Ποια ήταν η Hello Kitty: H 22χρονη βασίλισσα των ναρκωτικων και αδίστακτη εγκληματίας της Βραζιλίας

Κοινοποίηση:
15530021_0_0_1000_563_1920x0_80_0_0_016fcab1d27b557aabe30f2a02de345d

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, η Ραγιάνι Νάζαρεθ Καρντόζο ντα Σιλβέιρα γνωστή και ως “Hello Kitty” ήταν μια από τους πλέον καταζητούμενους εμπόρους ναρκωτικών στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Η νεαρή γυναίκα πέθανε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης κατά τη διάρκεια της οποίας πέθανε και ο επικεφαλής της μαφίας των ναρκωτικών στη φαβέλα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Την Παρασκευή, η 20χρονη πέθανε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, στη φαβέλα Κομπλέξο ντο Σαλγκουέιρο.

 

Ο Αλεσάντρο Λουίζ Βιέρα Μούρα, γνωστός και ως Βίντε Άνιος, θεωρούταν ο αρχηγός της μαφίας ναρκωτικών στην περιοχή και επίσης σκοτώθηκε στην αστυνομική επιχείρηση.

 

 

Οι δυο τους ήταν μέλη της παντοδύναμης Κομάντο Βερμέλιο, μιας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις λαθρεμπόρων ναρκωτικών της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τη στρατιωτική αστυνομία, η αστυνομική επιδρομή πραγματοποιήθηκε έπειτα από κλήση που ανέφερε ότι μια οικογένεια είχε απαχθεί από τη μαφία.

“Μόλις φτάσαμε στην κοινότητα, άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους εμπόρους ναρκωτικών” διευκρίνισε η στρατιωτική αστυνομία, σε σύντομη ανακοίνωσή της για την επιχείρηση.

Οι δύο έμποροι ναρκωτικών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί απλά ανακοίνωσαν τον θάνατό τους.

Το 2018 είχε ταυτοποιηθεί από την αστυνομία ως η ύποπτος για κάποιες ληστείες στην περιοχή.

Η νεαρή γυναίκα τότε ήταν συνοδηγός στη μηχανή που οδηγούσε ο φίλος της, που πέθανε το 2019.

Ήταν κι αυτός μέλος της σωματοφυλακής του λαθρεμπορίου ναρκωτικών στην περιοχή και συμμετείχε σε ένοπλες συγκρούσεις με αντίπαλες συμμορίες.

Η νεαρή κοπέλα λάτρευε τον χορό και διαρκώς άλλαζε τα μαλλιά της σε μια προσπάθεια να μην αναγνωριστεί.

Η αστυνομία περιέγραψε την Hello Kitty ως μία από τις πιο επικίνδυνες κακοποιούς, ενώ ερευνούσε εις βάρος της και διάφορες κατηγορίες για ανθρωποκτονίες.

Στα social media υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της Νάζαρεθ να ποζάρει κραδαίνοντας διάφορα όπλα μεγάλου διαμετρήματος και οπλοπολυβόλα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: