Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν! Ο “μοσχαροκέφαλος” Χαρδαλιάς ανακοίνωσε “παιδομάζωμα” σε ζωντανή σύνδεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

Ένα νέο μέτρο που μπορεί να πει κανείς ότι παραπέμπει σε …άλλες εποχές, ανακοίνωσε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην Ελευσίνα, στον Ασπρόπυργο και τη Μάνδρα που έχουν επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο. Τι είπε μεταξύ άλλων; Διαβάστε…
«Αποφασίζεται η απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτό το σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας».
Δηλαδή κάτι σαν …στρατόπεδα συγκέντρωσης ας πούμε; Εκεί φθάσαμε; Είναι δυνατόν; Στην Ελλάδα;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ . ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ..ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  2. Καταλαβαινετε τι σας ειπε ?

    Ενας αν σας βρυσει την οικογενεια και σας απειλησει θα τον αφηνατε ελευθερο να κυκλοφορει ? Η θα περιμενετε μεχρι να βαλει και χερι να κανει οσα λεει .. Δεν αρκουν οσα σας λεει ? Ρε ξεφτιλα σιχαμα που εγλυφες τα αρχιδια καποιων για να σε κανουν ανθρωπο απο τα λεφτα μας, σιχαμα της κοινωνιας, εσυ θα βαλεις χερι στις γυναικες, και στα παιδια μας ?

    Στην Αλβανικη μαφια να τις δωσουμε παραπανω εμπιστοσυνη εχουμε απο τετοια σιχαματα σαν κι εσενα !

  3. Αυτος αν δεν ηταν κομματοσκυλο του κερατα, θα εψηνε πιτες σε ψητοπωλειο αλλα δε θα μπορουσε να τυληξει ουτε τα σουβλακια και θα τρωγε καρπαζιες εως και απο συναδελφους .. ρε τι ατομα ειν αυτα ? για τον πουτσο τελειως !

  4. Η πολιτικια προστασια δεν εχει οριο εμφανισης και προσλαμβανει γουρουνια ε το καταλαβαινω δεν ειν και τα καλιστεια, αλλα να προσλαμβανει διχως το κατωτατο οριο υψους της αστυνομιας για να σε κανουν το νταη καποιοι λουληδες με προκαλει αηδια .. χαθηκαν ρουσφετια, κοπροσκυλα, κομματοσκυλα, ελεηνα τρισαθλια υποκειμενα αρσενικα τουλαχιστον της προκοπης ?

    Επισης αν μας απομονωνει τις γκομενες και τα παιδια οπως λεει ξεκαθαρα για να δει αντιδρασεις εις οσα ερχοντε, και ειν υπευθυνος για την ασφαλεια και την υγεια μας, εχει αποτυχει παταγωδως γιατι η Ελλαδα ειν στις χειροτερες θεσεις μαστορα και ηδη εχουμε νεκρους απο πολλες αιτιες δηλαδη ειτε καθεσαι στο σκαμνι για θανατους, ειτε εισαι αχρηστος και τρως κλοτσια ..

    δε γινεται να υφαρπαζεις κοσμο σαν απαγωγεας και να μας το λες ανοιχτα οτι θα το κανεις, για την υγεια μας , και την ιδια στιγμη να εχεις τοσους θανατους και να μην φερεις ευθυνη ? Φυλακη η κλοτσια απ την πολιτικη προστασια τι προτιμας ?

    Ε γουρουνι ανικανο χρυσοπληρωμενο ?

  5. Αυτο το <> γιατι το πληρωνουμε ? Κομματικα αχρηστα κοπροσκυλα το μονο που κανουν ειναι να προπαγανδιζουν υπερ συμφεροντων της κυβερνησης .. αυτος κι ο Τσιοδρας μεσα επρεπε να ειναι με τοσα που εχουνε πει κατα καιρους .. διασπορα ψευδων ειδησεων !

    Ουδης προκειται να ρθει να σας παρει τα παιδια χαλαρωστε δε τους συμφερει και στην πραξη δε μπορουν, αυτοι οι νομοι που δε θα επρεπε να υπαρχουν αφορουν μεταναστες τουριστες που ερχοντε στην Ελλαδα ηδη εχουνε κλεισει κοσμο μεσα σε ξενοδοχεια εαν θυμαστε κι αυτοι ειναι οι νομοι για να κατοχυρωθουν απο μηνυσεις ..

    οπως και δε μπορουν με το ζορι να σας συλλαβουν για να σας εμβολιασουν ( λιγα εμβολια φαγαμε εως σημερα ), εμμεσα θα το κανουν με απειλες για δουλεια, μετακινηση, συναλλαγες αντιλαμβανεστε οτι μαζικα εαν ο κοσμος αρνηθει δε προκειται να κανουν τιποτε .. εξαρταται απο τη βουληση και την αντισταση του ελληνικου λαου .. ε ναι ρε φιλε θα ρισκαρεις τη δουλεια σου ! καποιοι θα τι χασουν .. ομως θα σωθει ολη η χωρα και δε θα χασει τιποτε το 90% ..

    Στο φοβο πονταρουν .. στις απειλες .. νομιζετε μπορουν να συλλαμβανουν κοσμο και να τον εμβολιαζουν ? και ποσοι ανεργοι θα μεινουν και ποιοι θα δουλευουν αν αρνηθουν ολοι ? ΜΙα επιχειρηση βλεπε τουρισμος στο παραπεντε πριν ανοιξει μπορει να απειλησει το προσωπικο ? Θα το χασει θα απομεινουν οι Αλβανοι Πακιστανοι χωρις βιζα, ο κοσμος εσπασε την καραντινα μετα τα γεγονοτα της Νεας Σμυρνης υπαρχει περιπτωση σημερα στην Αθηνα να παει στην παραλια η αστυνομια η τα Ματ ειλικρινα το πιστευετε αυτο ? Ουτε μασκα φορανε ουτε εχουνε κανενα μηνυμα που να δικαιολογει οτι κανουν .

    Οταν ειν μαζικο κατι δε το κουναει ουδης .. κλειστε τις τηλεορασεις και μην ασχολειστε με τετοια σιχαματα που χρυσοπληρωνοντε .. μικροι ρουφιανεοι γουρουνοκεφαλοι ανανταμ παπανταμ ..

    1,50 υψος διχως προσοντα ενα ρουσφετι θα μας κανει και υποδειξεις ουστ κοπροσκυλο φυλακη επρεπε να εισαι ! ! και να σου επαιρναν και ολους τους μισθους αναδρομικα .. κοπρε !

  6. απομονοση για αυτους που τους χαρισε προσφατα το κρατος τα προσθημα θα εχει ???

  7. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ…. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥΣ…. ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ…. ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΤΟ ΣΟΥ Γ@Μ@Ω ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΩ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ……..

  8. Τα ες ες εινε παντου αλωστε εχουν τα ιδεισ αφεντικα…

  9. Ξυπνάτε! Υπάρχει παγκόσμια έλλειψη παιδικού αδρενοχρωμίου (το ναρκωτικό της ελίτ/αλήτ) και έχουν λυσάξει σαν τον πρεζάκια για την δόση τους. Δεν θα διστάσουν να αρπάξουν παιδιά μέρα μεσημέρι.

    Η μπίζνα είναι τεράστια. Γιατί ο Κούλης έβαλε τα ασυνόδευτα υπό την επίβλεψη του; Τα λυπήθηκε ο άψυχος μαύρος;

  10. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!

  11. αυτοι παιδια το πανε φιρι φιρι για εξεληξεις χαρδαλεα πολεμο θελετε θα τον εχετε καντε κατι τετοιο και το δικο σου το παιδι (το παρτοφιλο) να δεις που θα βρεθει τι εισαστε ρε αποτυχημενα διποδα που θα αρπαξετε τα δικα μας τα παιδια? θα μιλησουν τα οπλα απο εδω και μπρος αντε γιατι πολλα τα εχετε κανει προδοτες

  12. Και ομως μπορουν να κανουν το παιδομαζωμα.Επι 400 χρονια οι Τουρκοι αυτο δεν εκαναν;Ποιος τους σταματησε;Κανείς.Γιατι;Διοτι ο ραγιας φοβοταν το γιαταγανι του Τουρκου.
    Τωρα,ενα άλλο διαφορετικο γιαταγανι υπαρχει. Τα 300 Ευρω προστιμο.
    Θα βγαινει ο πουλημενος “πατέρας“ και θα σου λεει.`Θελεις ρε να μεινει το αγγελουδι σου με σενα τον “άρρωστο“;Δεν το λυπασαι ρε;;Θες να πεθανει;;`Θα βρεθουν πολλοι τετοιοι.Με την υποστηριξη και των ΜΜΕ.
    Υ.Γ. Ναι,με ενδιαφερει το θεμα κι ας μην εχω παιδια.
    Γονεις, καλή τυχη!!!

  13. Κωλοβλαχε φασιστο χαρδαλια θα σου κάνω τα μυαλά σκορδαλια

  14. και τα παιδια που θα απομωνονται θα τα κανουν πειραματοζωα,μπορει και εμποριο ….και εμποριο οργανων..αλλα ειπαμε…ειμαστε ψεκασμενοι εμεις…
    καλα το παλικαρι δεν βλεπω να βγαζει τη χρονια..θα τον βρουνε τα σκυλια της ΕΜΑΚ οπως παει φυτεμενο καπου……καλα να ειναι ο ανθρωπος ….αλλα οπως παει λιγακι δυσκολο…
    …ενας κιμ γιογκ ουν σου χρειαζεται να σε καψει με φλογοβολο αχρηστο υποκειμενο κι εσενα και ολους τους υπολοιπους αλητηριους που κυβερνατε..

  15. Ολος ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι λαμογια,μαφιοζοι.Θα ξεσκεπαστειτε συντομα.Η κοζα νοστρα δεν ειναι τιποτα μπροστα σας.

  16. ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ??? ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ !!!!!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ???? ΓΙΑ ΤΟΛΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΣ ????ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ????? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ

  17. Βρε βρωμοπουστα καντε καμιά τέτοια μαλακια και δεν θα έχετε που να κρυφτείτε θα σας ξετρυπωσουμε απο τα λαγούμια που θα κρυβεστε και θα σας γαμησουμε οπως ξετρυπωσαν τον κανταφι στη Λιβύη τα ιδια θα πάθετε. Μην το τραβατε αλλο ηδη ειστε μαυρισμενοι.

  18. ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

  19. Μόνο όσοι δεν είναι μασόνοι μπορούν να σώσουν την κατάσταση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη Η πλειοψηφία ή είναι μασόνοι, ή είναι υπάλληλοι αυτών που τα τσεπώνουν και αληλλοκαλύπτονται. Ξυπνάτε.

  20. Στις δομές παιδιών θα έρχεται επισκεψη ο μιζοτακης με το λιγναδη και το ν.γεωργιαδη!!
    Ξέσκιστε τους ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και τα λαμόγια όπου τους βρισκεται

  21. Τωρα βρε παιδια πειτε μου ειναι λογικη κινηση αυτη να ανοιξουν μια εβδομαδα πριν το πασχα σχολεια αφου περασε η χρονια,η τηλεκπαιδευση ευτυχως λειτουργησε,το μονο που θα επιφερει αυτο ειναι η διασπορα του ιου ο καθε ενας θα μετα φερει μικροβια απο την οικογενεια του στο σχολειο κ παει λεγοντας τα λυματα Αττικης προβλεπουν τι θα γινει

  22. Αντε ρε σκ@τοπ@υστα έχετε χαρη που σας φυλάνε 40 νοματαιοι 😠

  23. Για να δουμε Ελληνες….για πολλα χρονια διαλεγετε τον ευκολο δρομο και αυτο σας εχει φερει σ αυτη τη κατασταση…δηλαδη να σχεδιαζουν παιδομαζωμα…θα παιρνουν τα παιδια σας και ενας θεος ξερει τι θα τους κανουν…οι δημοσιογραφοι δεν θα λενε τιποτα…θα τα κρυβουν ολα οπως τωρα κρυβουν τις δολοφονιες στα νοσοκομεια…τωρα τι θα κανετε? θα τους αφησετε να παρουν τα παιδια σας? τα ασυνοδευτα ξερετε που τα εστελνε η ψυχασθενης Κουλα και τι τους κανανε? θα αντιδρασετε η θα το δεκτειτε κ αυτο? θα συνεχισετε να τους ανεχεστε? θα συνεχισετε να ανεχεστε τους ψηφοφορους τους? θα μπορεσετε να ζησετε με τον εαυτο σας? Ουτε ο Θεος ο ιδιος δεν θα μπορεσει να σας συγχωρεσει αν το αποδεκτειτε

  24. Τι πειράματα είναι αυτά που κάνετε στον ελληνικό λαό ρε π@υστηδες;

  25. Τέτοιοι μαλακες κυβερνάνε τη χώρα. Για αυτό και την έκανα μπουρδέλο.

  26. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

    1. Συμφωνώ όποιος τα αγγίξει, ακόμα και τραγόπαπας, ακόμα και ακροδεξιός φασίστας που θέλει να τους κάνει προσηλυτισμό.

      1. Τους νεοταξιτες και τους άθεους ξέχασες φίλε Πίπη νεοταξιτη. Και επίσης αυτούς που προσηλυτίσουν τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία.

  27. ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ……ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  28. Νόμος 4682/2020. Προβλέπει αυτό ακριβώς μαζί με μια σειρά άλλων μέτρων όπως τα υποχρεωτικά τεστ, τους κατά τόπους εγκλεισμούς, το υποχρεωτικό εμβόλιο.

  29. Μακαρι να κανουν το λαθος.Ο Ελληνας μονο με κατι τετοιο θα ξεσηκωθει.Ζω να τους δω ολους αυτους κρεμασμενους στις πλατειες

  30. Εμείς κύριε Χαρδαλιάς(ο θεός να σας κάνει!) Θέλουμε να μείνουμε με τα παιδιά μας στο σπίτι και άμα λάχει να κολλήσουμε κιόλας όπως κάναμε παλιά με την ανεμοβλογια. Έχετε πρόβλημα;;; Άιντε ξεκουμπιστειτε να ξεβρωμισει ο τόπος! Όλο φαϊνες ιδέες έχετε και έχετε φέρει σε απόγνωση τον κόσμο με την ανικανότητα σας. Χαζοί όσοι σας ακούνε πιστά! Έχουμε χάσει πια την αξιοπρέπεια μας…αλλά τα παιδιά μας πάνω από το πτώμα μας θα τα πάρετε. Εσείς μπορείτε να πάτε σε δομές τα δικά σας παιδιά. Και μην ξεχάσετε και τους εισαγόμενους που νοσούν να απομονώσετε και το αποκρύπτετε αριστοτεχνικά…που θα μας λέτε ότι αν δεν προσέχουμε και αρρωστήσουμε δεν θα έχουμε ΜΕΘ. εμείς πληρώνουμε κανονικά τις εισφορές μας και το δικαιούμαστε. Να βγάλετε τους εισαγόμενους που δεν πληρώνουν μια και επιβαρύνουν το κράτος μας. Ξεφτιλες!!

  31. Με αυτό το μέτρο ξεκινάνε πόλεμο θα γίνουν πολλές δολοφονίες ανθρώπων του εοδδυ και όσον εμπλέκονται σε αυτό το θέμα.αν πειράξουν ανθρώπους από τα σπίτια θα γίνει σφαγοι

  32. Μην τους αφήνετε να το κάνουν αυτό είναι δολοφονοι.να ξεσηκωθούν οι γονείς μην περνουν τεστ μην αφήσουν κανένας κανένα παιδί να πάει σχολείο σησωμει όλοι. Μην αγοράζουν τεστ από τα φαρμακεία.ειναι δολοφονοι.

  33. Και αυτό ψηφισμένο απο πέρσι με νόμο, οι μάντες.Χαρδαλιά , θέλω, να σου μπουκάρει κάνας πατέρας σε λάιβ μετάδοση και να σε δω να τρως ξύλο.

Comments are closed.