Πιτσιρίκες απαντούν πώς είναι το μάθημα με μάσκα: «Δεν μπορώ να δω τον δάσκαλό μου και δεν αναπνέω»

Κοινοποίηση:
maskes-megales-sxoleia

«Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά;» λένε οι ιστορικοί στίχοι του Διονύση Σαββόπουλου, όμως η κυβέρνηση κατάφερε να… κρύψει τα παιδιά πίσω από τεράστιες μάσκες XL που μοίρασε δωρεάν στα σχολεία. 

 

Τα παιδιά επέστρεψαν στα θρανία τους υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες και καλούνται να εκπαιδευτούν και συνηθίσουν τη νέα κανονικότητα. Ωστόσο, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, δεν κρύβουν την δυσφορία τους για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.  

Δημοσιογράφος του Ant1, ρώτησε μικρές μαθήτριες έξω από δημοτικό σχολείο πώς τους φαίνεται το μάθημα με τη μάσκα κι εκείνα απάντησαν «χάλια», εξηγώντας ότι τα δυσκολεύει στην αναπνοή αλλά και βλέπει τον δάσκαλο και τους συμμαθητές της. Ωστόσο, η ίδια αναφέρει ότι πρέπει να συμβιβαστεί αφού το ζήτησαν οι γιατροί. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ, ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟ, ΡΙΝΙΤΙΔΑ,ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

  2. Αντί να μετράνε βιβλία και μπογιές στις τσάντες τους, μετράνε μάσκες και αντισηπτικα.

Comments are closed.