Πολάκης: «Αιώνια τιμή και δόξα» στον Άρη Βελουχιώτη

Κοινοποίηση:
1

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αποτίωντας φόρο τιμής στο πρόσωπο του Άρη Βελουχιώτη “υπενθύμισε” όχι μόνο την γέννηση του αλλά και τα λεγόμενα του θέλοντας να τονίσει τον σχεδιασμό που πλέον έμαθαν και δεν θα ξανακάνουν τα ίδια .

«ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ… ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ …

Αυτά τα λόγια μας εμπνέουν και για το σημερινό σχέδιο της επόμενης φοράς που θα είναι αλλιώς….» ανέφερε υπαινικτικά ο κ. Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με φόντο το 3ο Συνέδριο του κόμματος.

Εκτός από την «έμπνευση» που αντλεί από τον Άρη Βελουχιώτη, ο κ. Πολάκης εμπλούτισε την ανάρτησή του και με «Απόσπασμα από την ομιλία του Αρη στην Πλατεία λαού της Λαμίας αφιερωμένο σε όλους όσους έδωσαν τον αγώνα για την Λευτεριά της Πατρίδας», το οποίο καταλήγει «Αν αυτά δεν εκτελεστούν, τότε σας υποσχόμαστε ότι πάλι θα ξαναβγούμε στο βουνό. Μα είμαι βέβαιος ότι αυτά δεν θα συμβούν. Γιατί ο λαός μας χειραφετήθηκε πια. Δοκιμάσθηκε και ξύπνησε. Θ’ ακολουθήσει τους δρόμους που του δείχνουμε και που μοναδικά τον συμφέρουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τον ανώμαλο, παιδεραστή και παρανοϊκό δολοφόνο, τον είχαν αποκηρύξει μέχρι και οι κομμουνιστές του περισσού!!! Κρύβοντας την απέχθεια τους για τα εγκλήματα του (δεν τους συνέφερε) τον αποκήρυξαν γιατί ήταν δηλωσίας, όταν σχεδόν όλοι τους ήταν δηλωσίες!!! Ο Γιαννόπουλος είχε την φαεινή ιδέα να τον παρουσιάσει ως δήθεν ήρωα κλπ και φυσικά η αριστερά, που έχει πάθος με τους πέτσινους ήρωες, ξέχασε το “καμιά βοήθεια στον μιζέρια” και έτρεξε να προσκυνήσει τον νέο ήρωα(;;;) τρομάρα τους!!! Τώρα από τον μπο-πολάκη τι να περιμένει κανείς; από κοράκου στόμα κρα!

  2. ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΤΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΥΛΑΡΑ.ΖΗΤΩ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

    1. Έτσι μιμάκο είναι, όπως τα λες. Βέβαια, αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις, συντάσσεις και αποτυπώνεις την (όποια) σκέψη σου, οι μόνες φορές που κατευθύνθηκες προς το σχολείο, θα ήταν αυτές που θα πήγαινες για κατάληψη. Στο ζουμί τώρα. Ο εν λόγω δηλωσίας (έφαγε δυο ανάποδα χαστούκια από τους χωροφύλακες και κλαίγοντας σαν κοριτσάκι, αποκήρυξε ενυπογράφως και μετά βδελυγμίας τους κουκουέδες), έτυχε να σκοτώσει μισό γερμανό. Βέβαια, για αντίποινα οι γερμανοί, ξερίζωναν και έκαιγαν Ελληνικά χωριά (Δίστομο, Καλάβρυτα) και στη συνέχεια οι κομμουνιστοσυμμορίτες, με αρχηγό το ορφανό του (Κοτο)πουλάκη, έκλεβαν το βιός των αγροτών (τάχα οι χωρικοί ήταν φιλογερμανοί) κι’ έσφαζαν με τσεκούρια και κονσερβοκούτια ότι ζωντανό είχε απομείνει από το μένος των γερμανών. Λυπάμαι μιμάκο. Δεν ξεχνάμε. Αν εσείς, τα ορφανά του στάλιν, έχετε δικαίωμα να γιορτάζετε τις ήττες σας (Γράμμος – Βίτσι – Σύνταγμα Μακρυγιάννη – Βάρκιζα), εμείς οι Έλληνες έχουμε το ίδιο δικαίωμα να γιορτάζουμε τις νίκες μας. Την Ιστορία μιμάκο, τη γράφουν οι νικητές. Τράβα τώρα στο λάκκο σου, ξημέρωσε, βρικόλακα του κομμουνισμού.

      1. ….οι ασιατικης καταγωγης ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΤΟΦΙΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ γαμω τις στεππες και τις ερημους των…..τσογλαναραιοι κουραδες……

  3. Ωραίο πρότυπο οι κατσαπλιαδες με τα φούξια! βέβαια δεν περίμενα και τίποτα άλλο.. Να χαίρεστε και να δοξαζετε τη λουγκρα σας! Όσο για τα περί αγώνων.. αιντε κορίτσια να δείτε τι εστι Γράμμος!
    Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα ξεφύγει ουδείς!
    Αι σιχτιρ κατσαπλιαδες!

  4. σκατα στα κοκκαλα της ανωμαλης εαμοβουλγαρας προδοτρας σαδομαζοχιστριας δολοφονου νηπιων του ελληνικου λαου!!!!!!

  5. Ίσα μωρή κλάρα…..

Comments are closed.