Πολιτικοί, δολοφόνοι Ελλήνων!

Κοινοποίηση:
81χρονος

Σκηνή:
4-5-2023, Αθήνα, 7 πρωί, 20 αστυνομικοί πετάνε από το σπίτι τους πατέρα, 81 ετών, άρρωστο, κόρη και εγγόνι, αλλάζουν τις κλειδαριές. Οι ένοικοι στον δρόμο, στην βροχή, στο κρύο. Υπάρχει κόσμος.

Νύχτα ιδίας ημέρας, οι ένοικοι άρρωστοι στον δρόμο, στο κρύο στην βροχή.

Κατά το Σύνταγμα, η Κυβέρνηση υποχρεούται να προστατεύει κάθε άρρωστο, αδύνατο, φτωχό. Τα κρατικά όργανα, ακούουν και αδιαφορούν. Ο δικηγόρος υπερασπίσεως των ενοίκων, δηλώνει ότι ο πλειστηριασμός είναι παράνομος, άρα και κάθε κρατική ενέργεια, για να πετάξουν τους ενοίκους στον δρόμο.

Γίνεται δραματική τηλεοπτική παρουσίαση και επίκληση των κρατικών οργάνων. Καλείται ο αρμόδιος υπουργός κ. Θεοδωρικάκος να επέμβη. Να μπουν στο σπίτι οι άστεγοι και να τα βρούν το πρωί. Ο τηλεπαρουσιαστής δηλώνει ότι ακούει ο υπουργός και δεν απαντά. Δηλώνει δε στον αέρα: «Πως να επέμβη αφού τα φαντς πληρώνουν την προεκλογική εκστρατεία του!!»

Βεβαίως, τέτοιες σκηνές κυριαρχούν σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τόσο το κερδοσκοπικότατο χρήμα, αλλά θέλουν να πετάξουν τους Έλληνες έξω από τα σπίτια τους. Όταν ειδικός, διεθνής επιστήμων τους παραδίδει Λύση, κατά την οποία, οι οφειλέτες έχουν πληρώσει πολλά και δεν οφείλουν τίποτε. Έλληνες, τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι σας κυβερνούν απάνθρωποι.

Άλλο αρμόδιο κρατικό όργανο δηλώνει: «Ας μου κάνουν μήνυση, μία παραπάνω!»

Πολιτικός επιστήμων, νομικός, καθηγητής Ελλάδος, Αμερικής χαρακτηρίζω το γεγονός ως απάνθρωπο, δολοφονικό, ντροπή, αίσχος! Όταν μάλιστα οι πολιτικοί του ΣΥΡΥΖΑ που επέβαλε τα μέτρα και της ΝΔ που τα εφαρμόζει εξαπατούν τον Κόσμο, ότι φροντίζουν για τα σπίτια, την υγεία, το ψωμί τους. Έχουν το θράσος να δηλώνουν ότι θα σώσουν τους Έλληνες. Είναι το λιγότερο απατεώνες. Και θα πρέπει να εξαφανιστούν, πριν ξυπνήσουν οι Έλληνες. Αυτή η σκηνή περιγράφει το ενδιαφέρον των πολιτικών για τους Έλληνες! Αυτή την σκηνή θα πρέπει να βλέπουν οι Έλληνες, μπροστά στην κάλπη. Το αίσχος όλων των εποχών!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ποιος θα το πληρώνω το δάνειο;
    Όταν παίρνεις δάνειο ή όταν μπαίνεις εγγυητής
    έχει και συνέπειες εάν δεν μπορείς να πληρώσεις.

  2. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ. Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Comments are closed.