Πονηρός ο Αφγανός! Μίσθωσε κτήμα και το νοίκιασε σε λ@θρομετανάστες

Κοινοποίηση:
astynomia-peripoliko-faros-15-10-19

Βρήκε τρόπο να βγάλει χρήματα ένας αλλοδαπός από το Αφγανιστάν, ο οποίος είχε μισθώσει ένα αγρόκτημα σε χωριό της Άρτας και το… νοίκιασε εν αγνοία του ιδιοκτήτη σε 12 άλλους αλλοδαπούς που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα για να το χρησιμοποιούν ως τόπο διαμονής!

Στο πλαίσιο της διερεύνησης μιας καταγγελίας που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στις αποθήκες και τα παραπήγματα που βρίσκονται μέσα στο αγρόκτημα και διαπίστωσαν ότι διέμεναν παράνομα 12 μη νόμιμοι αλλοδαποί από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, οι οποίοι πλήρωναν νοίκι στον Αφγανό. Όλοι συνελήφθησαν και κινήθηκε η διαδικασία για την διοικητική τους απέλαση.

Μαζί τους, συνελήφθη και ο Αφγανός που κατηγορείται για διευκόλυνση της παράνομης παραμονής στη χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών και οδηγήθηκαν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Στην δικογραφία που τους συνόδευσε, περιλαμβάνεται και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του αγροκτήματος που κατηγορείται για εκμίσθωση ακινήτου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ” Όλοι συνελήφθησαν και κινήθηκε η διαδικασία για την διοικητική τους απέλαση.”

    Για την διοικητική, τιιιιιιιι ;;;;;;;;;;

    Χα χα χαχα χα χα να είστε καλά που μας κάνετε να γελάμε.

  2. Δηλαδή είχε δίκιο η κυρά Τασία που τους έλεγε ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ; ; ;
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  3. το παράνομο δεν είναι ρουφιανιά αυτό μας πίρε στο λαιμό σαν χώρα ρουφιανια ειναι άλλα πραγματα και το ξέρουμε ποια

  4. Όποιον ξέρετε να νοικιάζει κτήματα σε λαθραίους στην επαρχία καταγγείλτε τον. Ναι ξέρω η ρουφιανιά δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά εδώ που φτάσαμε με τους λαθροπίθηκους και τους ταλιροφονιάδες ελληναράδες είναι και αυτή μια μέθοδος να σταματήσει αυτό που ζούμε. Σταματήστε να τους παίρνετε στις δουλειές και να τους νοικιάζετε σπίτια. Υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και ψάχνουν για δουλειά. Αυτοί πολλαπλασιάζονται σαν τα ποντίκια και σε μερικά χρόνια θα είναι τα αφεντικά και εσείς οι δούλοι. Τα ίδια κάνατε και με την οικοδομή και οι αλβανοκατσαπλιάδες πήραν τον κλάδο και μας κουνάνε και το δάχτυλο οι ξυπόλητοι. ΞΥΠΝΑΤΕ.

    1. σαν καπνοπαραγωγος αλλοδαποι εβγαζαν 30 σαρικια με 1,5€ το σαρικι χωρις το εργοσημο και ωραριο 20:00-08:00 αν μου βρεις οχι 10. ουτε 9 ..1 Ελληνα να κανει αυτην δουλεια εμενα να μου τρυπησεις την μυτη και με 2 οχι 1.50 που περνει ο αλλοδαπος

      γι αυτο λοιπον αφηστε τις θεωριες.που εισασταν πριν το 2008 που σας γυρευαν ολοι οι παραγωγοι?

      με τα λογια ανωγια και κατωγια

  5. Ο πεινάλας ο ελληναράς που νοίκιασε χωρίς χαρτιά και σίγουρα χωρίς μισθωτήριο για να κλέβει την εφορία κόψτε του τον κ….λο στα πρόστιμα για να βάλει μυαλό. Όσο για τους βρωμιάρηδες λαθραίους βρήκαν ένα μ……λο και κάνουν ότι γουστάρουν αφού κανένας δεν τους αγγίζει παρόλο που είναι λαθροεισβολείς.

  6. Οτι θελουν κανουν!!!!!!!! Μια χωρα Μπανανια που δεν εχει ιδεα ποιοι βρισκονται μεσα!!!!!!!!!!Τον Αφγανο που το ξανανοικιασε δεν θα τον απελασουν;;;;;;;; Η του εχει δοσει ιθαγενεια ο ……..φιλεσπλαχνος Τσιπρας;;;;;;;;; Δρομο ολοι στις πατριδες τους!!!!!!!! Κουλη ποτε θα απελαθουν αυτοι που ηρθαν το Μαρτιο και μετα;;;;;;;; Περα βρεχει, θα φατε μαυρο οταν ελθει η ωρα!!!!!!! Συνεχιστε με τα ιδια μυαλα!!!!!!!!!

  7. Πρώτα ξεσκίστε τον Έλληνα που το μίσθωσε.
    Στις σωστές χώρες πάντα από τους προδότες ξεκινάνε οι εκτελέσεις……

  8. του βρωμιαρη ανθελληνα που νοικιασε το αυτοκινητο στα λαθροπιθηκια παρτε του την αδεια το σπιτι και τα σωβρακα και χωστε τον στη μπουζου

  9. Ποιούς θα απελάσετε ρε; Θα απευθυνθούν εκεί που ξέρετε ότι θα απευθυνθούν θα βάλουν ένα δικηγόρο και θα ακυρωθεί η απέλαση. Αλήθεια από αυτούς που μπούκαραν από την πρώτη Μαρτίου έχει απελαθεί κανείς. Πως είπατε είναι δύσκολο αλλά το παλεύετε; Να προσέχετε να μη σπάσετε κανένα νύχι.

  10. Η μεταφορά λάθρο συνεχίζεται ασταμάτητα από τα νησιά προς την ενδοχώρα, ενώ κι άλλοι έρχονται.
    Για τις δομές των λάθρο χρησιμοποιούνται τουρκικά υλικά.
    Ναι, τόσο μακάκες μας έχουν. Μας έκλεισαν μέσα και κάνουν ανενόχλητοι πια την δουλειά τους.
    Τον άλλο μήνα ξεκινά κανονικά η αρπαγή των σπιτιών μας κι όλα αυτά με τις ευλογίες της πόρνης της αποκαλύψεως του ιωάννη συνόδου.

  11. Θα τους απελάσετε; Είστε σίγουροι; Μήπως να το ξανασκεφτείτε; Δεν θα τους δώσετε μια χιλιοστή ευκαιρία να κλέψουν και τίποτα και μετά εδώ είμαστε πάλι; Θα φάτε μαύρο όπως και οι προηγούμενοι.

    1. “” Θα φάτε μαύρο “””” θα θα θα θα……… οταν η δουλεια θα ειναι τελειωμενη το μαυρο ειναι αχρηστο.

  12. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ …….ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ………

    1. τους προσταυει η αστυνομια αυτους μην παθουν τιποτε με εντολη των μασονων

  13. οροπέδιο Λασιθίου , αγ. Γεώργιος
    σε καθε σπίτι 25-30 λαθρομεταναστες που δίνουν 20-25 ευρω τον μηνα ο κάθε ένας , ολοι το ξέρουν κανένας δεν μιλά , γιατι ?
    διότι δουλεύουν στα χωράφια για 20-25 ευρω την ημέρα .
    ολα ΜΑΥΡΑ και ολα φεύγουν για της πατρίδες τους

    1. εεεεεεεεεεεεεμμμ τι αλλο θελει ο ελληνας?? να μπορει να κανει την απατεωνια του, να κλεψει το κρατος και μετα να απλωνει το χερι στην εε για να τον ξεζουμισουν οπως λεει…..χαχαχαχαχχαχχαχχα και λιγα σας κανουν…….. αντε σιγα-σιγα να αραιωνουν οι ελληνες για να στησουν κρατος οι “επενδυτες” μπας και δει ασπρη μερα η ελλαδα……. και αυτοι μολις ζευγαρωσουν γεννοβολανε σαν τα κουνελια οχι σαν τους “ευρωπαιους” ελληνες ισως 1 η 2 παιδια……

Comments are closed.