Πλέον δεν μας εκπλήσσει τίποτα! Πρόβλεψη πως την Δευτέρα έρχεται το τέλος του κόσμου

Κοινοποίηση:
111111

Σύμφωνα με τον  Paul Begley πλέον μετράμε αντίστροφα για το τέλος του κόσμου έτσι όπως τον γνωρίζαμε, καθώς έρχεται η στιγμή της Αποκάλυψης.

Μετά τον κορονοϊό, τους σεισμούς, τις μεγάλες φυσικές καταστροφές, το ξύπνημα της Αίτνα και τόσων άλλων κακών που μας έχουν βρει μέσα στο 2020, θα φανεί σε κανέναν περίεργο αν έρθει το τέλος του κόσμου τις επόμενες μέρες;

Και όταν λέμε τις επόμενες ημέρες, εννοούμε την Δευτέρα, καθώς αυτή είναι η πρόβλεψη που έκανε ο Πάστορας  Paul Begley στηριζόμενος στο ημερολόγιο των Μάγια, αλλά και στο γεγονός οτι εκείνη την ημέρα, ο Δίας και ο Κρόνος θα πλησιάσουν τόσο κοντά ο ένας στον άλλον που θα μοιάζουν λες και είναι ένας διπλός πλανήτης.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών θα τους χωρίζει φαινομενικά μόνο το 1/5 της διαμέτρου της Σελήνης και η… ένωσή τους αυτή, θα είναι ορατή από την Γη για πρώτη φορά από τις 4 Μαρτίου του 1226, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του καθηγητή αστρονομίας Πάτρικ Χάρτιγκαν του Πανεπιστημίου Ράις του Τέξας.

Βέβαια, το γεγονός οτι το ημερολόγιο των Μάγια έχουν επιχειρήσει να αποκρυπτογραφήσουν πολλοί για να προβλέψουν το πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου (το οποίο αρχικά θα ερχόταν το 2012), χωρίς φυσικά επιτυχία, δεν παίζει κανένα ρόλο για τον Χριστιανοευαγγελιστή Πάστορα. Θεωρεί πως το τέλος του κόσμου όπως το γνωρίζαμε και η άφιξη του Χριστού στη Γη, θα γίνει την Δευτέρα που τυχαία έχει τα γενέθλιά του.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προβλέψει την αποκάλυψη και έχει πάει… κουβά. Με μία ακόμα, δεν θα γίνει τίποτα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αν είναι να πεθάνουμε θα πεθάνουμε αλλιώς θα αναβληθεί υπομονή και θα δούμε

  2. Δεν ερχεται το τελος του κοσμου αυτου, ουτε ειναι η Β’ παρουσια την Δευτερα, εαν πρωτα δεν αποκαλυφθει ο πριγκηπας υιος της ανομιας και δεν στεφθει βασιλιας και κυβερνησει για μικρο διαστημα στο προσεχες μελλον. Πολυ βιαζονται μερικοι, αλλα ειμαστε στην αρχη των δεινων ακομα.. Η μεγαλη θλιψη που θα πεσει θα κανει κυριολεχτικό το καθε περυσι και καλυτερα..

  3. Δε γίνετε καλύτερα Τρίτη γιατί τη Δευτέρα περιμένω να μου στείλουν τυρί από το χωριό.

  4. Βαρεθήκαμε να ακούμε για καταστροφή του κόσμου. Τα ίδια λέγανε και το 2012 και είχανε βγάλει και ταινία και τελικά δεν έγινε τίποτα. Μείναμε με την χαρά. Μακάρι αυτήν την Δευτέρα να καταστραφεί ο κόσμος να ησυχάσουμε.

    1. Τρικυμία εν κρανίω. Καταρχήν η Αποκάλυψη του Ιωάννη μιλάει μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά. Και το τέλος του κόσμου ειναι αυτό που ζούμε τώρα, απλά εσύ σαν βλάκας που εισαι απο τις πολλές αμερικάνικες ταινίες που έχεις δει νομίζεις οτι ο κόσμος καταστρέφεται μόνο με μετεωρίτες όπως στο Armageddon ή με τσουνάμι και σεισμούς όπως στο 2012.

  5. ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΚΟΣΙ=2676=ΓΕΝΕΣΙΣ Γ ΦΩΤΟΝΙΟΥ (Γ ΦΩΤΟΝΙΟΝ ΕΣΤΙ=2368=ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)

  6. Ματθ. 24,36 Ως προς δε την ημέραν εκείνην και την ώραν της δευτέρας παρουσίας και της μεγάλης κρίσεως κανείς δεν γνωρίζει τόποτε, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, ει μη μόνον ο Πατήρ.

    1. Όχι ρε συ, πας καλά?! Μην είσαι βλακι ρε λαλάκι😂 Ούτε ΕΝΦΙΑ ούτε ΤΕΛΗ. Γιουπι λέμε✌️

  7. Ισχύει το τέλος του κόσμου που αναφέρουν πολλοί κυρίως θρησκευτικοί, αστρολόγοι και μάγοι, συμπίπτοντας μάλιστα χρονικά οι προβλέψεις τους.
    Το τέλος όμως αυτό δεν έχει να κάνει με την καταστροφή του κόσμου ή τον αφανισμό του…. ή με την έλευση του αντίχριστου ή με τον ερχομό των εξωγήινων 🙂
    Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα….

Comments are closed.