Πλημμύρισε η παραλία του Βόλου από “δρομείς” και σκύλους. Πρόστιμο και σε… ψαροντουφεκά!

Κοινοποίηση:
volos-paralia

Η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει κάποιες εξαιρέσεις όπως για τους ανθρώπους που θέλουν ν’ ασκηθούν αλλά και αυτούς που βγάζουν βόλτα τους σκύλους τους.

Η κατάσταση στην παραλία του Βόλου όμως, δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, καθώς τα 4 χιλιόμετρά της θύμιζε ένα κανονικό απόγευμα αφού χιλιάδες Βολιώτες περπατούσαν (άλλοι νόμιμα και άλλοι παράνομα χωρίς δικαιολογητικά) απολαμβάνοντας τη βόλτα τους.

Παρά τις συνεχείς ενημερώσεις της Λιμενικής Αστυνομίας, με αυτοκίνητο που έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις, οι περισσότεροι έδειχναν να αγνοούν τις παραινέσεις.

Ανάλογο το σκηνικό και στο λόφο της Γορίτσας, όπου πήγαν εκατοντάδες πολίτες για περπάτημα μέσα στο πευκοδάσος. Η αστυνομία πάντως βεβαίωσε χθες είκοσι παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας στον Βόλο, στις οποίες και επιβλήθηκαν τα πρόστιμα των 150 ευρώ, ενώ σε ελέγχους από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις που αφορούσαν έναν πολίτη που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα (περίπτωση που δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις), μία περίπτωση που σε αυτοκίνητο επέβαιναν πάνω από τρία άτομα και τέλος σε ένα άτομο που δεν είχε καμία βεβαίωση μαζί του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ

  2. και συμπληρωνω οτι οι ευρωπεοι που ηρθαν στο πηλιο εχουν εξοχικα και δεν ειναι τουριστες , και βρεθηκε ηδη ενας 77χρονος φορεας που δηλωσε οτι οταν αναχωρησε απ την γερμανια ηταν καθαρος. Μας δουλευουν. Διερωτωμαι γιατι δεν μενουν στις χωρες τους που εχουν καλυτερη περιθαλψη και ερχονται και δημιουργουν προβληματα στο δικο μας συστημα υγειας. Τοσο ζωα.

  3. Που να δεις στεφανε τι γινεται στα χωρια του πηλιου απο γερμανους . αυστριακους και αλλους ευρωπεους που δεν συμμορφωνονται με τα μετρα και κανουν και παραπονα γιατι δεν δουλευουν οι καφετεριες. Οι αστυνομικοι ειναι ελαχιστοι για να επιβαλλουν την ταξη. Ασε που το τσιμενταδικο της αγετ δουλευει υπερωριες καιγοντας to δηλητιριο rdf . Aν και η κινηση των αυτοκινητων στο βολο ειναι περιορισμενη ,οι αστμοσφαιρικοι ρυποι ειναι πανω απ το οριο οπως ανακοινωθηκε απο τοπικους φορεις. Τελος επειδη δεν μας εφταναν οι βρωμιες της αγετ μας ηρθε και το καψιμο των αποβλητων του κορονοιου απο νοσοκομεια και της αθηνας απο τον ομιλο ελλακτορ αφιλοκερδως. Κατι βρωμαει ,και πολυ μαλιστα στο βασιλειο του ελλαδισταν Στεφανε. Κανε κανενα ρεπορταζ οποτε μπορεις, αλλα ετσι που μπλεξαμε το βλεπω κομματακι δυσκολο.

  4. ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ Ε; ΥΠΟΜΟΝΗ…

  5. αν ψαχνης ΜΑΚΑΚΕΣ περιωπης τοτε ΨΑΞΕ τους ΠΑΝΩ απο το ΑΥΛΑΚΙ

Comments are closed.