Πιστή αντιγραφή οι ομιλίες Μητσοτάκη – Μακρόν στο διάγγελμα για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού – Κοινές οι εντολές και οι λογογράφοι από τις λέσχες;

Κοινοποίηση:
1

Πιστή αντιγραφή οι ομιλίες Μητσοτάκη – Μακρόν στο διάγγελμα για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού – Κοινές οι εντολές και οι λογογράφοι από τις λέσχες;

Θυμίζουμε τι ανακοίνωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού…

Τί είχε ανακοινώσει λίγες μέρες πριν ο Μακρόν στον γαλλικό λαό

Γαλλία: Διάγγελμα Μακρόν. Απαγόρευση κυκλοφορίας βραδινές ώρες στο Παρίσι και μεγάλες πόλεις Σε όσους παραβιάζουν την απαγόρευση θα επιβάλλεται πρόστιμο.

Ο Γάλλος πρόεδρος επισήμανε ότι αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι διαφορετικό από το πρώτο, επειδή ο ιός έχει επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Χαρακτήρισε την κατάσταση «ανησυχητική», ωστόσο διαβεβαίωσε ότι «δεν έχουμε χάσει τον έλεγχο».

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε μητροπόλεις της Γαλλίας ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Μακρόν. Aπαγόρευση κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες στο Παρίσι και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει αρχικά τέσσερις εβδομάδες ενώ μπορεί να παραταθεί έως τις 6 εβδομάδες ανάλογα με την εξέλιξη του ιού στη χώρα.    Όποιος κυκλοφορεί έξω κατά τις ώρες απαγόρευσης, από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί «θα πρέπει να έχει κάποιον καλό λόγο», διευκρίνισε ο Μακρόν. Σε όσους παραβιάζουν την απαγόρευση θα επιβάλλεται πρόστιμο.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει από το Κοινοβούλιο να παρατείνει αυτήν την απαγόρευση για άλλες δύο εβδομάδες, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. «Έξι εβδομάδες είναι αρκετός χρόνος», σημείωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική τηλεόραση.   Εκτός από το Παρίσι, οι περιορισμοί θα ισχύσουν στη Γκρενόμπλ, τη Λιλ, τη Λιόν, την Τουλούζη, Aix-Marseille, Rouen, Saint-Etienne, Montpellier.   Κατά τη διάρκεια των ωρών της απαγόρευσης της κυκλοφορίας δεν θα μπορεί κανείς να πάει σε εστιατόρια ή να επισκεφθεί φίλους, συνέχισε ο Μακρόν. Ωστόσο, δεν θα υπάρξουν περιορισμοί στα δημόσια μέσα μεταφοράς, ούτε απαγόρευση ταξιδιών μεταξύ διαφορετικών περιοχών της Γαλλίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ξέρετε ότι όλα τα PCR test n Eλλαδα τα εφοδιάζεται από την Γερμανία. Μεγάλη μπιζνα Γουρλοματη.

  2. Copy paste τα διαγγελματα μοιράζονται χαρτάκια!!!

Comments are closed.