Πλακώθηκαν στον αέρα οι γριές: Έξαλλη η Βούλτεψη με την Καρακώστα για την Μακεδονία – «Ούτε 5% δεν θα πάρετε» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Capture-750x430

Γυναικεία υπόθεση, ήταν ο καβγάς που ξέσπασε στον αέρα εκπομπής του Open, ανάμεσα στην Σοφία Βούλτεψη, από την ΝΔ και την Εύη Καρακώστα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της κ. Καρακώστα πως το σύνθημα «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική είναι ακραίο». «Ούτε 5% δεν θα πάρετε» της είπε η κ. Βούλτεψη με την κ. Καρακώστα να συνεχίζει αναφερόμενη στη γεωγραφία της περιοχής.

«Εσείς είστε αγράμματη και ανελλήνιστη, είναι δυνατόν να ξέρετε γεωγραφία» είπε η κυρία Βούλτεψη και συνέχισε: «αυτοί κυβερνούν. Και τι έγινε; Θα με ανακαλέσεις στην τάξη; Στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάω, δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει τις προσπάθειες που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσα έχει να κάνει ακόμα και γι αυτό θα μας ξαναψηφίσει», είπε η κυρία Καρακώστα με την κυρία Βούλτεψη να πιάνει το κεφάλι της και να αναφωνεί «ω θεέ μου».

Στη συνέχεια η κυρία Καρακώστα επεσήμανε πως ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής άλλαξαν στάση στη συμφωνία για το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας, με την Σοφία Βούλτεψη και την Εύα Καϊλή που βρίσκονταν στο πάνελ να αντιδρούν.

«Τελείωσε το διάγγελμα;» είπε η κυρία Βούλτεψη και μάλιστα κάλεσε τον δημοσιογράφο «να τα κάνεις αλλού αυτά» επειδή της ζήτησε να δώσει μία σύντομη απάντηση. Μάλιστα στη συνέχεια βάρεσε και το τραπέζι επειδή την διέκοψε η κυρία Καρακώστα.

«Ανιστόρητη και ανελλήνιστη είναι η παράταξή σας. Γι αυτό και μας οδήγησε εκεί που μας οδήγησε. Είστε απόγονοι αυτών που ήταν στη σπηλιά μέσα στις Πρέσπες», είπε η κυρία Βούλτεψη με τον δημοσιογράφο να σηκώνεται όρθιος και να προσπαθεί να την… ηρεμήσει. «Δεν πάω πουθενά αν δεν πω αυτό που θέλω!», του είπε και η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με την κυρία Βούλτεψη να λέει στον δημοσιογράφο «πες στον Σαββίδη δεν θα φύγω».

«Δεν θα κλείσετε εσείς κυρία Βούλτεψη» είπε η κυρία Καρακώστα με την βουλευτή της ΝΔ να καλεί τους δημοσιογράφους να τη… βγάλουν έξω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κ@τίνες, αιντε να πάτε να δουλέψετε στην γερμανία σε καμιά φάμπρικα, αι στον αγύριστο!

Comments are closed.