Πολλά γλυκόλογα από τα Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα και η Πορτογαλία αντιμετώπισαν καλά τον κορωνοϊό παρά τις λιτά εξοπλισμένες κλινικές»

Κοινοποίηση:
1100_a0b801a5-c647-4fde-a22b-841c5a39b379

Η γερμανική Welt σε άρθρο της, επιφύλαξε αρκετά θετικά σχόλια για την χώρα μας και τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
«Η Ελλάδα και η Πορτογαλία με τα λίγα κρεβάτια εντατικής θεραπείας και τις λιτά εξοπλισμένες κλινικές τους έχουν περάσει την πανδημία σχετικά καλά μέχρι στιγμής» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.
«Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει διαφορετικά τις χώρες της Ευρώπης. Αρχικά, αυτό έχει να κάνει με τα τυχαία ταξίδια και τις συγκεντρώσεις του ιού. Επιπλέον, εξαρτάται από το πόσο γρήγορα και προσεκτικά η κυβέρνηση και οι Αρχές έλαβαν προστατευτικά μέτρα. Τέλος, ο εξοπλισμός του συστήματος Υγείας διαδραμάτισε επίσης σημαντικό ρόλο».

«Τα στατιστικά στοιχεία δεν λένε ψέματα: Η Ελλάδα και η Πορτογαλία με τα λίγα κρεβάτια εντατικής θεραπείας και τις λιτά εξοπλισμένες κλινικές τους έχουν περάσει την πανδημία σχετικά καλά μέχρι στιγμής, μεταξύ άλλων και γιατί και οι δύο χώρες συγκαταλέγονται σε αυτές που έλαβαν τα πιο δραστικά μέτρα» τονίζει ο συντάκτης.

«Η Ελλάδα και η Πορτογαλία δεν επέτρεψαν να παρέλθει περιττός χρόνος μεταξύ των πρώτων κρουσμάτων και των θανάτων την άνοιξη, μέχρι να καταστούν υποχρεωτικά τα μέτρα τήρησης αποστάσεων και η επιβολή lockdown», προσθέτει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. δεν… καταλαβαινουν τα ζωα φιλε.. νομιζουν οτι η μερκελ κυβερναει τη γερμανια και οι γερμανοι εχουν στρατο βιομηχανιες οικονομια και τετοια.. και απλα εχασαν τον πολεμο και οι υπολοιποι μετα ξαναπηγαν σπιτια τους

  2. Να δω πότε θα αντιληφθείτε πως πίσω από τους ηλίθιους Γερμανούς κρύβεται ο περιουσιος.

  3. αμα ακους τον εχθρο σου να σε επαινει σημαινει πρωτον σε εχει δει για μεγαλο μαλακα και δευτερο εισαι ενα βημα πριν να σε γ@μησει

Comments are closed.