“Πλάκωσαν” οι Ουκρανοί για να καλύψουν τις θέσεις τουρισμού – Καταγγελία για την υπηρεσία ασύλου

Κοινοποίηση:
estiasi

Τα ξενοδοχεία και οι ταβέρνες σε νησιά και περιφέρεια φωνάζουν πως δεν βρίσκουν κόσμο για να δουλέψει το καλοκαίρι. Οι εργαζόμενοι στην εστίαση κάνουν λόγο για “ψίχουλα” και το μπάχαλο συνεχίζεται!

Ωστόσο,  υπάρχουν και καταγγελίες για την υπηρεσία ασύλου που καθυστερεί και άλλο τη διαδικασία πλήρωσης θέσεων. Όπως μάς αναφέρει αναγνώστης: “έχουν κατεβεί άνθρωποι για δουλειά σε ξενοδοχεία στην επικράτεια που υπάρχει σοβαρότατο θέμα σε έλλειψη προσωπικού , από Ουκρανία (πόλεμο έχουν !!!).

Μας κοροϊδεύουν όλους μαζί. Τους έχουμε από 22 του μήνα και πληρώνουμε διαμονές και την διατροφή και δεν εχει ανοίξει ακόμα η υπηρεσία για να κλείσουνε ραντεβού για ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΜΚΑ ( από 5/5/2023 έχει πέσει το σύστημα). Τεράστια ζημιά !!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. αν θυμάμαι καλά υπάρχει συμφωνία ελλάδας και αφρικής (υπεύθυνη η υπηρεσία ασύλου) για εως 180.000 ανθρώπους από χώρες τις αφρικής να έρθουν για να δουλέψουν ως εποχικοί είτε στον αγροτικό τομέα ειτε στον τουριστικό τομέα είτε στην εστίαση τι έγινε με αυτό?

    και τώρα λένε για ανθρώπους από την ουκρανία?

    μιλάμε επίσης για εργασία (δουλειά) αυτό σημαίνει μισθός που προβλέπεται / ασφάλιση και φυσικά αξιοπρεπή διαβίωση.

    ελπίζω να μην τα ξεχνάνε αυτά?

    1. και το σχεση εχει αυτο με τα γκαρσονια που ζητανε οι τουριστικες περιοχες για το καλοκαιρι?

  2. Ο κύβος έχει ριφθεί προ πολλού, ο μαζικός τουρισμός, το σκουπιδαριό αλλά και όλες οι φυλές που δουλεύουν στα νησιά έχουν αλλοιώσει οριστικά και αμετάκλητα τον χαρακτήρα του τόπου, μόνη παρηγοριά κάτι παλιές φωτογραφίες και αναμνήσεις τότε που πήγαινες στο μπακάλικο να ρωτήσεις αν υπάρχει κανένα δωμάτιο και για ψαράκι στο παραθαλάσσιο ταβερνάκι ανάλογα τι έπιασε ο ψαράς το προηγούμενο βράδυ.

  3. Και τα νησια μιζοτακη ψηφισαν , μπορουν τωρα να πανε να γ@μηθουνε ολοι τους

    1. ΕΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΟΙΚΟΝΟΜΑΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΨΙΦΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

  4. 👏👏👏👏👏👏 αυτο ειναι το ελλαδισταν οπως το γνωρισαμε και το βριζουμε γιατι το αγαπαμε οπως το χαρτι υγειας μας…..προς χρησην……συγνωμη αλλά δεν εχει μεινει τιποτα αλλο…….. στο μεταμεσονυχτιο ελλαδιστανικο ραδιοφωνο μονο που ακουω τους παραγω-γους εκπομπων να συνομιλουν με ακροατες,,,,καταλαβαινω τι εστι ελλαδιστανικη σκεψη και μπαρουφα…….

  5. τι ειναι αυτα ρε προδοτεσ ? χαχαχαχ εινα ιελλαδα αυτο το πραγμα σας ?? χαχαχα
    δεν ασχολουμαστε πλεον !!!

Comments are closed.