Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε άτομα που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα για τα μέτρα και τις μάσκες

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στους αρνητές της μάσκας που συγκεντρώθηκαν χθες στο Σύνταγμα άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Πρόκειται συνολικά για 14 άτομα, τα οποία μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστούν.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν αφορά διέγερση σε ανυπακοή και παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού (άρθρο 285 του ΠΚ ).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ! ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΣΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ LOCKDOWN ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Η ΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΧΤΙΣΑΝΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ.

  2. Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος επειδή διαφωνούν. Μάλιστα. Αν θυμάμαι καλά, με τον νέο ποινικό κώδικα, ο φίλος και σύμβουλος του Κούλη, ο Γεωργιάδης, όχι ο Άδωνις, ο άλλος, διώχθηκε κι αυτός σε βαθμό πλημμελήματος για σοδομισμό ανηλίκου (δεν ξέρω πως το λένε σήμερα, αν και ο σοδομισμός είναι σοδομισμός by any other name) που είχε σύμφωνα με καταγγελίες της Μολδαυικής αστυνομίας διαπράξει στην χώρα τους.
    Τι ζούμε! ΖΗ-ΤΩ Η ΝΕ-Α ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-Α! Που έλεγε και ο ύμνος.

Comments are closed.