Πληροφορίες εξ Αμερικής – Ο Τραμπ μας έβαλε «πάγο»

Κοινοποίηση:
trump

 

Συχνά αναρωτιέμαι γιατί το καλό παιδί ο Κούλης αφήνεται από τους Αμερικανούς ξεκρέμαστος, και αφού υπέγραψε την Ελληνοαμερικανική στρατηγική συμφωνία παραχωρώντας ότι οι Αμερικανοί ήθελαν, εκείνοι δεν του έχουν δώσει (στις ΕΔ) ούτε βίδα για ξεκάρφωμα.

Πληροφορίες που έχω (και ίσως ο Ιγνατίου όσοι τον ξέρετε ζητήστε του να ρωτήσει στο Αμερικανικό πεντάγωνο) λένε ότι υπάρχει ΑΤΥΠΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στην Ελλάδα!!!!!!!!!

Και εξηγώ.

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες Τραμπ-Ερντογάν, ο δεύτερος έθετε ΠΑΝΤΑ ζήτημα παγώματος της Αμειρικανικής στρατιωτικής βοήθειας προς την Ελλάδα, με το επιχείρημα ότι έτσι θα κάθονταν η Ελλάδα στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με την Τουρκία πιο εύκολα αφενός, και αφετέρου ότι έτσι θα υπήρχε ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο.

Ο Τράμπ έδωσε εντολή στον υπουργό Αμυνας του να παγώσει κάθε παραχώρηση πλεονάζοντος υλικού και άλλου υλικού προς την Ελλάδα, εκτός από αυτά που ΗΔΗ είχαν προγραμματιστεί από την κυβέρνηση του Αλέξη και έχουν πάρει έγκριση στο παρελθόν και άρα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να σταματήσουν.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ για κάποια άλλη στιγμή στο ΜΕΛΛΟΝ αόριστα………..

Οι πληροφορίες μου λένε ότι ΑΥΤΟΣ ήταν ο λόγος ματαίωσης του ταξιδιού Παναγιωτόπουλου στην Αμερική, και ΟΧΙ ο κορονοϊός, επειδή ΔΕΝ θα υπήρχε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αντικείμενο συζήτησης ως προς την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση των ΕΔ.

Πιστεύω ότι οι πληροφορίες μου είναι ακριβείς, εφόσον αν ήταν λάθος θα μπορούσε να γίνουν τηλεδιασκέψεις και να προχωρήσουν έτσι τα προγράμματα παραχώρησης οπλικών συστημάτων προς την Ελλάδα  (εφόσον το ήθελαν) από τα Αμερικανικά αποθέματα με διάφορες φόρμουλες.

Αντί για αυτό έχουμε τον ΠΛΗΡΗ ΠΑΓΟ σε όλες αυτές τις συζητήσεις με δικαιολογία ότι θα επαναληφθούν ΟΤΑΝ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ να πραγματοποιηθεί το ταξίδι ΥΠΕΘΑ στην Αμερική.

Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα……………

Πρόκειται δηλαδή για ΚΑΘΑΡΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΕΞΙΣΩΣΗΣ της με την επιτιθέμενη Τουρκία (εφόσον ισχύουν τα παραπάνω).

 

Κατά τα άλλα ας συνεχίσουν οι διάφοροι παπαγάλοι του συστήματος να προπαγανδίζουν την φιλο Ελληνική στάση της Αμερικής………….

Γιάννης Ασημακόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Oλο το πολιτικο οικονομικο εκδοτικο κατεστημενο της Ελλαδος δηλαδη οι νταβατζηδες Βαρδινογιαννης κλπ και οι υποτελεις τους το δηθεν Συνταγματικο τοξο ειναι κατα του Τραμπ οχι τωρα αλλα πριν ακομη εκλεγει.
    Καθημερινα εδω και 4 χρονια ολα τα καναλια σαιτ εφημεριδες των νταβατζηδων βριζουν και χλευαζουν τον Τραμπ .
    Οποτε γιατι απορειτε οτι αυτος δεν βοηθαει την Ελλαδα.

  2. Η Τουρκία έχει την απόλυτη προτεραιότητα βγάζει μάτι. Η τεχνική των καπάτσων να κάνουν την νύχτα μέρα δεν περνάει. Φαντάσου να μην ήταν και απομονωμένος ο μόγγολος. Κοιτάξτε εκεί που μας έρχονται από όλες τις πάντες επενδυτές και μας έχουν κατακλέψει όντες ανίκανοι-ανήμποροι να φυλάξετε την χώρα που έρχεται ο κάθε πίθηκος να κάνει το αγροτικό του και τα Τουρκικά είναι για άλλα μέζεα. Ένα κράτος που το δουλεύουν οι ομάδες που έχει βαφτίσει ευαίσθητες. Και που χαίρεται για την πολυπολιτισμικότητα του. Μπεεεεε

  3. Ξεχάσατε ένα επί πλέον λόγο δυσαρέσκειας τού Trump . Τήν δημόσια δήλωση τού ΕλληνοΑμερικανού Ορθόδοξου Αρχιεπίσκοπου Αμερικής υπέρ τού Biden !!!!

    1. Αχ, σοβαρά; Άειντε με τον ηλίθιο ψυχοπαθημένο…

Comments are closed.