Πλήθος κόσμου στις παραλίες της Αττικής -Ανοιξαν με αυστηρά μέτρα και αποστάσεις [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
PLAZ4

Οι παραλίες όλης της Ελλάδας γέμισαν και πάλι από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τις πύλες τους μετά την άρση μέτρων του κορωνοϊού.

Σε… καμίνι έχει μετατραπεί από την ζέστη η Ελλάδα με τον καύσωνα να κάνει τον κόσμο να τρέξει από πολύ νωρίς φέτος στις παραλίες.

Οι αρμόδιες αρχές φρόντισαν να οργανωθούν επαρκώς ώστε να φιλοξενήσουν ένα τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα που άνοιξαν οι οργανωμένες παραλίες μετά την καραντίνα.

Οι δήμοι εργάστηκαν πυρετωδώς όλες τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να ετοιμάσουν τις οργανωμένες παραλίες, σύμφωνα με τις οδηγίες που τέθηκαν.

Αυτές προβλέπουν μεταξύ άλλων 40 λουόμενους ανά ένα στρέμμα, τέσσερα μέτρα ο ένας άξονας της ομπρέλας από τον άλλο και δύο ξαπλώστρες ανά ομπρέλα.

Στις εισόδους γίνεται καταμέτρηση του κοινού, ώστε να τηρηθεί και να μην ξεπεραστεί το όριο.

Συνεργεία καθαρισμού απολυμαίνουν καρέκλες και ξαπλώστρες σε κάθε αλλαγή λουόμενου, ενώ γίνεται διαρκώς αποβακτηριοποίηση στις τουαλέτες.

Οι καντίνες και τα μπαρ δεν πουλούν αλκοόλ και για όλα τα άλλα είδη (καφές, αναψυκτικά, σάντουιτς σε συσκευασία κ.α.) οι λουόμενοι τα αγοράζουν και επιστρέφουν στις ξαπλώστρες, επειδή δεν επιτρέπεται η κατανάλωσή τους στον εκεί χώρο για να αποφευχθούν συνωστισμοί (λειτουργούν δηλαδή σαν take away), ενώ απαγορεύεται και η μουσική.

Η δημοτική Αστυνομία εποπτεύει και τα πρόστιμα για όσους δεν ανταποκρίνονται στις οδηγίες είναι πολύ τσουχτερά, ωστόσο στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι λουόμενοι εμφανίζονται και ενημερωμένοι ως προς τις υποδείξεις που έχουν ανακοινωθεί και συμμορφώνονται τηρώντας τις αποστάσεις.

Με αποτέλεσμα στις πλαζ να μην έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιο σοβαρό περιστατικό παρατυπίας.

Αρκετοί με τις οικογένειές τους βρέθηκαν και στην πλαζ της Βουλιαγμένης θέλοντας να «ξεγελάσουν» τη ζέστη.

Την Βουλιαγμένη, επέλεξαν περισσότερο οι οικογένειες για το μπάνιο τους, ενώ στον Αλιμο παρατηρήθηκε κίνηση νεαρότερων σε ηλικία.

PLAZ1 PLAZ2 PLAZ3 PLAZ4

Αρκετός κόσμος και στην Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και στην παραλία της Επανομής στην Θεσσαλονίκη παρότι δεν είναι οργανωμένη. Με την δική τους ομπρέλα, πετσέτα, καρέκλες, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης απόλαυσαν το μπάνιο τους με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Η ζέστη άλλωστε ήταν αφόρητη και δεν τους επέτρεψε να… μείνουν σπίτι.

Ετσι, εξοπλίστηκε ο καθένας με ότι διαθέτει και έτρεξε στην παραλία ώστε να απολαύσει την θάλασσα στην περιοχή της Επανομής.

Πηγή φωτό: eurokinissi

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. TI KANEI Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΕΔΡΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
    ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΤΥΧΗΣΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΣΑΣ,
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ 20″ SEC NA ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Comments are closed.