Πλάκωσε με μπουνιές οδηγό λεωφορείου επειδή… παραλίγο να τρακάρουν! Τον χτύπησε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Κοινοποίηση:
leoforeio

Άγρια επίθεση από έναν νταή δέχτηκε οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή Νέα Κρήνη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThessToday.gr, ένας οδηγός μαύρου οχήματος με γερμανικές πινακίδες, έκανε αναστροφή στο σημείο και παραλίγο να τρακάρει με το λεωφορείο. Οργισμένος ο οδηγός του ΟΑΣΘ, ο οποίος τελευταία στιγμή φρέναρε το όχημα με τους επιβάτες, «κατσάδιασε» τον οδηγό του Ι.Χ.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο δεύτερος βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να χτυπάει με μπουνιές τον οδηγό του λεωφορείου, από το παράθυρο!

Αφού τον κοπάνησε, στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και έγινε «καπνός».

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του λεωφορείου, ενώ κλιμάκιο της αστυνομίας ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και συγκέντρωσε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πολιτικα ρουσφετια για τους τσοπανηδες: οδηγοι ΜΜΜ που κουβαλανε τσουβαλια και οχι συνανθρωπους τους!

  2. Συμφωνώ με όλα τα σχόλια. Μερικοί κάνουν λάτι απότομα φρεναρίσματα με κίνδυνο να πέσουμε κάτω.

  3. Ναι ρε παιδια πανε μερικες φορες οπως γουσταρουν,κανε κ στην ακρη της λωριδας κ σε κλεινουν,μου εχει συμβει με την νταλικα να με κλεινουν αλλα ο λεφοριατζης σκεφτεται και τον κοσμο που εχει μεσα αν πατησει φρενο μπορει να υπαρξουν τραυματισμοι.Ξερουμε αυτους με τις τζιπαρες πως πανε δεν μπορουν να ελεγξουν τα αυτοκινητα τους.Πεταγονται απο στοπ,κανουν οτι γουσταρουν.Ποσες φορες με την μηχανη εχω γλιτωσει απο πτωση απο πολυτελη αυτοκινητα με ξενες πινακιδες στην πλειοψηφια τους.

  4. Οι ηλίθιοι οδηγοί του ΟΑΣΘ στην πλειοψηφία τους οδηγάνε λες και έχουνε παπί. Είναι για μπάτσες όντως

  5. Είναι χειρότεροι απο τους ταξιτζήδες και σε ποσοστό και σε συμπεριφορά σε υπέρτερο βαθμό γιατί λέει είμαστε μμμ και έχουμε και καλους νομικούς…
    .. καταλαβαίνετε τωρα το σκεπτικό (αλλά Φιλιππίδη εχω εξουσία και κανω οτι μου αρέσει) οπότε βρηκε τον μάστορα του…

  6. Ορισμένοι οδηγοί ΜΜΜ με την αγενή συμπεριφορά τους προς το επιβατικό κοινό την κακομεταχείριση του οχήματος το οποίο δεν είναι δικό τους αλλά του Έλληνα φορολογούμενου και τις παραβάσεις του ΚΟΚ προκαλούν το κοινό αίσθημα οπότε περαστικά.

  7. οδηγοί λεωφορείων στην πλειοψηφία τους τρέχουν και εχουν θράσος, περνανε με κόκκινα ..τρέχουν πάρα πολύ σε δρόμους στενούς και που δεν επιτρέπεται να τρέχεις πάνω από 30-40χλ και το λεωφορείο τρέχει με 80. καλά του έκανε

Comments are closed.