Ποιο κράτος; Ραντεβού σε τρεις μήνες για να πάρει επίδομα – Ως τότε… απλήρωτος

Κοινοποίηση:
epidoma-apozhmiosis

Τη δική του περιπέτεια με το κράτος και το δημόσιο για να πάρει ένα μικρό επίδομα ώστε να μπορέσει να ζήσει, περιγράφει στην καταγγελία του, ένας από τους αναγνώστες μας.

Αναλυτικά:

“Είμαι δικαιούχος του προγράμματος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Προσπαθώ λοιπόν να κάνω την αίτηση online. Ενώ υπάρχει ενεργό δηλωμένο μισθωτήριο στην ΑΑΔΕ μου γράφει η αίτηση ότι δεν διασταυρώνεται και πρέπει να μεταβώ στον δήμο με όλα τα χαρτιά.

Εδώ λοιπόν είναι η παγίδα,Ο δήμος έχει διαθέσιμο ραντεβού μετά τις 15/7 και αυτή την στιγμή που μιλάμε,μπορεί και αργότερα από αυτό,αφαίρεσαν την επιλογή του ΚΕΠ για να το πετύχουν αλλιώς τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι.

Με αυτά και εκείνα λοιπόν με αναγκάζουν 3 μήνες να μην λάβω το επίδομα και ότι οφέλη έχει αυτό. π.χ κοινωνικά τιμολόγια ΔΕΚΟ η επισιτιστική βοήθεια. Μίλησα με ΑΑΔΕ μίλησα με ΟΠΕΚΑ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό παρά μόνο ο δήμος”.

Screenshot 2022-05-04 115212 Ιούλιος Ιούνιος Μάιος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Να πάει στο Κέντρο Κοινότητας στην Αγίου Κωνσταντίνου 14 ή στο Κέντρο εξυπηρέτησης αλλοδαπών στην Μαιζώνος και Ψαρών. Αυτοί θα τον βοηθήσουν γρηγορότερα δεν έχει σημασία αν είναι Έλληνας.

  2. και με τον ΣΥΡΙΖΑ το ιδιο γινόταν , το σύστημα εχει γίνει για να εξυπηρετεί Ρομα και αλλοδαπούς και ξέρεις γιατι ? Διοτι όλοι αυτοι δεν εχουν pc Πηγαίνουν κατευθείαν στους Δήμους χωρίς ραντεβού και υπάρχουν σε καθε Δήμο άτομα ( Υπάλληλοι) ΠΟΥ εξυπηρετούν μονον αυτούς και ας τολμήσει κάποιος να πει οτι δεν σε εξυπηρετώ

  3. ΠΡΕΠΕΙ το συμβόλαιο να εχει γίνει 6 μήνες πριν !! διαφορετικα το συστημα δεν το αναγνωριζει !!! και σε αναγκάζει να πας στον Δήμο

    πρέπει να το διορθώσουν , απο την στιγμή που γίνεται συμβόλαιο πρέπει το σύστημα να το βλέπει , αλλα κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για να γίνει

  4. Έχουν πάει την ΞΕΦΤΙΛΑ σε άλλο επίπεδο! Απαιτούν με 200 ευρώ το μήνα να ζήσει ένας άνθρωπος οι ελεεινοί, και κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε ακόμα κι αυτό το ξεφτιλισμένο ποσό (τόσα ξοδεύουν αυτοί την ημέρα!) να το πάρουν όσο λιγότεροι άνθρωποι γίνεται!
    Πόσο πιο ΑΛΗΤΕΣ!!!

  5. Τι ψήφιζες μέχρι τώρα; ΚΑΛΑ να πάθεις ….Βάλε μυαλό λοιπόν …!

    1. και με τον ΣΥΡΙΖΑ το ιδιο γινόταν , το σύστημα εχει γίνει για να εξυπηρετεί Ρομα και αλλοδαπούς και ξέρεις γιατι ? Διοτι όλοι αυτοι δεν εχουν pc Πηγαίνουν κατευθείαν στους Δήμους χωρίς ραντεβού και υπάρχουν σε καθε Δήμο άτομα ( Υπάλληλοι) ΠΟΥ εξυπηρετούν μονον αυτούς και ας τολμήσει κάποιος να πει οτι δεν σε εξυπηρετώ

Comments are closed.