Ποιος Νικολαΐδης; Νέα αρχή για τη Δέσποινα Βανδή – Ο άντρας που τον κοιτά στα μάτια και λιώνει

Κοινοποίηση:
despoina_vandi

Πρεμιέρα έκανε πριν μία εβδομάδα το J2US και η Δέσποινα Βανδή δεν γινόταν να λείπει από την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, εκτός από το νέο ξεκίνημα για αυτή τη σεζόν μία ακόμη νέα αρχή έρχεται να προστεθεί στη ζωή της Δέσποινας Βανδή. Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια;

Μόλις 20 ώρες έχει που κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι με τίτλο “Ένα τσιγάρο διαδρομή”. Η τραγουδίστρια μέχρι πέρυσι εμφανιζόταν ως παρουσιάστρια στο μουσικό ριάλιτι X-Factor στο οποίο στην κριτική επιτροπή εκτός των υπολοίπων ήταν και ο Γιώργος Θεοφάνους γεγονός που στάθηκε σηματοδότης για τη νέα συνεργασία της τραγουδίστριας με το μεγάλο μουσικοσυνθέτη. Τη μουσική στο νέο της κομμάτι υπογράφει λοιπόν ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ωστόσο, αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο πρωταγωνιστής του video clip του τραγουδιού που η Δέσποινα Βανδή τον κοιτά στα μάτια και λιώνει και δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό ηθοποιό, Τάσο Νούσια. Αυτό που μας παραξένεψε είναι πως οι εμφανίσεις του ηθοποιού είναι σπάνιες και οι συμμετοχές του σε σειρές, ταινίες ή θεατρικές παραστάσεις ιδιαίτερα επιλεκτικές.

Δείτε το βίντεο κλιπ από το νέο κομμάτι της Δέσποινας Βανδή:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πως έχει γίνει έτσι μέσα στην πλαστική χάλια η άφωνη που έχει καταντήσει γλάστρα σε εκπομπές

  2. Στην Βάρη όπου έχει μετακομίσει κυκλοφορεί με την πόρσε καγιέν της και σέρνει παντού μαζί της και την Φιλιππινέζα της. Έχει καβαλήσει μεγάλο καλάμι αυτό το νούμερο, η αποτυχημένη πασοκτζού.

  3. Εγώ βλέπω ένα λείψανο στό βιντεοκλίπ νά προσπαθεί νά κάνει τραγούδι. Έλεος.

  4. Το ιδιο στύλ τραγουδιού εδω και κάποιες 10ετίες , τραγούδια αποκλειστικά γιά βλαμενους

  5. Πω πω σαπια μουρη χιλιομπαλωμενη πλεον και σαπια φωνη ευτυχως που ευτυχως βρισκεται στο χρονοντουλαπο εδω και δεκαπεντε χρονια και δεν ακουγεται ουτε σε σταθμους. Κακη επιλογη να μπει σε αρθρο για να μας θυμιζει κακες στιγμες για τα αυτια μας στα μπαρ οταν την ακουγαμε σε νεοτερη ηλικια.Ουστ.

  6. Ο Νικολαιδης είναι κοντιλω πολύ κακός χαρακτήρας και αυτός κατέστρεψε την ΑΕΚ επι Μάκη Ψωμιαδη Του δημιουργούσε προβλήματα δεν έπαιζε γυρνούσε τις νύχτες και στο τέλος την πλήρωσε η ΑΕΚ Επίσης όταν ήταν πρόεδρος τα έκανε μαντάρα με φιλίες με Κόκκαλη και εναντίον των οπαδών

  7. Λαθρολάγνα πατσαβούρα.

  8. Αυτή κάποτε έλεγε ότι ήταν καψούρα με τον ντεμη

Comments are closed.