Ποιο “όχι” των προγόνων μας, ρε αρχικατσαπλιά; Του Ζαχαριάδη και του Βαφειάδη που έπνιξαν την Ελλάδα στο αίμα; Νάτος και ο αγράμματος εαμοβούλγαρος με τα πρωινά μηνύματα ψεύδους

Κοινοποίηση:
tsipras

«78 χρόνια μετά το μεγάλο Όχι, αναλαμβάνουμε τον ιστορικό ρόλο που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας. Να αγωνιστούμε και σήμερα για να μην δούμε ποτέ ξανά στην Ελλάδα και την Ευρώπη να ζωντανεύει το φάντασμα του φασισμού και του ολοκληρωτισμού».

Αυτό σημειώνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμα του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με ανάρτησή του στο Twitter.

Κάποιος όμως θα πρέπει να θυμίσει στον νεοέλληνα αγράμματο μπολσεβίκο, ότι πρόγονός του ήταν ο πράκτορας Ζαχαριάδης, ο καπετάν Γιώτης , ο Βαφειάδης και κάτι άλλοι κατσαπλιάδες που επιχείρησαν μετά την απελευθέρωση της Αθήνας, να καταλάβουν την εξουσία και να μας παραδώσουν στα στίφη των Εαμοβούλγαρων που έπνιξαν την Πατριωτική Ελλάδα στο αίμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μιλαει και το playmobil του Σορος ο προδοταρας κομιτατζης Τσιπρονενεκος..

  2. Πάλι φαρμακωμένα είναι,ας είναι καλά το Αιγινιτειο

  3. αντε στο διαολο προδοτη ………….δεν εισαι αξιος εσυ να μιλας εσυ για τους ηρωες ,,,,,,,,ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια τους δεν εισαι ουτε εσυ ουτε και ολοι αυτοι που κυβερνησαν την ελλαδα τα τελευταια 40 χρονια …………………..αυτοι ηταν ηρωες ………εσεις ειστε η ντροπη του εθνους ……ντροπη σας …………………………..

  4. Καμια σχεσση δεν εχει το υπαλληλακι του Σορος, ο Αλεξης τενεκες Τσιπρας με το ιστορικο ΟΧΙ του Ιωαννης Μεταξα. Ο Μεταξας υπηρξε ιστορικη μορφη ενω ο Τσιπρας ενας λακες και ενα σκουπιδι της Ελληνικης ιστοριας.

Comments are closed.