Ποια είναι η φονική Corvette που σκόρπισε το θάνατο στη Βουλιαγμένης;

Κοινοποίηση:
1

Δεν έχει λάβει ακόμη τέλος το θρίλερ της εγκατάλειψης του άτυχου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στη Λ.Βουλιαγμένης. Όπως όλα δείχνουν, η υπερβολική ταχύτητα με ένα αυτοκίνητο «όπλο» ήταν η βασική αιτία για αυτό το θλιβερό συμβάν.

Η  Corvette που ενεπλάκη στο συγκεκριμένο δυστύχημα είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εμβληματικά μοντέλα της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας και της αυτοκίνησης γενικότερα. Με τον κωδικό C6, η έκτη γενιά του μοντέλου λανσαρίστηκε το 2005 και παρέμεινε στην αγορά μέχρι το 2013.

 Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με την ισχυρότερη εκδοχή της Corvette, την Z06, όπου η ιπποδύναμη και οι επιδόσεις χτυπούν κόκκινο. Το πισωκίνητο αμάξωμα των 1.470 κιλών εφοδιάζεται με ένα μοτέρ βενζίνης V8 χωρητικότητας 7.000 κυβικών εκατοστών. Η απόδοση του βρίσκεται στα 505 άλογα & 637 Nm ροπής, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 320 χλμ./ώρα.

Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά που προκαλούν…τρόμο, η Z06 χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο «δύσκολα» και «δύστροπα» αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί. Και αυτό γιατί οι έντονες τάσεις υπερστροφής και οι απότομες αντιδράσεις του πλαισίου στις αλλαγές πορείας και στις επιταχύνσεις απαιτούν ιδιαίτερες ικανότητες και προσοχή κάτω απ’ όλες τις συνθήκες. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που ακόμη και έμπειροι οδηγοί αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο μοντέλο ως «όπλο». Έτσι, ακόμη και με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα ενεργοποιημένα, η Corvette Ζ06 απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και εκπαίδευση για να τη χρησιμοποιήσει κάποιος.

Αν και ακόμη αναμένουμε το τελικό πόρισμα των Αρχών και τον εντοπισμό του οδηγού, τα πρώτα δεδομένα δείχνουν η οδήγηση πέρα από τα όρια και η ασυνειδησία ήταν οι αιτίες αυτού του τραγικού περιστατικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δεν υπάχει ”φονικό” αυτοκίνητο! μόνο φονικοί μ@λ@κες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 7λιτρο; πρέπει να έχεις πετρελαιοπηγή στο χωράφι σου! που να πας με αυτό στην Ελλάδα των μικρών αποστάσεων;

  3. Τι κουβεντιαζουμε ρε παιδιά, αυτος έχει φύγει εξωτερικο τωρα, ακομα εδω νομιζετε οτι ειναι ;

  4. ΤΡΙΤΙΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ………………….ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ……………….

  5. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΜΕΝΑ ΤΟ 1997 ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 18 ΕΤΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΕΡΩΤΩ.
    ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ???
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΧΤΡΕΜΙΣΤΗΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΟΧΙ ΕΡΩΤΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΑΙΝΕ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ??

    1. Κρημα νεα παιδια να φευγουν ετσι…Δυστηχος δεν λειτουργουν οι νομοι και η Καμορα που κυβερνα κανει οτι γουσταρει αφου ξερουν οτι δεν υπαρχη δικαιοσυνη τιμωρια ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ενω εσυ πιστευεις σε δικαιοσυνη που προ πολου σεχει πουλησει……..ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΜΕ…….ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΕΜΟΥΣΑ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΚΑΛΠ……ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

    2. Φίλε μου, μην ξεχνάς, η τιμωρία, σερβίρεται κρύα….

  6. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος τής ταχύτητας με την οποία τρέχουν Αυτοκίνητα και μοτοσυκλετες. Ακόμη καί στήν Βασιλισσης Σοφίας τρέχουν σάν βολιδες μπροστά στους αστυνομικούς που αδιαφορούν για τις παραβάσεις σκυμμένοι στα κινητά τους. Οσο γιά τήν ηχορύπανση 24ωρες το 24ωρο ουδείς συγκινείται . Εαν κάποιος συλληφθεί κατά τύχη, αφήνεται ελεύθερος όπως τό καθίκι πού σκότωσε γιαγιά καί εγγονό στις Καμαρες Αιγίου και τίποτα δέν τρέχει !

  7. τελικα ποιο ειναι το αχρειο υποκειμενο που οδηγουσε? αν ηταν ενας πολιτης οπως ολοι μας το ονομα θα ειχε βγει στη φορα αμεσως..
    …οτι ισχυει στις σκανδιναυβικες χωρες….αφαιρεση διπλωματος δια βιου και βαρεια ποινη φυλακισης μη εξαγορασιμη…..αλλα εδω ζουμε σε κρατος μπ@υρ—-@ σε ολους τους τομεις..
    ο αχρηστος θα συνεχισει τη ζωαρα του με διακοπες και φουλ τα γκαζια και το ατυχο παλικαρι στον ταφο.
    ..ευχομαι ολοψυχα και μεσα απο την καρδια μου ο Θεος να τον τιμωρησει αμιλεικτα.την καταρα της δυναμης του Θεου να εχει ασπρη μερα να μην δει στη ζωη του…αμην

Comments are closed.