Ποινική δίωξη στον 21χρονο Αλβανό για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
xeiropedes-syllipsi-1200x772-1

Διώξεις για μια σειρά αδικημάτων άσκησε η εισαγγελέας στον 21χρονο Αλβανό που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό με οπαδικά κίνητρα εις βάρος ενός 16χρονου στη Θεσσαλονίκη ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς επιτέθηκαν και σε έναν άλλον νεαρό που έσπευσε να βοηθήσει το θύμα.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η εισαγγελέας που ανέλαβε την εκδίκαση του ξυλοδαρμού είναι η ίδια που βρίσκεται στην έδρα της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, όπου και αυτή έγινε με οπαδικά κίνητρα.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας άσκησε διώξεις στον 21χρονο για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία, κατοχή και χρήση αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες (βάσει του αθλητικού νόμου).

Ο 21χρονος παρέμεινε για περισσότερες από 2 ώρες έξω από το γραφείο της. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς οι δύο δράστες χτύπησαν και έναν 20χρονο που έσπευσε να βοηθήσει το 16χρονο θύμα όσο ήταν αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση. Ενώπιον της εισαγγελέως φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι προηγουμένως ο ανήλικος τον εξύβρισε.

Η επίθεση, σύμφωνα με τη δικογραφία, εκδηλώθηκε την ώρα που ο παθών περπατούσε με την παρέα του στο δρόμο. Ο ένας από τους δράστες είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και έφερε πάνω του μικρό μεταλλικό αντικείμενο. Στη θέα του επεισοδίου ένας 20χρονος προσέτρεξε σε βοήθεια με αποτέλεσμα να δεχθεί κι αυτός επίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κωλο αλβανοι θα σας ταραξουμε στο ξυλο οπου σας βρουμε ηρθατε σε ξανη χωρα και μαγκεψατε με την ανοχη των κυβερνωντων τωρα θα δειτε…

Comments are closed.