Πνευματική εκδοχολογία: Δεν καταπιέζεται ο Θεός..Μια φορά εξοργίστηκε ο Χριστός από αλλαγή χρήσης Ναού του από εμποροκάπηλους! Οργή Χριστού και πάλι από αλλαγή χρήσης του Ναού των ναών Του!!!!!!

Κοινοποίηση:
pne1

Η πνευματική εκδοχολογία…..

Τα εχθρικά τείχη της Ιεριχούς πέφτουν από την προσευχή..Δεν υπάρχει άμαχος πληθυσμός στα πνευματικά πράγματα αλλά Παλαϊκή άμυνα. Με τις σάλπιγγες της προσευχής σωριάζονται ερείπια τα εχθρικά τείχη.

Η προσευχή του Σαμψών ”αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων” σωριάζει το ναό των Φιλισταίων συμπαρασύροντάς τους στο θάνατο μαζί του. H προσευχή ενός Σαμψών κατατροπώνει κάτω από ερείπια στίφη εχθρών…..ένας σπηλαιώτης μπορεί να επιστρέψει τους ”πολιτισμένους” στα σπήλαια και στις οπές της γης …

”Ο επιβλέπων επί την γην και ποιών αυτήν τρέμειν…” και ταυτόχρονα ”ο θεμελίων την γην επί την ασφάλειαν αυτής…”

”Ο δε Ιησούς είπεν αυτοίς· Ου βλέπετε ταύτα πάντα; αμήν λέγω υμίν, ου μη αφεθή ώδε λίθος επί λίθον ός ου καταλυθήσεται.” …..”και έσονται λιμοί και σεισμοί κατά τόπους· 8 πάντα δε ταύτα αρχή ωδίνων.”

Ο Κύριος επαναδιεκδικεί τη γη του από τους σφετεριστές εξουσιαστές τους Παγκοσμιοκράτες ψευδο-Παντοκράτορες που επί κοβιντοκρατίας επειχείρησαν να ελέγξουν και την τελευταία της ίντσα…

”Του Κυρίου ἡ γῆ καὶ τὸ πλήρωμα αὐτῆς, ἡ οἰκουμένη καὶ πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐν αὐτῇ. 2 αὐτὸς ἐπὶ θαλασσῶν ἐθεμελίωσεν αὐτὴν ”

Ο Παντοδύναμος Χριστός είναι ο νέος Σαμψών που φυλακισμένος στο Ναό των Ναών του που καρπώθηκαν οι νέοι Φιλισταίοι συντρίβει τα πάντα καθώς μάκρυναν οι χαίτες των αλόγων των Ιπποτών της Αποκάλυψης…

Τι εξόργισε το Θεό περισσότερο και πήρε το μαστίγιο; η αλλαγή χρήσης του Ναού του από τους εμποροκάπηλους και τους εκδίωξε από Ναό. Η αλλαγή χρήσης Ναού των Ναών του στην Πόλη των Πόλεων εξόργισε και πάλι τον Βασιλιά της Ειρήνης….

Σεισμός είναι ουσιαστικά αυτό ”και οι λίθοι κεκράξονται”

Σεισμός το Κεκραγάριον των λίθων…

H προσευχή είναι το μυστικό όπλο του λαού είναι το πνευματικό του HAARP η άρπα του Δαυίδ….

Δεν τυφλώνεται το εκτυφλωτικό Φως του κόσμου..

Δεν καταπιέζεται ο Θεός..

Τα εχθρικά τείχη της Ιεριχούς πέφτουν από σάλπιγγες προσευχής…. ή από την ιαχή-προσευχή ενός Σαμψών: ”Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων” ή ”ου μη αφεθή ώδε λίθος επί λίθον ός ου καταλυθήσεται”….

ΥΓ πέραν της επιστημονική εξήγησης κι ερμηνείας και ειδικά τα κοσμοϊστορικά γεγονότα τυγχάνουν και πνευματικά…

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αλλη εκδοχή. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τις φωτογραφίες από την καταστροφή του σεισμού της Ανατολιας, εχουν καταρρεύσει ελαχιστα κτίρια. Σε σεισμογενη περιοχή που κάθε τρείς και λιγο, δινει 7 ριχτερ για πλακα, κακοκατασκευη είναι ανεπιτρεπτη. Μαλλον στην απληστία των εργολάβων θα πρέπει να αποδοσουμε την τραγωδία και οχι στο θυμο του Πατερα-Δημιουργού μας. Τα τειχη της Ιεριχους “επεσαν” απο την ορμή και μαχητικότητα των πολιορκητων, οχι απο τις πολεμικές ιαχες τους. Μαλλον για τους ιδιους λογους που “επεσαν” και τα τειχη της Πολης μας, μαλθακοτητα απο καλοζωια, ανικανότητά επιτυχούς αμυνας απο υπεροψια, ανεπαρκή οπλισμο, ανεπαρκή επανδρωση, χαμηλό ηθικό, χαμηλά αμυντικά κονδύλια, 7.500 κακοοπλισμενοι ΗΡΩΕΣ, 20.000 αρνητες στρατευσης, παπαδαριο. Η κακιστη κατασκευή του ναού και η κακιστη συντηρηση οσο και η παλαιοτητα, δικαιολογουν επαρκώς την καταστροφή του απο τον Σαμψών. Για τουτο, παρακαλω, μην επιρριπτουμε τα ανθρώπινα ατοπηματα μας στο θυμο του ΘΕΟΎ,ειδικα οταν μεταξύ των θυμάτων των καταστροφών θρηνούμε ΑΘΩΟΥΣ. Ευχαριστώ το μακελειο και τον παναξιο δημιουργο του Στεφανο Χιο για την φιλοξενία.

Comments are closed.