Πλατεία Ομονοίας : Χέρσο χωράφι κατάντησε ο Δήμος Αθηναίων την πιο κεντρική πλατεία της Χώρας…(εικόνες)

Κοινοποίηση:
57

Δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε που ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης εγκαινίαζε περιχαρής την νέα Πλατεία Ομονοίας.

Ένα έργο βέβαια που το χαίρονται κυρίως οι λ@θραίοι που έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό είχε γεμίσει σαπουνάδες η πλατεία, λόγω του ότι  πολλοί από από αυτούς έπαιρναν το μπάνιο τους στο συντριβάνι. και σίγουρα δεν έκαναν μόνο το μπανάκι τους εκεί.

Λίγο καιρό μετά και η εικόνα που αντικρίζει κανείς στην πλατεία είναι κάτι περισσότερο από αποκρουστική. Το μισό και πλέον από το γκαζόν της πλατείας έχει ξεραθεί όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Ο Δήμος Αθηναίων μάλλον έχει άλλες ασχολίες και δεν προλαβαίνει να ποτίσει το γκαζόν της πιο κεντρικής πλατείας της Χώρας μας.

Και βέβαια η αποκατάστασή του κοστίζει ένα “σκασμό” λεφτά, τα οποία βέβαια δεν θα βγουν από την τσέπη του Δημάρχου αλλά των φορολογούμενων πολιτών και κυρίως των Δημοτών της Αθήνας που πληρώνουν ακριβά τον Δήμο που διαμένουν μέσω των τελών..

55 54 53 52 51

Φωτό : (EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ;

  2. Έτυχε και πέρασα σήμερα από εκεί. Το μισό κατά ξερό. Είτε ειναι από κάμπιες οπότε να ζητήσουν τα ρέστα από τον προμηθευτη για την ποιότητα που μας πούλησε. Κάτι σαν το σκαθάρι των εισαγωμενων Φοινίκων της Ολυμπιάδας. Είτε φταίνε τα βιολογικά προϊόντα των αραχτων. Το άλλο χειρότερο είναι το διπλανό συντριβάνι με τα ποδήλατα_άγαλμα που είναι κιόλας και αυτό στερφο και γεμάτο σκουπίδια. ΝΤΡΟΠΉ μόνο αυτό έχω να πω

  3. Το κάψανε με τα κατουρα τους τα τέρατα……μαζέψτε τους Γκάι πάτε τους στην Κηφισιά και την Εκάλη ….

  4. εκει χ@ζουν κατουραν@ και παιρνουν το μπανακι τους όλα τα λαθροσκουπιδια ,τι περιμεμεναν να γινει?Γελοιε Μπακογιαννη!

Comments are closed.