“Ποιος είσαι εσύ ρε απατεώνα που λες να μην ανοίξει το Τζαμί” – Μουσουλμάνος την “πέφτει” στον πατέρα Κλεομένη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
apateon

Ο πάτερ Κλεομένης βρήκε το μπελά του με τον Sultan Amir…

Ένα νέο βίντεο από τα όσα έγιναν με τον πάτερ Κλεομένη την ημέρα του Athens Pride δημοσίευσε στο facebook η επίσημη σελίδα της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο:

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι το βίντεο αφαιρέθηκε πριν από λίγη ώρα χωρίς δική μας ευθύνη, από τον αρχικό χρήστη της δημοσίευσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Μπήκε λαθραία στην Ελλάδα, κι εμείς του δίνομε το δικαίωμα και επιπλέον τον προστατεύουμε να αποκαλεί απατεώνες τους Ορθοδόξους Ιερείς που διαφωνούν στην ισλαμοποίηση της πατρίδος μας.
    Ζούμε στην χώρα του παραλόγου.
    ΕΛΕΟΣ!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=yiUqm12tDyI&list=PL4iyBc89gqyHhF2bKetAIbrADp4m7rVdb&index=125&t=0s

  2. ΡΕ ΧΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ?

  3. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι δεν είναι οικογένεια είναι άντρες μόνοι αγνώστου ταυτότητας και ποιότητας και τι σκοπό έχουν,; Η Ελλάδα κοιμάται όρθια σε λίγο όχι μόνο Αθήνα αλλά και επαρχία θα γεμίσουν αν ο λαός δεν κάνει κατι

  4. Ακομα μια αποδειξη ότι οσοι ψηφιζουν τα ναζιδια του μιχαλοβλακου δεν εχουν μυαλο δραμι ται ιδια σκατα με τα κομμουνια ειστε περιμενετε σαν μαλακες να σας σωσουν τα κομματα …τοσο ζωα ειστε …ψηφιστε τους ρε μαλακες αυτοι μεσα στην βουλη θα είναι θα τρωνε και θα πινουν μαζι με τους αλλους και θα γελανε μαζι σας παλι χαιλ χιτλερ κοροιδαααα!!!

  5. Οταν κυβερνουν την χωρα αριστερα φασισταρια τετοιου ειδους φαινομενα θα ειναι συχνα,και δυστηχως και με την νουδουλα δεν θα αλλαξει τιποτα.a

  6. Και μην ξεχάστε να ψηφίστε το Κούλη που τους μοίραζε μπλουζάκια και χαριεντιζόταν μαζί τους, βεβαίως-βεβαίως ψήφισε και για το τζαμί. ΡΑΑΑΓΙΑΔΕΣ.

  7. ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ

  8. Νωντα αντε παρε τον Sultan Amir να περασετε τη νυχτα παρεα, ψευτονεοελληνα ψηφοφορε της μεταπολιτευσης.

  9. Πυρρο χ.α. ψηφίζεις παλικαρι μου? εμ για αυτό εχεις στα χερια σου το πουλακι σου και το κανεις πανω κατω,ποια χ.α. ρε στοκε και αυτοι ψαχνουν για μαλακες για να είναι βουλευτες και να τα παιρνουν κάθε μηνα ,κατσε εσυ και ψοφολογα απ την πεινα κοροιδοοοοο

    1. νωντα, μια συμβουλη εχω για εσενα – Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια !

    2. Αντε ρε κοπρόσκυλο της νουδουλας που θα μιλήσεις εσύ για την Χ.Α.παπαρα.Οταν η Χ.Α.παλευε για την εθνικιστική ιδέα όλοι εσείς περνάτε πιπες στο πασοκ και την νουδουλα να σας διορίσουν οδό καθαριστές γιατί δεν είχατε ούτε μακαρόνια να φάτε.Οσο για τους μισθούς κάνεις ότι δεν ξέρεις πως πηγαίνουν υπέρ του κόμματος που στερειτε πάρανομος την κομματική χρηματοδότηση. Σας έχει πιάσει μεγάλη λυσσα εναντιον της και θα σας πιάσει ακόμη μεγαλυτερη, ότι και αν κάνετε η Χρυσή Αυγή θα νικήσει.

  10. Αν υπήρχε μαζική αντίδραση από τους Ελληνες,δεν θα τολμούσε ο κάθε λαθροέποικος να βγάλει γλώσσα…Δεν θα υπήρχαν καν αυτά τα λεφούσια των αλλόφυλων και αλλόθρησκων στην χώρα…Αλλά εμείς προσκυνάμε την ”πολιτική ορθότητα” και μας έχει φάει ο ”ανθρωπισμός”,η ”αλληλεγγύη” και ο ”σεβασμός στο διαφορετικό”…Κοιμηθείτε ραγιάδες μου…Σε πολύ λίγο θα μας μπουφλίζει το κάθε τυχάρπαστο τριτοκοσμικό ζουλάπι που κατσικώθηκε με το έτσι θέλω στις πόλεις και στις γειτονιές μας…

  11. Απορω γιατι φωναζετε νεοελληνες ραγιαδες, αφου δεν ψηφιζετε Χ.Α καλα να παθετε

  12. Κι εσύ ποιός είσαι ρε λαθροπίθηκε, που θες να σου φτιάξουμε και τζαμί ;;;
    ΄Αντε στο διάολο γύρνα στην κ@λοχώρα σου, που μου έχεις και απαιτήσεις, σε ξένη χώρα … και μέχρι να φτιάξεις εσύ χριστιανική εκκλησία στην δική σου χώρα, στην δική μας χώρα να βγάζεις τον σκασμό …

  13. Εξω απο την ΕΛΛΑΔΑ.αρχισαν να βγαζουν γλωσσα οι τζιχαντιστες τωρα…Μπραβο στον Πατερ Κλεομενη για την ομολογια της πιστεως μας. Ζει Κυριος ο Θεος των δυναμεων.

  14. Τεροιους τους ποιανεις απο τα μουτρα κι τους κανεις να φτυσουν το γαλα που ειπιαν μωρα…
    ..
    Εκει που ανοιξε το βρωμερο στομα του, καποιος να πει σε τετοια μουσμουλα πως η Ελλαδα ειναι Εθνος ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ – κι εαν δεν του αρεσει τα μαζευει κι παει στον ΔΙΑΟΛΟ πριν τον χωσουμε στο χωμα !!
    .
    Αλλα βλεπεις μας εχει φαει η πολιτικη ορθοτητα κι η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ευγενεια !

  15. Εχει δικιο ο Τασος δεν λεω,αλλα ρε παιδια και ο άλλος για τα σιδερα είναι…και δε είναι καν παπας ενας γραφικος ψυχακιας είναι σαν την άλλη την Λουκα….

    1. λαθρολαγνε το εχυσες το φαρμακι σου,ειναι για τα σιδερα ο π.Κλεομενης ετσι ,δεν σ αρεσει που φωναζει για τους φιλους σου του μουσλιμιδες

  16. Δεν θα ρωτήσουμε τον κάθε λαθρεποικο για τα θέματα πουν αφορούν την πατρίδα μας.Αν θες να είσαι κυριαρχος στην πατριδα σου ψηφισε Χρυση Αυγη διαφορετικα τα μνημονιακα κόμματα θα φροντίσουν ώστε να σκύβεις το κεφάλι μπροστά στον κάθε λαθρεποικο.Η δύναμη είναι στα χέρια σου.

  17. μαγκας ο μουσουλμανοπίθηκας μα αυτα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

    1. τι λες ρε τυπε???…….ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΔΕ ΤΟΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ!!! το λεει κ μαγκα….ρε καλα σας κανουν βρωμοραγιαδες.
      ελικα μονο ο “απατεωνας” κλεομενης ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ αθηνα πραγνματικα. πραγμαατικα εμετος. ουτε για για οικτο δεν ειστε ελληνες ΜΟΝΟ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ….. Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΤΛΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      1. Αλβανομουρη αληταρα,αναθεμα σ αυτους που σας εφεραν στην Πατριδα μας και ολες τις σκροφες που φωναζαν πριν χρονια για να σας βαλουν στα σχολεια μαζι με τα παιδια μας.Φιδια κολοβα που μαθατε να γραφετε και μας κουνατε και το δακτυλο,αλλα θαρθει η μερα που θα πατε στα τσακιδια.

Comments are closed.