Ποιον θα στηρίξει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές;

Κοινοποίηση:
deltiotypou

To Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, ως γνήσιος εκφραστής των Εθνικών ιδεών και της Φιλοπατρίας, θεωρεί τις εκλογές της 21ης Μαϊου «άκυρες» και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα στηρίξει κανέναν πολιτικό σχηματισμό από αυτούς που λαμβάνουν μέρος, για τους κάτωθι λόγους:

Η πρόθεση της κυβερνητικής συμμορίας και του παραδικαστικού κυκλώματος ήταν -δια μέσου του αποκλεισμού πολιτικών κομμάτων από την εκλογική διαδικασία- να διασπάσουν το ενιαίο πατριωτικό μέτωπο που είχε σχηματιστεί με προμετωπίδα το Εθνικό Κόμμα και να οδηγήσουν το συγκεκριμένο κοινό που διέπεται από έντονα χαρακτηριστικά αντισυστημικότητας σε νεοπαγείς κομματικούς μηχανισμούς ή πρόσωπα, τα οποία είναι άμεσα ελεγχόμενα από την ίδια.
Κανένα από τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως “πατριωτικά” δεν πήρε δημόσια και ξεκάθαρη θέση για τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη-Βορίδη-Γεραπετρίτη αλλά και του Άρειου Πάγου, ο οποίος εντελώς πραξικοπηματικά και ενάντια στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία απέκλεισε καθόλα νόμιμους πολιτικούς σχηματισμούς, στερώντας επί του πρακτέου το δικαίωμα επιλογής σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες, παραβιάζοντας έτσι και την Λαϊκή Κυριαρχία, η οποία προστατεύεται από το ίδιο το σύνταγμα στο Άρθρο 52.
Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή καθότι ΔΕΝ εμπιστεύεται ούτε τα πρόσωπα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, αλλά ούτε και τις προθέσεις των κομμάτων τους. Ιδίως όταν το ίδιο το πολιτικό σύστημα προκλητικά τους προωθεί.
Συνοψίζοντας, καλούμε ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες, μολονότι δεν θεωρούμε αυτές τις εκλογές ελεύθερες, να πάνε να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να βάλουν οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη. ΌΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΌΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!

ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Κουλης ρε , παλι θα σας γλεντήσει όλους με 45 % αυτοδυναμια.

  2. οχι Βελόπουλο όχι Καζάκη. Το σύστημα θέλει να κατευθύνει εκεί τους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη τους οποίους και ελέγχει ασχετα τι λένε δημόσια.Πιστευει κανείς οτι οι υποψήφιοι αυτών των κομμάτων έχουν το σθένος να πάνε κόντρα στο συστημα;;; Αν ναι ψηφίστε τους. Εγω δεν το κάνω και ξέρω τι θα ψηφίσω αν τελικά ψηφίσω για να τιμωρήσω αυτούς που ψήφισαν και επεβαλαν αυτή την απόφαση.
    Ενας ειναι ο δρόμος μας αρέσει δε μας αρέσει.

  3. Καημένη μις Κλάσι σε γλένταει καλά η Κούλα ..

  4. Μήπως ξεχνάνε τις δηλώσεις της Συμμαχίας Ανατροπής; Νομίζω υπάρχουν και άλλοι, αλλά το Εθνικό Κόμμα ψεύδεται, πόσο μάλλον αφού κάποια φορά είχαν έρθει σε επαφή με τη γραμματεία της Συμμαχίας. Μάλλον και αυτό το Εθνικό Κόμμα στημμένο είναι να αποπροσανατολίζει;

    1. Πες τα. Τους είπε η Συμμαχία να πάμε όλοι μαζί όμως χωρίς Κασιδιάρη για να μην κόψουν το κόμμα, όπως και έγινε. Αρνήθηκε το ΕΚΕ και βλέπουμε που φτάσαμε.
      Άλλοι να λένε θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι ΕΑΝ/ΝΙΚΗ άλλοι αποχή. Όλα όσα θέλει το σύστημα.

      Με ξεπερνά το γεγονός που υπάρχουν πατριώτες (Κ21, Συμμαχία Ανατροπής) με θέσεις πολύ πιο ριζοσπαστικές από το ΕΚΕ του Κασιδιάρη αλλά κάνουν ότι δεν τις ακούν.

  5. ΌΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΌΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!
    ΤΟΤΕ ΤΙ…….;;;;;; Γα@#μω το φελεκι μου….. ΤΙ….;;;;

    1. Δηλαδή ρε Πάνο δεν έχεις κριτική σκέψη να αποφασίσεις; Αν σου πει ο Κασιδιάρης να πέσεις από τον γκρεμό θα πας;

    2. Μυαλό δεν έχεις να αποφασίσεις για τον εαυτό σου; Οι 6 σε κυνηγάνε να σε σκοτώσουν με τα μπόλια και επιβάλουν μνημόνια και δεν μπορείς να αποφασίσεις;

      Επέλεξε αυτούς που είναι για χρόνια ενάντια σε αυτά, όπως Κ21 ή Συμμαχία Ανατροπής (ΕΠΑΜ κλπ).
      Και ιδίως για τον Καζάκη (ΕΠΑΜ) σε καλώ να ακούσεις τι λέει 10-20 λεπτά από τις χιλιάδες ώρες βίντεο και ηχητικών όλα αυτά τα χρόνια. Για Ελευθερία μιλάει, για ανεξαρτησία της χώρας από ΕΕ, ευρώ ΝΑΤΟ. Για έξοδο από Δουβλίνα και έξω οι λαθρό, που είναι μορφή σύγχρονου δουλεμπορίου.

      Ενώ είναι κάθετος σε όλα. Όσοι ψήφισαν ή εκτέλεσαν μνημόνια/κορονοχούντα κατάσχεση ό,τι έχουν και φυλακή.
      Και έχουν ήδη κάψει όλες τις γέφυρες με το καθεστώς μετά την μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά όλου του συστήματος.

  6. Ο Ηλίας ως μεγάλος ηγέτης έπραξε σωστά! Στο πρόσωπό του και μόνο θα γίνει συσπείρωση! Τώρα αποδυνάμωση της συνομοταξίας. Κλείστε τους γέρους και τους φλούφληδες σπίτια

  7. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ…ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΤΣΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ….ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Κ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ….GAME OVER…ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

    1. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν δίνει γραμμή. Οι τύποι αυτοί που κυβερνούν είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι και αν έλεγε στηρίξτε αυτό ή εκείνο τότε με μια προπαγάνδα μετά τις πρώτες εκλογές απ’τα κανάλια και με τους δικαστές πιασμένους αυτό το κόμμα θα είχε πρόβλημα σοβαρότατο. Πριν ένα μήνα το είχα ξαναπεί αυτό και με έβριζαν όσοι πίστευαν και απαιτούσαν να δώσει γραμμή. Πάντως σου λέω μην απελπίζεσαι. Εγώ περιμένω 50+ χρόνια για κάτι που θα πάρει όλους τους πατριώτες μαζί του και τον Ηλία τον φοβήθηκε ο Κούλης γιατί στο μαντρί του ξέρει ότι έχει ένα 10% τουλάχιστον έτοιμους να φύγουν μιας και όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης μόνο τους εκμεταλλεύονταν εκεί στη ΝΔ. Ο Ηλίας είναι νέος άρα έχει μέλλον και πέραση στον κόσμο ειδικά στον πατριωτικό που υπάρχει αρκετός και σε άλλους χώρους. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% και με έναν Τσίπρα έγινε κυβέρνηση. Αυτό τρέμει η ΝΔ μην γίνει ΠΑΣΟΚ κάποια μέρα. Ελπίζω να βοήθησα λίγο την απογοήτευση σου και σου επαναλαμβάνω και οι οπαδοί και οι ψηφοφόροι πατριώτες που παλεύουν για την καθημερινότητα τους είμαστε βάση 15+%. Αλλά εδώ βλέπεις με τη λύσσα παράνομα μας πολεμούν. Ρόδα είναι και γυρίζει.

  8. Κανείς τους δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω από τρία τοις εκατό. Να μη μπει κανένας τους, να δω τι βουλή θα σχηματίσουν. Είναι ο μόνος τρόπος να διώξουν και τους τριακόσιους.

  9. Τα ποσοστα των κομματων βγαινουν απο τα ΕΓΚΥΡΑ ψηφοδελτια….
    Οποτε αποκλειονται στην καταμετρηση ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ -ΛΕΥΚΑ…..
    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….
    EINAI MYΘΟΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…..

    ρε παιδια τζαμπα μην τρωγομαστε μεταξυ μας…..
    ειναι τοσο αθλιος ο εκλογικος νομος ,
    που τον κανανε σαν τα βρωμομουτρα τους οι Νεοδημοκρατες….
    Ο Ηλιας και να δωσει γραμμη για ψηφο σε καποιο κομμα,
    δεν θα εχει 100% συμμετοχη στηριξης καποιου αλλου κομματος…..
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ…..
    ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ…..
    Οι ψηφοφοροι του Ηλια Κασιδιαρη πρακτικα ειναι αδυνατον ,
    να πανε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε ενα μικρο κομμα…..
    οποτε 3% δεν παιρνει κανενα μικρο κομμα….
    ΚΑΝΕΝΑ κομμα της εκτος βουλης δεν προκειται να πιασει το 3%……
    πειτε μου πως μπορει ενα κομμα του 0,3% να γινει 3%……
    θα 10 πλασιαστει???…….
    Ο εκλογικος νομος ειναι απλη αναλογικη αλλα με οριο 3%….
    ουσιαστικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ………
    Και ΟΛΟΙ αυτοι που τωρα εκλιπαρουν την ψηφο των ΕΛΛΗΝΩΝ ,
    ειναι αυτοι που συκοφαντουν επι χρονια τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…….
    Πολλοι απο αυτους τους ψευτοαρχηγους μικρων κομματιδιων ,
    ειναι υποχειρια της ΝΔ…..γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας…..

    ΨΗΦΙΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ….

Comments are closed.