Ποιος ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων βρέθηκε θετικός στον covid;

Κοινοποίηση:
3ed31a55f8499cf0e64b98ceb5b53371_XL

«Σαν τον κόμπο της γραβάτας που δεν συμπαθώ ήταν και ο κόμπος στο λαιμό όταν είδα θετικά τα τεστ για τον κορωνοϊό. Το παρήγορο… έχω κάνει και τα δυο εμβόλια και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί. Τόσα χρόνια, όσες φορές τα είπαμε από τον τηλεοπτικό αέρα… πάντα σας έλεγα μέσα από την καρδιά μου την αλήθεια».

 

«Ό,τι θεωρούσα καλύτερο για εσάς και την χώρα μας. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Πολλές φορές μου θυμώσατε. Όμως αυτή είναι η σχέση μας. Είναι μοναδική και δεν αλλάζει. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Θα σας πω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλό για όλους μας. Κάντε το εμβόλιο!!! Είναι φοβερά ζόρικος ο Covid. Θα μου λείψετε τηλεοπτικά τις επόμενες δέκα μέρες. Αλλά θα γυρίσω!» έγραψε.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του STAR, Σπύρος Λάμπρου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Λάμπρου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι διαγνώστηκε θετικός στον ιό ενώ είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις.

 

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ…. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ… ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΟΣΗ???

  2. Μην πιστευετε κανεναν απο αυτους. Οπως ειπαν και τα παιδια παρακατω πηρε οδηγιες για να το κανει πιθανον για να δειξει οτι το περασε ελαφρια.
    Το ειδατε το βιντεο του Εισαγγελατου που πιαστηκε στα ψεματα του και ειπε για ακομα μια φορα fake news?
    Ειχε πει πριν 6 μηνες οτι βαρεσε το μπαμ και κατω μονοδοσικο. Στο νεο βιντεο ξεχαστηκε και ειπε οτι εκλεισε ραντεβου για 3η δοση μουχαχαχαχα.

  3. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΜΟΝΟ Ο ΧΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

  4. από τι πέθανε αιφιδίως ο 40χρονος εμβολιασμένος νεογνολόγος Βενιζέλος Άκης Χατζηδημητρίου; Το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στην Πανεπιστημιακή Κλινική του οποίου εργαζόταν, έβγαλε ανακοίνωση αλλά για τα αίτια τσιμουδιά

  5. ολοι οσοι εκαναν εμβολια και συνεχιζουν να κανουν θα υποφερουν στο υπολοιπο της ζωης τους και αυτο γιατι οσοι δεν μπορουν να προστατευθουν ή δε θελουν , φοβουνται μη πεθανουν αλλα και θελουν να εχουν την ανεση τους πινοντας το φραπεδακι τους οπουδηποτε …………..και στον φραπε εμβολιο θα ριχνετε στο τελος κατι σαν τα ζακια θα παρακαλατε για τη δοση σας

  6. κατσε να δεις σε λιγο ποσοι από τους δημοσιογράφους θα βγουν εκτος από τις παρενέργειες των εμβολιων.
    Αυτοι τα εσπρωξαν τα εμβολια με παθος και πηραν κοσμο στο λαιμο τους, αυτοι θα είναι από τους πρωτους που θα αρρωστησουν από τα εμβολια. Από το πλεον απλο δηλαδη να βγαινουν θετικοι στον covid, μεχρι να ασθενουν από σοβαρα νοσηματα ή και ξαφνικιτιδες.

    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…………
      ME NEΡΑΚΙ ΤΡΥΠΙΟΥΝΤΑΙ

  7. που ειναι η επιχειρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ρε ΜΑΚΑΚΑ χαχαχαχαχααααα

  8. Μην πιστεύετε τίποτα. Και τώρα προπαγάνδα κάνει υπέρ του εμβολίου. Θα έρθει μετά από 10 μέρες και θα πει ότι δεν ειχε καθόλου η μόνο ελαφρά συμπτώματα διότι είναι διπλοεμβολιασμένος

    1. Ακριβώς! Μούφα είναι έχουν επιστρατεύσει τους γνωστούς απλώς να φανεί ότι οι εμβολιασμένοι το περνάνε λάιτ

  9. ΗΘΕΛΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΕΤΑΙΡΙΕΣ—-
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ- ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

  10. Θυμάμαι κάθε λέξη κάθε προσβολή προς τους ελεύθερους πολίτες από αυτό το τηλεοπτικό σκουπίδι.Ο,τι έλεγε πώς θα πάθουν οι συμπολίτες του,το έπαθε ο ίδιος.

  11. Να υπολογιστούν οι μέρες που θα λείψει για καραντίνα, για να αφαιρεθούν έπειτα από τα χρήματα που θα έπαιρνε όλες αυτές τις μέρες για να συνεχίσει την απίστευτη προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου! Δεν θα πληρώνει τζάμπα ο πολυχρονεμενος μας Κούλης…🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  12. Καλά νά πάθεις.Γιατί δέν ακούς τούς “ειδήμονες” τής κυβέρνησης.Κάνε τό τρίτο μπόλι καί μετά από εξη μήνες τό τέταρτο,καί μετά από εξη μήνες τό πέμπτο καί ούτω καθεξής.Ο άπληστος Εβραίος ό Μπουρλά είναι ό σύχρονος τοκογλύφος ό Σάιλοκ τής Βενετίας τού 1600 γνωστός γιά τήν φράση του σέ κάποιον πού ζητούσε δάνειο.”θά σού δανείσω αλλά θέλω ένα κομμάτι από τήν σάρκα σου”
    Γιάννης Λάκων

  13. Καλά να είσαι αστεία μαριονέτα. Αν και ο Θεός είναι άγνωστο τι σχέδια έχει, καθώς και που φτάνει το έλεος του.

  14. Εμβολιασμενος άντε και τσιπαρισμενος σε λιγο ………

Comments are closed.