Πορεία μπαχαλάκηδων για τα Εξάρχεια – Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

Κοινοποίηση:
4896227

Πορεία αναρχοάπλυτων είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει αρκετοί δρόμοι.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 12:00 στα Προπύλαια. Η κινητοποίηση γίνεται ως διαμαρτυρία για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στα Εξάρχεια.

Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 1.500 άτομα και αρχικά έκλεισε η Πανεπιστημίου, ενώ ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σε δρόμους στο κέντρο όπου κινείται η πορεία.

Στο διαδικτυακό κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία γινόταν λόγος για διαδήλωση «αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους αγώνα και ενάντια στην κρατική καταστολή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΦΛΙΑ Η ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ???? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ !!!! ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΟ ΠΑΣΑΡΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ???? ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ!!!!!! ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ???? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ?????

  2. Η αστυνομία που είναι ; γιατι δεν την διαλύουν ;

Comments are closed.