Πολάκης σε Μητσοτάκη: “Μαζέψου. Νομίζεις ότι είσαι στρατηλάτης;”

Κοινοποίηση:
Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε με αιχμηρό ύφος την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει όπλα στη Ουκρανία, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «μαζευτεί», καθώς «αυτό που κάνει είναι ευθεία εμπλοκή της χώρας μας».

«Ποιος περιμένεις να σε ανταμείψει;; Για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ομογενείς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,και την ίδια στιγμή στέλνεις όπλα!!! ΥΓ .Τον Δένδια τον υπουργό Εξωτερικών γιατί δεν τον κάλεσες στην σύσκεψη;;Διαφωνούσε με την αποστολή που οργάνωσες ή νομίζεις πως είσαι στρατηλάτης;» αναρωτιέται ο κ. Πολάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ρε το Παυλάρα! δεν βρέθηκε κανείς να του πει ότι είμαστε στη ΝΑ συμμαχία!

  2. πολύ συμφωνώ με τον Πολάκη εδώ. Είπε και κάτι ουσιώδες

  3. Σωστος εχουμαι και την Κουλα που ξαφνηκα την ειδε Ναπολεων Βοναπαρτης…..Να σε δω ρε ντενεκε το καλοκαιρη τη τουριστες ματσο θα φερεις γιατι τον μπατηροτουρισμο τον εχεις σιγουρο οπως λες….οσο για την Τουρκικη απειλη με τον Ρωσο κοληταρι τους οι Τουρκοι δεν θα πιανονται…….

  4. ΤΣΙΠΡΑ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΓΚΑΝΤΕΜΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΠΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ. ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.

  5. Eπί τέλους, είπε ο Πολάκης μιά πολύ σωστή κουβέντα. Καμμία εμπλοκή της χώρας μας στις πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία. Τα βατράχια να φεύγουν από το πεδίο σύρραξης των βουβαλιών!

Comments are closed.