Ποιοι και γιατί απειλούν την Ελεονόρα Μελέτη! Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που θα συζητηθεί…

Κοινοποίηση:
Ελεωνόρα-Μελέτη

Ο σάλος που έγινε με την ομοφυλοφιλική σχέση της παίκτριας του MasterChef Ντέμης Γεωργίου, έφερε στο φως μια συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελεονόρας Μελέτη, η οποία με μια εξομολόγηση που έκανε χθες τα μεσάνυχτα, ανέφερε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα λόγω των καλεσμένων της εκπομπής της.

Ως γνωστόν, η παρουσιάστρια καλεί στην εκπομπή της ανθρώπους που μιλάνε ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις με σκοπό να περάσουν μηνύματα και αυτό φαίνεται πως αποτελεί την αφορμή των επιθέσεων και των απειλών που δέχεται απειλές από άτομα που είναι αντίθετα.

Περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μιλάνε ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, και ταυτόχρονα κόπτονται για τα προσωπικά τους δεδομένα.
    Οι συγκεκριμένοι θέλουν να προβάλουν την ανωμαλία τους ως φυσιολογική, και άμα τους κράξει κάποιος σε ένα έντυπο θα κάνουν μήνυση για παραβίαση της προσωπικής τους ζωής.

  2. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι όλη μέρα σε ένα διαδίκτυο και πιστεύουν αυτά που γράφουν το 2020! Τους gay ανώμαλους τους ανεβάζετε ανώμαλους τους κατεβάζετε το 2020! Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών βγαίνουν με τον κώλο έξω στο διαδίκτυο που τους βλέπει όλος ο κόσμος, ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών κυκλοφορεί ημίγυμνες , κοπέλες που έχουμε κάνει ανάλυση τις κ@λοτρ@πιδες τους από τα σορτσάκια που κυκλοφορούν έξω που τέτοια δεν τα φοράς ούτε στο σπίτι σου, όλες οι παντρεμένες ρίχνουν κέρατο κρυφά, οι άντρες δεν σχολιάζω για την υποκρισία που τους δέρνει και αποκαλείτε ανώμαλους τους gay. Αυτό που κάνετε είναι έγκλημα και θα σας το εξηγήσω. Οι gay και οι bisexual είναι αρκετά περισσότερο υπαρκτοί από αυτό που θέλετε να φαντάζεστε αποκαλώντας τους ανώμαλους. Δεν αφήνετε τους ανθρώπους να εκδηλωθούν και τους δημιουργείτε κόμπλεξ απωθημένα και δεν εκδηλώνονται και αυτό είναι καταστροφικό. Μια γυναίκα για παράδειγμα Ελληνίδα που έχει και ένα χωριό πως θα εκδηλωθεί όταν από μικρή μεγαλώνει με την νοοτροπία ότι οι λεσβίες είναι ανώμαλες; Αν μια γυναίκα είναι bisexual και το καταπιέζει είναι καταστροφικό! Πηγαίνει με άντρες, κάνει σχέσεις με άντρες, ερωτεύεται άντρες και έχει γυναίκες φίλες. Όταν όμως είναι καταπιεσμένη για να μην γίνει ανώμαλη και δεν παραδεχεται ότι ερωτεύεται και τις φίλες της και οι φίλες της δεν ξέρουν για την ψυχοσυνθεση της, τότε όταν μια τέτοια γυναίκα νιώσει την απόρριψη από μια φίλη της με το να παψεις να κάνεις παρέα πια μαζί της τότε ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΠΟΙΑ! Τότε αρχίζει μια τέτοια γυναίκα και για 10 χρόνια σε συκοφαντεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί για να σε βλάψει επειδή έκοψες να κάνεις παρεα μαζί της χωρίς να της κάνεις τίποτα! ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΛΕΣΒΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΩΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ! Αφήστε τον κόσμο να εκφράζεται όπως θέλει γιατί αλλιώς οι καταπιεσμενες λεσβίες είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !

  3. Άντε και στο σπίτι της !!
    Πάντα τέτοιους καλεσμένους να έχει.

  4. μα ποσο ηλιθια?????πληρωνεται για να προβαλλει την ανωμαλια?????
    και τι μας νοιζει τι κανει καποιος στο κρεββατι του?????
    εκτος αν ειναι παιδοφιλος και πρεπει να κρεμαστει…..

  5. Ολα τα διαφημιστηκα για τις εκπομπες της παρουσιαζουν ολο ανωμαλους Αυτη εχει παιδι δεν ντρεπεται ΤηςΑΦΙΕΡΩΝΩτο τραγουδι Για τα λεφτα τα κανεις ολα για τα λεφτα

  6. Εύχομαι η κορούλα σου να βγει πρώτη λεσβία βούρλο…

Comments are closed.