Πολιτικός αγώνας σε άλλο επίπεδο! Δήμαρχος άφηνε σκ@τά στην πόρτα του αντιπάλου του!

Κοινοποίηση:
kostouros1

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν μπορούμε να φανταστούμε. Πάντως, ο Δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος έκανε μια εντυπωσιακή… αρχή στον πολιτικό του αγώνα. Κάθε βράδυ άφηνε έξω από το σπίτι του υποψηφίου αντιπάλου του, Δημήτρη Ορφανού σακούλες με σκουπίδια και σκ@τά.

Η παραδοχή της πρωτοφανούς πράξης έγινε από τον ίδιο τον Δ.Κωστούρο ο οποίος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα υποστήριξε πως επηρεάστηκε αρνητικά από την «τοξική» αντιπαράθεση. «Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συμφωνά με πληροφορίες ο Δ.Κωστούρος έχει «πιαστεί» από κάμερες ασφάλειας να αφήνει σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα στην εξώπορτα του πολιτικού του αντιπάλου τουλάχιστον 30 φορές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Παρασκευή και κατέθεσε το σχετικό βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ τις πράξεις του δημάρχου. Ζήτησε μάλιστα να ενεργοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δημήτρη Κωστούρου. Σημειώνεται πως οι σακούλες περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων.

Στην απολογητική του ανάρτηση ο Δημήτρης Κωστούρος, λέει: «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη , όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη , εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά , με τα λάθη και τις παραλείψεις μου , τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Η αίτηση του Δημήτρη Ορφανού για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του απερχόμενου δημάρχου αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένεται και η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.

kostouros

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τώρα που έχουμε μπει και σε ρυθμούς προεκλογικούς και θα μοιράζει χειραψίες αβέρτα, να πλένετε τα χέρια σας μετά από την επαφή μαζί του, μη πάτε από καμία μόλυνση από το κ Σκατούρο.
    Ως πράξη συμβολικού χαρακτήρα ανταποδοτικής πράξης ο Αναγνωσταρας επιβάλετε να αδειάσει μέσα στο σπίτι του Σκατουρου βυτίο με λύματα.

  2. Τώρα που έχουμε μπει και σε ρυθμούς προεκλογικούς και θα μοιράζει χειραψίες αβέρτα, να πλένετε τα χέρια σας με από την επαφή μαζί σου μη πάτε από καμία μόλυνση από το κ Σκατουρο.

    Ως πράξη συμβολικού χαρακτήρα ανταποδοτικής πράξης ο Αναγνωσταρας επιβάλετε να αδειάσει μέσα στο σπίτι του Σκατουρου βυτίο με λύματα.

  3. Ποίημα του Γ. Σουρή

    Ένα σκατολογικό ποίημα

    Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
    Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.

    Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
    Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.

    Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
    ό, τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.

    Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
    απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.

    Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε
    Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.

    Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
    κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

  4. Στηρίζω Σκατούρο για ακόμα περισσότερα σκατά

  5. Οι σκατάνθρωποι της νουδούλας,όλοι οι ανώμαλοι εκεί μαζεύτηκαν

  6. Ο συγκεκριμένος μπετόβλακας εχει φωτογραφίες πρόσφατες με το Μητσοτάκη που του έπλεκε το εγκώμιο όταν επισκέφθηκε προεκλογικά το Ναύπλιο. Πανίβλακας απόφοιτος Ρουμανικού πανεπιστήμιου μαζί με τον όμορο της διπλανής πόλης του Αργους

  7. Πελασγουλη,παλι λαθος χαπια πηρες;Βλεπω δεν μεριμνας για την πνευματικη σου ακρατεια.Σε παρατησαν και ολοι,τετοιος πούσαι.Να προσεχεις και τα ληγμενα γιατι μπροστα σου ολο ζαιους βλεπεις,Ειπαμε:Οταν το πρασινο ειναι χνουδωτο,δεν το τρωμε.

  8. Εμμονικοί με την εξουσία, άρρωστα κομματόσκυλα. Και συ στον κύκλο της κόλασης που θα πας, σύμφωνα με τον Δάντη, θα κολυμπάς στα σκατά.

  9. Δειτε το βιογραφικο του στη Διαυγεια, σπουδασε στη ρουμανια Γυμναστης και εργασθηκε 2 εννεα μηνα ως Γυμναστης σε ιδιωτικο σχολειο της Δαλαμαναρας, σπουδαιο βιογραφικο, αργοσχολος κ αεργος ουσιαστικα, εν τουτοις αυτος ο τυπος ειναι δημαρχος 3 4ετιεςκ διεκδικει κ 4η!!!!!!! Σε αυτη τη χωρα ολα ειναι δυνατα, καποτε ειχε κ τη βοηθεια καποιου Μανιατη υπουργου δεξιο πασοκου, ο λαος φταιει οχι αυτος, αυτος θα παρει κ συνταξη Δημαρχου χωρις μα εχει δουλεψει ποτε…

  10. Οι ζαίοι πρωτοπορούν σε όλα. Παλιά κόλπα, από τον καιρό της “σουλτάνας” στα βουνά..

  11. Αλλος ενας σκερβελες της Νεας Μητσοτακοκρατιας! 60%!

  12. Επρεπε να κατεβάσει τα σώβρακα και να χέσει απ’ευθείας στην πόρτα του πολιτικού του αντιπάλου μετά από κατανάλωση χαλασμένου κορνμπιφ

  13. Και θα τον ψηφίσουν κιόλας,γιατί αυτοί αξίζουν στον νεοέλληνα ραγιά

  14. Αντί να κατεβάσει τι κεφάλι, να ζητήσεις συγνώμη και να αποσυρθεί το παίζει μάγκας και πάει μπροστά πιο δυνατά. Που μπροστά ρε μαλακοπίθηκε, μπροστά για σένα είναι μόνο τα σκατά που θα σου ρίξει ο κόσμος.

  15. Η επαρχια είναι για 2-3 sartan φορτωμένους να τελειώνουμε. Να γίνουν όλα στάχτη και βράχια !!!!

  16. Αν είσουν Σερβιτόρος θα του έφτυνες το φαγητό!
    Αν είσουν γείτονας θα του γρατζούναγες το αυτοκίνητο!
    Αν ήσουν παιδί θα του έκλεβες τις τάπες από το αυτοκίνητο!
    Αν ήσουν κοινός θνητός θα του πέταγες σκατά (αυτό που κάνεις)
    Τώρα που είσαι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, μη πετάς λίγα σκατά μόνο.
    ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!
    ΥΓ – Γρηγορα όμως, γιατί τελειώνει η θητεία σου ΧΑ ΧΑ
    ΥΓ2 – Στη Νεα Δημοκρατία όλοι τέτοια κάνετε, καθόλου παράξενο. Σκατάνθρωποι με όλη τη σημασία.

  17. όχι μόνον σκ…ά αλλά και γκαζάκια … ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ μέχρι το τελευταίο κύτταρο

Comments are closed.