Πλήρωσαν το τζόγκινγκ 150 ευρώ!!!!!

Κοινοποίηση:
1

Μέχρι στιγμής καταλογίστηκαν τουλάχιστον έξι πρόστιμα, καθώς ύστερα από τους σχετικούς αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι παραβάτες δεν ήταν εφοδιασμένοι με τα προβλεπόμενα έγγραφα.


Τα πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν να καταλογίζονται από τα μεσάνυχτα, μετά τη χθεσινή πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου, κατά την οποία οι αστυνομικοί περιορίστηκαν σε συστάσεις προς περαστικούς και οδηγούς τροχοφόρων.
Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στις πρώτες περιπτώσεις παραβάσεων είναι άτομα που βγήκαν για σωματική άσκηση (τζόγκινγκ) και δεν ήταν εφοδιασμένοι με τις αστυνομικές τους ταυτότητες ή τα διαβατήρια.
Αντίθετα, απολύτως κανένα έγγραφο (ή και σχετική έγκριση μέσω αποστολής μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033) φέρεται να μην είχε μαζί του οδηγός που έπεσε σε «μπλόκο» της αστυνομίας, περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.
Η αστυνομία εφιστά την προσοχή σε όσους κυκλοφορούν στους δρόμους (είτε με βεβαίωση εργοδότη είτε με προηγούμενη έγκριση αιτήματος μέσω αποστολής μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033) να φέρουν πάνω τους αστυνομικές ταυτότητες ή διαβατήρια.
Το διοικητικό πρόστιμο ανέρχεται σε 150 ευρώ για κάθε παράβαση. Οι έλεγχοι της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΣ ΤΟΥΡΛΟΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΡΩΣΟΥΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΥΡΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΛΥΡΟΝΕΤΕ

  2. ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ…ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΟΠΟΛΕΙΑ….ΤΡΩΝΕ-ΧΕΖΟΥΝ-ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΤΩ Η ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ…ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 150ΑΡΙΚΟ???

    1. ετσι ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ετοιμαζονται για το τελικο χτυπημα εναντιον της ΕΛΛΑΔΑΣ.τους μεταφερουν κρυφα σε χοτ σποτ βασει ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ θα μας κλεβουν θα μας βιαζουν θα μας σφαζουν και ΚΙΧ.ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ[ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ] ΤΙ εχουν
      ψηφισει οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ .ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΤΩΧΕΥΣΗ σε λιγο.το 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΘΕΛΟΥΝ
      ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
      ΣΥΝΤΟΜΑ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.το τελος ερχεται συντομα.

  3. Οι λάθρο επαιτες, που τη στήνουν στα φανάρια, έχουν άδεια να είναι έξω;;;
    Τις μάσκες, ποιός τους τις δίνει;;;

    1. ΕΚΕΙΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ.
      ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

  4. Αγαπητο makeleio…φιλτατε Στεφανε Χιο…
    Ασχετο …αλλα θελω να καταγγελω κατι.
    Εδω στη Θεσσαλονικη εχουμε τεραστιο προβλημα με τον ΟΑΣΘ.
    Εκτος 2 ωρες το πρωϊ και 2 ωρες το μεσημερι, λειτουργει με προσωπικο ασφαλειας.
    Εμεις ολοι που εργαζομαστε απογευμα σε super market (και εχουμε γινει λαστιχα απ’τον υπερβολικο φορτο εργασιας συν τις Κυριακες) και σχολαμε στις 10:00 το βραδυ, δεν μπορουμε να παμε σπιτια μας. Δεν εχει λεωφορεια.
    Τα ταξι ειναι λιγα και δεν μπορει ενας μεροκαματιαρης να παιρνει συνεχεια ταξι.
    Ειμαστε σε απογνωση.
    Σας παρακαλω θιξτε το προβλημα.
    Ευχαριστουμε.

  5. Και η παγκοσμια ψευτια εν δραση. Απαγορευση κυκλοφοριας για εναν ιο γριπης διαλυση του κοινωνικου ιστου και της οικονομιας. Περσι η Ιταλια ειχε 24.000 νεκρους απο την γριπη(στοιχεια Π.Ο.Υ).. θελετε να σας πω τιποτα αλλο η καταλαβατε??? αααα και να μην ξεχασω,ριξτε μια ματια στη γειτονια σας στους γνωστους σας, στους συγγενεις σας…βλεπετε κατι παραξενο? κατι να εχει αλλαξει? ισως καποιος εχει απλα μια ιωση οπως καθε χρονο…

    1. Ρίξε μια ματιά Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Ολλανδία, Καναδά, Τουρκία, Σουηδία, Ελβετία, Ιράν.μετα ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη κ δες ένα βλήμα.

Comments are closed.