζί που δίωκαν τους Εβραίους πρέπει να νιώθει ή τους λευκούς στη Ν Αφρική επί απαρτχάιντ

  15. Πρωτο-σαλτα και γ@μ#σου παρασιτο της κ#λοτρυπιδας ψυχανωμαλε.. Έρχεται και η δική σου η ώρα..

  16. Έχεις πει πάααρα πολλά θρασύδειλο ανθρωπάριο. Δεν θα γλιτώσεις εύκολά εσύ και κάποιοι τους σιναφιού σου!!!
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

  17. Ρε αποβρασμα βουλωτο δεν θ βρεις τρύπα να κρυφτείς, κι θα έχεις πολλούς υποψήφιους λιθοβολιτες..

  18. Ρε άντε βάλε μάσκα και στον πάτο σου καραγκιοζακο.

  19. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝ.

  20. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;;; ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ;;; ΡΕ ΞΥΛΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ!!!!

  21. Πήγαινε εμβολιάσου εσύ ρε γελοίε και αν σε 5 χρόνια είσαι ακόμα ζωντανός και υγιής έλα να μας πεις να εμβολιαστούμε και εμείς.

  22. Άλητη – σκουπίδι σαλτομaλάκα παρε το εμβόλιο και βάλτο εκεί που ξέρεις. Επίσης μην ξεχάσεις να κάνεις δώρο απο ένα και στους υπόλοιπους του σκατάι για την ίδια χρήση φυσικά.

  23. Ψεκασμένοι πονάτε; H Σπιναλόγκα σας περιμένει…

  24. Τέλος δεν ξαναβλεπω αυτο το σκουπίδο κανάλο

    1. αργησες πολυ να παρεις αυτην την αποφαση η τηλεοραση ειναι ενα κουτι με μαλακιες και αυτοι που παρουσιαζονται εκει πληρωμενοι αρχιμαλακες τι να περιμενε κανεις απο αυτο το διποδο θρασιμι

  25. ΓΑΜΩ ΤΟΣΠΤ ΣΟΥ ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΣΙΩΝΗ ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ!!

  26. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 20,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΟ ΧΙΤΛΕΡ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΡΑΜΠ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ.

  27. Θα εκβιάσουν στο μέγιστο για το ψηφιακό πιστοποιητικό που το θέλουν και εντός ή επί του σώματος. Όποιος δεν το έχει θα τίθεται σε κοινωνικό αποκλεισμό.

  28. ο ανθρωπος αυτος παντα ειχε ψυχολογικα προβληματα.
    τωρα που του λαδωσε το εντερακι του ο γκειτς και ο κουλης χειροτερεψε η κατασταση του
    νομιζει οτι ειναι ο νεος μεγκελε
    πορτοσαλτε τσιοδρας συψας χαρδαλιας κλπ ειναι κοντα η ωρα που τα κλεμμενα που τους μοιρασε ο κουλης θα τα ξοδεψουν σε δικηγορους

  29. Να χασει ο κοσμος τη δουλεια του, επειδη εσυ μπουκωσες στο χρημα για να λες τις παπαριες σου. Αθλιος.

  30. βλεπουν οτι το παραμυθι με τα εμβολια δεν περπαταει,και εχουν αμολησει τα κοπροσκυλα να γαβγιζουν.βαλτα στον πατο σου φασιστα ,πουλημενο τομαρι.με ποιο δικαιωμα τα λες ολλα αυτα?το κορμι του ο καθε ανθρωπος το κανει οτι θελει.ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει να σε χωσει φυλακη .αλητη ξεφτιλισμενε.

  31. Αλήθεια? Εσύ έτσι θα έκανες χουντικό στοιχείο,γελοιε? Ένας από το πουθενά κυνηγάει την πρώτη γραμμή? Ποιος είναι αυτός? Ποιοι είναι αυτοί που του επιτρέπουν να μιλήσει έτσι? Πουλημενοι όλοι,προφανώς και συ μίζες παίρνεις γιαλαμπουκα, πρόσεξε γιατί ρόδα είναι και γυρίζει και ίσως βρεθείς εσύ εκτός , ίσως πολύ σύντομα , τα δικαιώματά μας ως πολίτες δεν θα τα καταπατησετε με έτσι θέλω ,για μένα καλύτερα να με διώξει ,θα πάρω αποζημίωση για τα 18 χρ δουλειάς και δεν θα βλέπω το σάπιο σύστημα υγείας ,

  32. Να λυθεί πάραυτα και διά παντός η σύμβαση εργασίας του βασιλιά της σκατοψυχιάς π@ρδ@σάλτε. Πεδίον δε δόξης λαμπρόν ανοίγεται στους ακτιβιστές του ηλίθιου μπογδάνου.

  33. Σιγα ρε μεγαλε της Νεας ταξεως και συ. Μου’γινες και συ Εισαγγελατος. Δεν πας να δεις αμα ερχεται ο Κασιδιαρης??

Comments are closed.