Πολάκης: Τα βοθροκάναλα λυσσάξαν με το Μάτι για να καλύψουν την αποτυχία Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

Κοινοποίηση:
paulos-polakis

Μία απίστευτη ανάρτηση έκανε για ακόμη μία φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αύλος Πολάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για το Μάτι.

Ο Παύλος Πολάκης, απευθύνεται στα «βοθροκάναλα» και τα σάιτ όπως λέει που «ξανά λυσσάξαν με το ΜΑΤΙ για να καλύψουν την αποτυχία του Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες».

«Οι αρμοί της εξουσίας ή ποιος κυβερνούσε την χώρα το 2015-2019!!

»Ο Βασίλειος Καπέλιος, ο οποίος ΦΕΡΕΤΑΙ στην συνομιλία του Ματθαιόπουλου με τον πραγματογνώμονα να “έκαψε” τα Κύθηρα και την Μάνη για να βλάψει τον τότε Υπαρχηγό της Π.Υ, εξελέγη με τον συνδυασμό του Παν. Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ορίσθηκε ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Διοίκησης & Οικονομίας Πελοποννήσου!!

»Γι’ αυτό ενώ στην αρχή όλα τα βοθροκάναλα-site ζητούσαν να διερευνηθεί η υπόθεση, τώρα ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ» υποστηρίζει στην συνέχεια ο κ. Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο Facebook:
ΠΡΟΣ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΙΤ που ξανά λυσσάξαν με το ΜΑΤΙ για να καλύψουν την αποτυχία του Μητσοτακη στις Βρυξέλλες!!!

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!

Να ποιο είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!!

Οι αρμοί της εξουσίας ή ποιος κυβερνούσε την χώρα το 2015-2019!! Ο Βασίλειος Καπέλιος, ο οποίος ΦΕΡΕΤΑΙ στην συνομιλία του Ματθαιόπουλου με τον πραγματογνώμονα να “έκαψε” τα Κύθηρα και την Μάνη για να βλάψει τον τότε Υπαρχηγό της Π.Υ, εξελέγη με τον συνδυασμό του Παν. Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ορίσθηκε ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Διοίκησης & Οικονομίας Πελοποννήσου!! Γι’ αυτό ενώ στην αρχή όλα τα βοθροκάναλα-site ζητούσαν να διερευνηθεί η υπόθεση, τώρα ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ!!

(Σχόλιο προς Συριζαίους: πόσο «καλοπροαίρετοι» ήμασταν!!Ο Αρχηγός της Αστυνομίας στο Μάτι Υφυπουργός του Κούλη, ο Αρχηγός της Π.Υ στις φωτιές που έκαψαν Κύθηρα & Μάνη Αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ, οι Υπουργοί και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκείνης της περιόδου ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΝ -ενδεχομένως δε και παρακολουθούνταν – παράνομα από παρακρατικό ή άλλον μηχανισμό!! Με εντολή και για λογαριασμών ποίων??

Προς όφελος ποίων, το βλέπουμε ξεκάθαρα σήμερα! Δεν χρειάζεται ερώτημα…).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θα μας κλασει τα π@π@ρια η κρητικιά αδερφαρα με το μουστακι.Ουστ κοπροσκυλα συριζαιοι.Επιεικώς επι
    κύνδινοι…..

  2. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ Π@@@@ΤΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ) ΞΕΚΩΛ@@@ΖΕ ΤΗΝ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ‘Η ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΕΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    1. Αμα εισαι μαγκας πανε πες του το μπροστα του ,αποκαλεσε τον αδελφουλα,3 μετρα κατω απ την γη θα σε φυτεψει ο Παυλαρας!

  3. που να δεις και κατι βρωμοσαιτ λυσσα που εχουν… φιλακια.

Comments are closed.