Ποια είναι η τροφή που «μπλοκάρει» τη στύση

Κοινοποίηση:
shutterstock571054807

Ποιο είναι το φαγητό που μάλιστα είναι αγαπημένο των ανδρών
Μπορεί να είναι ένα φαγητό που αγαπούν οι περισσότεροι άνδρες αλλά οι ειδικοί χτυπούν το καμπανάκι όσον αφορά το πόσο αυτό μπορεί να επηρεάζει τη στύση τους. Ο λόγος για το αγαπημένο πολλών κόκκινο κρέας που μαγειρεύεται με διάφορους τρόπους.

Στο πλαίσιο μιας μελέτης, οι ερευνητές εξέτασαν το σύνδεσμο μεταξύ διατροφής και διάρκειας στύσης. Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι άνδρες που καταναλώνουν πολύ κόκκινο κρέας έχουν μικρότερης διάρκειας στύσεις.

Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκαν σε φοιτητές ειδικά δαχτυλίδια πέους τα οποία έδειξαν ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Την πρώτη μέρα τους δόθηκε κρέας και τη δεύτερη χορτοφαγικό μπουρίτο.

Η ανάλυση των δεδομένων που λήφθηκαν από τα δαχτυλίδια πέους αποκάλυψε ότι η στύση των ανδρών διήρκησε περισσότερο το δεύτερο βράδυ, όταν δηλαδή έφαγαν το χορτοφαγικό μπουρίτο.

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι θα πρέπει, ωστόο, να γίνουν επιπλέον και πιο εκτενείς μελέτες για την επαλήθευση αυτών των ευρημάτων. Αυτή, ωστόσο, αποτελεί μια από τις πολλές έρευνες οι οποίες συσχετίζουν τη διατροφή με την ικανότητα και τη διάρκεια της στύσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλα ,μην τρελαίνεστε , δεν θα πεσει η δουλεια στα κρεοπωλεία σας ..

  2. Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι veganοπληκτοι.
    Φάτε εσείς χόρτα κανένα μήνα, να τρώω εγώ κρέας (λογικά, όχι καταχρήσεις) και έλάτε μετά να σας δείξω πόσα απίδια βάζει ο σάκκος.

  3. Το κοκκινο κρεας δηλαδή μοσχαρι-χοιρινο-αρνι, είναι πλουσιο σε πρωτεινες υψηλης βιολογικης αξιας, εχουν τεραστια ποσοτητα βιταμίνης Β12 η οποια συμβαλει στην παραγωγη τεστοστερόνης στους ανδρες,επισης βελτιωνει τη διαθεση-ψυχολογια. Ακομα το κοκκινο κρεας περιεχει υψηλα ποσοστα ψευδαργυρου, ο οποιος βελτιωνει την ποιοτητα-παραγωγη του σπερματος,και αυξανει τα επίπεδα της λίμπιντο στους ανδρες,εχει δηλαδή περισσοτερη διαθεση για σεξ.Ακομα και τα κορεσμενα λιπαρα που εχουν τα κοκκινα κρεατα,με μια λογικη εβδομαδιαια καταναλωση συμβαλουν στην παραγωγη τεστοστερόνης, λογο του ότι το ανδρικο σωμα χρειαζεται τα κορεσμενα λιπαρα δηλαδή την χοληστερολη για να αυξησει τα επίπεδα των ανδρικων ορμονών στο σωμα,επισης η χοληστερολη είναι απαραιτητη για τη σωστη λειτουργια του εγκεφαλου μας,επειδη το 90% του ανθρωπινου μυαλου αποτελείται από χοληστερολη! Τελος, το κοκκινο κρεας περιεχει μεγαλα ποσοστα από ιχνοστοιχεία όπως πχ το σεληνιο, το οποιο και αυτό με τη σειρα του βοηθαει και στη στυση αλλα και στην επιθυμια για σεξ. Αρα λοιπον δεν θα πρεπει να φοβομαστε το κοκκινο κρεας,οπως και τα αβγα, που επισης είναι πολύ απαραίτητα στους ανδρες για τους παραπανω λογους. Ο μυθος του ότι θα “πεθανουμε από χοληστερινη” αν τρωμε αβγα η κρεας εχει καταρριφθεί πλεον, αρκει να τα καταναλώνουμε με μετρο και όχι σε καθημερινη βαση. Τωρα ποιος είναι ο λογος που τα τελευταια χρονια προβαλετε τοσο εντονα η χορτοφαγια? γιατι κάθε μερα ακουμε και διαβαζουμε για τους βετζετεριαν η τους βιγκαν? γιατι ολος αυτος ο πολεμος για τα αβγα και το κοκκινο κρεας? Αυτό ας το ψαξει ο καθενας προσωπικα, ας κανει την ερευνα του στο διαδικτυο, αξιζει τον κοπο να μαθει ο καθενας για τον περιφημο “codex Alimentarius”.. και την “agenta 21”..και θα καταλαβει το τι κρυβεται πισω από ολο αυτό τον πολεμο για τα ζωικα διατροφικα παραγωγα. Τελειώνοντας καταληγουμε σε ένα αδιαμφισβητητο συμπερασμα εδώ και χιλιαδων ετων, στο ότι ο ανθρωπος χρειαζετε να τρεφεται με ζωικες τροφες, όπως επισης να συμπεριλαμβανει και τις φυτικες, αυτό που δημιουργει προβλήματα στην υγεια, είναι ο πληρης αποκλεισμος από τη διατροφή, ειτε των ζωικων ειτε των φυτικων τροφων. Παν μετρον αριστον λοιπον.

Comments are closed.