Ποινική δίωξη σε γονέα που έστειλε σχολείο τον γιο του χωρίς self test – Στον εισαγγελέα με χειροπέδες

Κοινοποίηση:
πατερας

Ποινική δίωξη για δύο αδικήματα ασκήθηκε κατά του 37χρονου πατέρα ο οποίος ήθελε να βάλει το παιδί του στο σχολείο χωρίς self test.
Κατηγορείται για σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος προκάλεσε επεισόδιο στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, σήμερα το πρωί.

Ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα του παιδιού του, φέρεται να έσπρωξε την διευθύντρια του σχολείου, ενώ αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Οδηγήθηκε στο ΑΤ Θέρμης όπου συνελήφθη ύστερα από έκκληση που υπέβαλε η διευθύντρια.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα με χειροπέδες ο πατέρας είπε πως δεν είναι αρνητής, όπως τον αποκάλεσαν οι δημοσιογράφοι, πιστεύει στην ύπαρξη του κορωνοϊού, αλλά είναι κατά της μάσκας και των self tests (έχουμε κάνει ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων, δήλωσε), ενώ τόνισε ότι έχει κάνει τα άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνει αυτό για τον κορωνοϊό, καθώς είναι «αμφιβόλου προελεύσεως και κανείς δεν παίρνει ευθύνες για αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το σύστημα είναι πανίσχυρο. Η εναντίωση με αυτό, προκαλεί σύγκρουση και απώλειες στον αδύναμο. Όπως κάθε τι αρνητικό, αντιμετωπίζεται με τα ίδια μέσα, με νομικές και νόμιμες ενέργειες.

  2. ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ! Ούτε στα όνειρα μας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε δει αυτά τα αισχη!

  3. Ξερετε τι ωρα πιανει δουλεια η κυρια 11 το πρωι και φευγει 4 το μεσημερι

  4. Μπατσάκια έρχονται μπόλια για εσας αποκλειστικά κάθε 6 μήνες.

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ……………..ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΧΕΡΑ ΣΑΣ………….

  6. Έτσι να γουστάρουμε…….Μπράβο ρε μάγκα το παράδειγμα σου να γίνει παράδειγμα όλων μας γιατί έχουμε γίνει χειρότεροι από κότες.

  7. ΜΑΓΚΑς !!! ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝ ΣΑ ΕΚΛΙΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥς ΕΥΧΟΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΘΕ 3 ΜΗΝΕς ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥς

Comments are closed.