Πογιέτ: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι!»

Κοινοποίηση:
Γκουστάβο Πογιέτ

Περισσότερο ξεκάθαρος δεν γίνεται… Ο Γκουστάβο Πογιέτ στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το Καζακστάν δεν αναζήτησε κανένα απολύτως ελαφρυντικό ενόψει του ματς και επεσήμανε ότι… «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι. Το πιο επικίνδυνο θα είναι να πιστέψουμε ότι θα είναι κάτι εύκολο», ανέφερε.

Δείτε περισσότερα στο patkioutsports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΠΟ διορισμενοι αποτυχημενοι πολιτικοι για το….μεροκαματο! Οντως το Ελληνικο εθνοσημο πρεπει να μπει στη φανελλα και οχι αυτη η μαιμουδια! Οσο για τον ψυχακια προπονητη ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

  2. Θα πούμε ξανά αυτά που πρέπει που δεν αρέσουν στην ΕΠΟ.
    -Όλοι οι σάπιοι να φύγουν από την ΕΠΟ. Δεν πάει άλλο γιατί η σαπίλα και το καρκίνωμα στην ΕΠΟ είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
    -Nα αποσυρθεί οριστικά το ψευτοεθνόσημο από την φανέλα της εθνικής ομάδας γιατί είναι προσβολή και κακοποίηση Ελληνικής Σημαίας.
    -Να μπει αμέσως το σωστό σήμα αμέσως στην φανέλα της εθνικής ομάδας που συμβολίζει και απεικονίζει και συμβολίζει και Τιμά την Ελληνική Σημαία που υπάρχει στο διαδίκτυο από 4 Νοεμβρίου 2013 και είναι το καλύτερο σχεδιασμένο σήμα για την εθνική ομάδα.

Comments are closed.