Ποιός θυμάται τον Μπελέρη; Ο Μελέτης Μελετόπουλος προειδοποιεί: Κάνουμε με την Αλβανία τα ίδια λάθη που κάναμε με την Τουρκία!

Κοινοποίηση:
ΜΠΕΛΕΡΗΣ

Κεραυνός ήταν ο Μελέτης Μελετόπουλος σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου για το θέμα Μπελέρη, επισημαίνοντας τις κακοδαιμονίες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Όπως ο ίδιος ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση επεσήμανε ότι η ” Αλβανία εξελίσσεται σε αναθεωρητική δύναμη αντιγράφοντας την τουρκική εξωτερική πολιτική, εμείς δε αντιδρούμε ασκώντας προς την αλβανική πλευρά την ίδια αποτυχημένη πολιτική που ασκούμε έναντι της Τουρκίας (κατευνασμός, κολακεία, άνευ όρων στήριξη, ψευδαίσθηση ότι μέσω της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα αλλάξει στάση απέναντί μας). Ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία όχι μόνον δεν επηρεάστηκε από την υποψηφιότητά της για μέλος της ΕΕ, αλλά έγινε επιθετικώτερη, και όταν αυτή ακυρώθηκε έγινε ακόμα χειρότερη”.

Τόνισε δε ότι η χώρα μας πρέπει να υιοθετήσει ρεαλιστική πολιτική και υπογράμμισε ότι η ανασυγκρότηση της Ογδόης Μεραρχίας στα Ιωάννινα ίσως ήταν ένα καλό πρώτο βήμα.
Σημείωσε δε ότι ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος και οι Βορειοηπειρώτες κατηγορούν την Ελλάδα ότι τους έχει εγκαταλείψει!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το μονο λαθος ειναι που δεν φυτευουμε καμια σφαιρα στην εξαλη κουλα και στο αποσπασμα της αλλα πλησιαζουν οι ωρες τους.

    1. κοιτα μη φυτεψουμε σε σενα, μαϊμουδοελληνα

Comments are closed.