Πολυτελές, θωρακισμένο και δεν είναι Porsche τελικά: Ιδού το μαύρο τζιπ του πάτερ Αντώνιου που προκάλεσε ντόρο

Κοινοποίηση:
ιθγ

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, για τις καθημερινές του μετακινήσεις, ανακάλυψε η εκπομπή “T-Live” του Alpha.

Δεν είναι άλλο από ένα μαύρο τζιπ, με φιμέ τζάμια, το οποίο ο ιδρυτής της Κιβωτού έπαιρνε συχνά για να μεταβεί από τη μία δομή στην άλλη, αλλά και για τις δουλειές του.

Το μαύρο τζιπ, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, έχει αρκετές ημέρες να κινηθεί, ενώ ένας σταυρός κι ένα κομποσχοίνι είναι κρεμασμένα στον εσωτερικό καθρέφτη.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν έγγραφα, τα οποία προορίζονταν για κάποια από τις δομές, μία ομπρέλα θαλάσσης, μία ελληνική σημαία και κάποιες μπάλες.

Για το μαύρο τζιπ που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, μια εθελόντρια της δομής είχε υπογραμμίσει, πριν από λίγες ημέρες, στον ΑΝΤ1 “το αυτοκίνητο το πολυτελές το πήραν και το έκαναν θωρακισμένο, γιατί τον πατέρα Αντώνιο τον είχαν κλέψει πολλές φορές από την τράπεζα. Για την ασφάλειά του το έκαναν θωρακισμένο το αυτοκίνητο“.

“Δεν κυκλοφορούσε με αυτό το αυτοκίνητο, με αυτό έκανε μόνο τις μεταφορές χρημάτων. Έπαιρνε λεφτά από την τράπεζα για να κάνει μισθοδοσίες και να πληρώσει για σπίτια που έμεναν κακοποιημένα παιδιά με ανάπηρες μητέρες. Τότε το χρησιμοποιούσε”, συμπλήρωσε η κα. Διαμαντοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ευαγγελάτος απατεώνα ξεφτιλιστικες άλλη μια φορα

  2. Τι! Δεν έχει θωρακισμένο τζιπ Porsche ;;;; χα! χα! χα! χα! Υπάρχει Έλληνας που δεν έχει 3 τζιπ αυτής της μάρκας;;; Τα 3 σίγουρα τα έχουμε. Τζιπ δεν έχουμε να μου! Βρε τ κακόμοιρα ! Να κάνουμε έρανο βρε παιδιά!

  3. Ξεκίνησαν τα λαμόγια της Κούλας με Πορσιδιο αλλά δεν τους βγήκε, τώρα πήραν το KIA της εποχής του παππού μου, το βάπτισαν θωρακισμένο, λες και το έλεγξαν και το μοστραρουν για πολυτέλεια. Κούλα έχω πληροφορίες πως ο παπάς κυκλοφορούσε με Μ113Α1, κανόνισε να πειράξεις παιδιά και θα σε πάρει ο διάολος, περιοριστείτε να φάτε τα λεφτά μόνο με τον κολλητό σου τον Jeronymo. Έρχεται όμως η ώρα σας πουλημένοι.

  4. εσκιμωε πολυ σιγουρο σε βλεπω…και γω διατηρω τις αμφιβολιες μου…μηπως θελουν να κλεισουν την δομη με οποιον τροπο..μηπως θελουν να κλεισουν ολες τις δομες αγαθεργιας..κρατα τε μικρο καλαθι

  5. Αυτό είναι το πολυτελές τζιπ το kia; Φάτε σανό

  6. Να δείτε που στο τέλος οι λεχρίτες θα μας πουν πως κυκλοφορούσε με 1 παλιοKIA του 07.

  7. ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΔΩ. ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ. ΕΕΕΕΕΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΝΟΜΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .

Comments are closed.