Πιστεύετε στα φαντάσματα…; Ιδού η απόδειξη για την ύπαρξη τους! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
FANTAS

Κάποια πράγματα κανείς δεν μπορεί να τα αποδείξει παρά μόνο με κάμερα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δηλαδη τωρα, αν αυτή η… χαμένη ψυχή βαλει ενα ψευτικο στοιχειο μεσα στο δωματιο ενος φόνου, μπορεί να κατηγορηθεί άδικα κάποιος(?)..
    ..Και αν μπει σε ενα σπιτι (χωρις σημαδια παραβιασης στην πορτα) και παρει το χειρόγραφο ενος συγγραφεα και το δωσει σε καποιον άλλον, πώς θα αποδείξει ο αληθινος συγγραφεας πως αυτος το εγραψε? Και αν το αλλαξει και στο κομπιουτερ, πώς θα πει στο δικαστηριο πως μπηκε μεσα στο σπιτι του ενα φάντασμα και του το εκλεψε? Δεν δεν θα τον πούνε τρελοοοοο οι δικαστες και πως εχει παραισθήσεις, ψευδεις εικονες για την πραγματικότητα, ψυχωτική συμπεριφορά και παραλληρηματική διαταραχη???
    .
    Αλήθεια, κλέβουν και λεφτά..;
    ..τρώνε..;
    ..κοιμούνται και στο κρεβάτι..;
    ..γ@μανε κι ολας..; (τίποτα δεν εχετε δει ακομη)
    .
    Στους.. ειδήμονες ψυχιατρους να το στείλετε αυτό το βιντεο να δουμε τι διαταραχή θα διαγνώσουν πως εχει η… κάμερα ασφαλείας!!!!!!
    .
    Α, κατι ακόμη, οι γυφτοι οταν ψοφανε που πηγαινουν οι ψυχες τους αφου δεν ειναι δηλωμενοι στα ληξιαρχεια; Το ιδιο και για τους λαθρο, πού πανε οι ψυχες αυτων που πεθαναν; Εδω δεν τους εχουν γραμμενους ουτε στις δικιες τους χωρες! Εσεις γιατι νομιζετε πως χασαν τα χαρτια τους και ηρθαν ολοι εδω; Για να τους συγχωρήσει ο Θεος τής αγαπης ο Χριστος, γιατί ο θεος τού μίσους ο Αλλάχ θα τους γ@μουσε τον κ@λο!
    .
    Ας τους πει καποιος πως ούτε ο Χριστος συγχωρει.
    ..
    ….
    Ας το αποθηκευσω το βιντεάκι να υπαρχει…

  2. Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ???

    ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ 2 ΣΕ 1

Comments are closed.